ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

Ne mutlu sana ki hatalarini fark edip dogru yolu bulmussun..vesveseler seni rahatsiz ediyor..haketmedigini dusunerek seni yolundan sasirtmak istiyor.yapma.gecmis bitti.sen dogru bir yolda dogru bir hayatin icinde dogru bir insanla birliktesin.lutfen gelme bu vesveselere

1 saattir yazilari okumaktan gozlerim sasi oldu konu 2 senelik konu ama konu sahibi sevgilisine ustu kapali anlatmis o da hemen ayrilmis ben seni sildim sende beni sil hadi by demis.
Bence anlatarak hata yapmis zaten tovbe etmis ne diye sevdigin birinden ayrilacagini bilee bile anlatirsin bilmem ki. Ne yani simdi ne yapacak onune cikan her kisiye ben boyle boyle mi yaptim diyecek yine mi ayrilacak yada onu kabul eden kisi ayrildigi sevgilisi kadar iyi olacak mi cok kotu yapmis anlatarak o kadar tovbe etmis

Not : sevgilisi konu sahibini cok seviyormus ve cok cok iyi biriymis

Ben de tam yorum yazacaktim ve diyecektim ki, sen kendini ona layik bulmazsin,onu temiz biri sanirsin az bekle yakinda ya tekmeyi yersin ya da aldatildigini anlarsin. Kim sevgilisini kendinden yuce tutsa basina bunlar geliyor cunku. Nedir bu erkekleri goge cikarma cabasi ya. Ama baktimki konu hem eski hem de siz de zaten soylemek istediklerimi yazmissiniz. Konuyu da ozetlediginiz icin tesekkur ederim. Ne zaman ayrilmislar askerden gelinceye dek cocuk beklemis mi ayrilmak icin diye merak etmistim

dediğim gibi, yakınlaşmalarım oldu acıkca söylemeye utanıyorum
erkek arkadaşına geçmişin anlatıp kendini temize çek. çoğu erkek sanılanın aksine dürüstlüğe ve beraberken olan sadakate önem veriyor. üzülme. pişmalığın zaten kelimelerinden yeterince görülüyor. geçmişin sen ve Allahla aranda artık sevdiğin erkekte seni olduğun gibi kabul eder hem unutma kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. namus iki bacak arasında değil. sen şimdiye bak geçmiş olmuş bitmiş. sevdiğine hayırlı teskereler. sende burada sağlam durki çocuk askerde sağlam kalsın. o da kimbilir neler düşünüyor sana sırtını dayıyor güveniyor üzme ne kendini ne sevdiğini gelecek mutlu günleri düşün. Allaha sığın boşver gerisini.

aaa şimdi okudum ayrıldımı sevdiğin senden ve anlattığın için öyle mi? sevdiği halde hemde... biraz samana bırak suçlama kendini Allah hayırlısını versin.

Vicdanınız sizi yargılıyorsa demek ki şimdi bile yapmamanız gereken şeylerle uğraşıyordunuz zihninizde olsa bile dürüstçe anlatın açık bir şekilde bu denli gizlemeye ve dert etmeye gerek yok anlatmasanız bile sürekli sizin vicdanınızdan dolayı eşinize karşı inişler çıkışlar yaşamanız kaçınılmaz ve inanın bu hayatta iki şey unutulmaz torununun torunu ve onun torununa kadar bilinir hırsızlık ve erkekler yaşanmış geçmiş tamda bizim toplumun ilgisini çeken türden

O yüzden gençlere tavsiyem birşeyi yapmadan önce iyi düşünün taşının malesef bazı şeylerin geri dönüşü yok!!
Konu sahibi sana gelirsem her insan hata yapabilir tabi önemli olan tevbe edip bir daha o hatayı yapmamak.çok dua et Allaha yalvar eminim Rabbim affedicektir. ayrıca sevgiline de çabucak anlat tevbe ettiğini pişman olduğunu kabul edip etmemek ona kalmış artık..

