Ne olur yardım edin kızlar :(

betulmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
166
3
96
İstanbul
BEN ÖYLE ÇİRKİN YÜZÜNE BAKILMIYCAK Bİ KADIN DEĞİLİM DAHA 21 YAŞINDAYIM ETRAFIMDAKİLER ÇOK HOŞ TATLI Bİ KADIN OLDUĞUMU SÖYLÜYOLAR AMAAAA EŞİM BENİ HİÇ KISKANMIYO KARŞISINDA SÜSLENİYO MAKYAJ YAPIYO ÇIKIYORUM DIŞARI AMA YOK YAPISI BU DİYCEM EVLENMEDEN ÇOK KISKANÇTI YANİ ANLIYCAĞINIZ YARDIM EDİNNN NASIL KISKANDIRA BİLİRİM [/COLOR] senağlama

Evlenmeden önceki kiskancligi henüz sahip olmadigi icindi belkide
Simdi evlisiniz, nasil olsa artik benim diye düsünüyor olabilirmi acaba?CADIARZU

Gerci öyle olsada, yinede bir erkek esini kiskanmali diye düsünüyorum....tabiki hastalik derecesindeki kiskancligi kast etmiyorum ama ne bileyim, söyle tatli kiskancliklar...

Disarda nasil, beraber bir yere gittigniz zaman baska erkeklerin bakislarina dikkat ediyormu?
Acik sacik giyinmene karisiyormu?

Acemı olduĞunuz bellı
kıskansa bu seferde eŞım Çok kıskanıyo napabılırım dıye konu aÇardınız
bence Çok Üzerınde durmayın herŞeyın fazlası zarar

Az da olsa mutlaka kıskanıyordur..
Bunu belli etmemek başka şey..Herkes belli etmez..

ne istiyorsunuz mesela?:))))

Onu giyme bunu giyme dışarı çıkma sağa bakma sola bakma..mı desin?
kıskançlık kriterleriniz bunlarsa hiç kurcalamayın sonra pişman olursunuz:)))

Ne yapmasını isterdin tatlım... Perdeleri açmanı yasaklayıp, kapıyı üzerinden kilitleyip hiçbir yere göndermemesini, kıyafetlerine karışıp makyaj yapmanı yasaklamasını mı????
Ne var allah aşkına yaa makyaj yapıp dışarı gezmeye çıkıyorsun diye neden kıskansın adam seni....
Demekki sana güveniyor, senin ona bir yanlış yapmayacağını düşünüyor ki kıskanmıyor...

mesela o biri bana baksa görmemezlikten geliyor tabiki abartılı istemiyorum küçük tatlı kıskançlıklar olmalı benceki insan sevildiğini beğenildiğini hissetsin ben hazırlanıp süslendiğimdse kıskandığını gösteren bi bakıs bile yeterli bence
evet çok güveniyo biri baksada bana benim bakmıycağımı biliyo
ne yapsam güveni azaltsammı biraz?

Kendini güzel hissetmek için mi eşini kıskandırmak istiyorsun ?

aynen katılıyorum valla olmalı kıskançlık evet artık benim diye düşünüyo
sen ne giyceğini nasıl davranıcağını bilirsin diyo offfffffffffff

Yazık Adamcağızlar Kıskansa Suç Kıskanmasa Suç fisfisfis

Ama Eminim İçinde Fırtınalar Kopuyor Belli Etmiyordur Canım

yani nerdeyse iyi sen kıskanmıyosan bende kıskandırırım dedim bakarım bende başkalarına başkalarıda bana bakar dedim ben güveniyorum sana dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…