- 25 Eylül 2011
- 7.574
- 11.489
- 498
- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
Ben de tam yorum yazacaktim ve diyecektim ki, sen kendini ona layik bulmazsin,onu temiz biri sanirsin az bekle yakinda ya tekmeyi yersin ya da aldatildigini anlarsin. Kim sevgilisini kendinden yuce tutsa basina bunlar geliyor cunku. Nedir bu erkekleri goge cikarma cabasi ya. Ama baktimki konu hem eski hem de siz de zaten soylemek istediklerimi yazmissiniz. Konuyu da ozetlediginiz icin tesekkur ederim. Ne zaman ayrilmislar askerden gelinceye dek cocuk beklemis mi ayrilmak icin diye merak etmistim1 saattir yazilari okumaktan gozlerim sasi oldu konu 2 senelik konu ama konu sahibi sevgilisine ustu kapali anlatmis o da hemen ayrilmis ben seni sildim sende beni sil hadi by demis.
Bence anlatarak hata yapmis zaten tovbe etmis ne diye sevdigin birinden ayrilacagini bilee bile anlatirsin bilmem ki. Ne yani simdi ne yapacak onune cikan her kisiye ben boyle boyle mi yaptim diyecek yine mi ayrilacak yada onu kabul eden kisi ayrildigi sevgilisi kadar iyi olacak mi cok kotu yapmis anlatarak o kadar tovbe etmis
Not : sevgilisi konu sahibini cok seviyormus ve cok cok iyi biriymis
erkek arkadaşına geçmişin anlatıp kendini temize çek. çoğu erkek sanılanın aksine dürüstlüğe ve beraberken olan sadakate önem veriyor. üzülme. pişmalığın zaten kelimelerinden yeterince görülüyor. geçmişin sen ve Allahla aranda artık sevdiğin erkekte seni olduğun gibi kabul eder hem unutma kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. namus iki bacak arasında değil. sen şimdiye bak geçmiş olmuş bitmiş. sevdiğine hayırlı teskereler. sende burada sağlam durki çocuk askerde sağlam kalsın. o da kimbilir neler düşünüyor sana sırtını dayıyor güveniyor üzme ne kendini ne sevdiğini gelecek mutlu günleri düşün. Allaha sığın boşver gerisini.dediğim gibi, yakınlaşmalarım oldu acıkca söylemeye utanıyorum
Vicdanınız sizi yargılıyorsa demek ki şimdi bile yapmamanız gereken şeylerle uğraşıyordunuz zihninizde olsa bile dürüstçe anlatın açık bir şekilde bu denli gizlemeye ve dert etmeye gerek yok anlatmasanız bile sürekli sizin vicdanınızdan dolayı eşinize karşı inişler çıkışlar yaşamanız kaçınılmaz ve inanın bu hayatta iki şey unutulmaz torununun torunu ve onun torununa kadar bilinir hırsızlık ve erkekler yaşanmış geçmiş tamda bizim toplumun ilgisini çeken türdenöncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirseyi..
O yüzden gençlere tavsiyem birşeyi yapmadan önce iyi düşünün taşının malesef bazı şeylerin geri dönüşü yok!!öncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirseyi..
söyledi ve ayrıldılarCok uzun oldugu icin okuyamadim baslari okudum konu sahibi soyledimi sevgilisine noldu biri cvp yazsinn
konuyu niye hortlattiniz?Kim hatasız ki
konuyu niye hortlattiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?