:))) konunu okuyunca buruk bir gülümseme oturdu yuzume. Yorumları okuyunca da pes dedim. Millet ne kadar masummus meğer ve bütün mesele bedende bitiyormus oysa da haberimiz yokmus.
Sen niye kendini kötü hissediyorsun ki? Kimse sinanmadigi günahın masumu değildir. Hayatı boyunca annesinin dizinin dibinden ayrılmamış, her tokezlediginde ailesi elini uzatıp kaldırmış insanlardan çok daha masumsun sen. Hayatında hiç baklava yememiş insanın ondan vazgecmesiyle bunu bilen insanın baklava diyetine girmesi aynı şey mi?
Hayatında her kararı kendin almak ve sonuçlarına tek basina katlanmak z orundasindir. Bin kere hata yapar bin kere ayağa kalkarsin. Hem de kalkma kararını kendin tek başına verirsin. Yaralarını tek başına sarar, saramadiklarinin zamanla iyileşmesini beklersin. Çok az kadının katlanabilecegi şeyler senin rutinin olur artık.
Hayatını, yine bütün hatalarının sonuçlarını göğüsleyerek yoluna koymaya calisirsin. "Pineklemek" ne demek u nutursun çalışmak zorundasindir cunku. Sana hayatini kolaylastiracak şartlar da sunulur ama dinlemezsin bile.
Sonra ne mi olur? Adamın biri çıkar ilk kavganizda suratına vurur. Ve sonunda gitmesine izin verirsin. Senin koskoca bir şehirde tek başına dikkat çekici bir kadın olarak ve içinde bulunduğun tüm şartlarını bilmesine rağmen yapar bunu. Elinde somut belgeler olsa bile, ve hatta senin "öleceğimi bilsem bile...." diyerek D egistirdigin yollarla vurur üstelik seni.
Senin kadar güçlü değildir. Bırak, yolu hiç egrilmemis, egrilse de birilerinin sürekli duzelttigi birileriyle olsun. Seni gecmisinle y argilayani bugününe alma. Herkes hakettiğini yaşar. Allah seni hatalarından dönmüş görmek istemeseydi oralardan buralara getirmezdi seni. Gunahtan dönmek bu yüzden daha büyük sevap sayılır zaten.
Bırak madem sorun etti, ""namuslu""" birisini bulsun.
Sen de üzülme. akşama kadar dedikodu yapan, içten pazarlikli, ikiyüzlü olmak givi kisilik o.....luklarindan çok daha iyidir bu. Kadinin kutsalligi kimseyle olmamasina bagli olsaydi, Allah habibim dedigi Peygamber Efendimiz e 2 kere evlenmiş Hz Hatice yi nasip etmezdi. Günahtır tevbe eder yapmazsin Allah karaktere zeval vermesin.
Giden için de üzülme. Necip Fazıl 33 yaşına dek çok kötü bir hayat yaşamış. Bir gün biri ona geçmişinden söz edince : Ben gecmisimi çöpe attim. Çöpleri karistiranlar da kediler ve kopeklerdir" der. Gerçekten üzülme. Bir gün o da büyüyecek ve hayatta çok daha başka dengeler olduğunu görecektir. Kararın için de ayrıca tebrik ederim

Allahtan baska hic kimseye hesap borcun yok senin. Insan kendiyle bas basa kaldiginda en cokta gelir aklina yaptigi yanlislar. ama senin iki yildir sürdügün güzel bi hayatin var. gecmisini aklina getirip bence kendini yipratma. tövbeni etmissin yanlis yaptigina inandigin seyleri yok etmissin hayatindan. dahasi yok bunun.. bana sorarsan gelecege odakli yasa. gecmise degil.. yoksa gölge gibi pesinde olur..

Geçmişte kalmış işte geriye dönüp düzeltemeyeceğine göre hayatına devam etmek zorundasın ..
Sürekli düşünüp kendine neden zarar veriyorsun ki
Bak ne güzel tövbe edip kendini düzeltmişsin işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…