BEN ÖYLE ÇİRKİN YÜZÜNE BAKILMIYCAK Bİ KADIN DEĞİLİM DAHA 21 YAŞINDAYIM ETRAFIMDAKİLER ÇOK HOŞ TATLI Bİ KADIN OLDUĞUMU SÖYLÜYOLAR AMAAAA EŞİM BENİ HİÇ KISKANMIYO KARŞISINDA SÜSLENİYO MAKYAJ YAPIYO ÇIKIYORUM DIŞARI AMA YOK YAPISI BU DİYCEM EVLENMEDEN ÇOK KISKANÇTI YANİ ANLIYCAĞINIZ YARDIM EDİNNN NASIL KISKANDIRA BİLİRİM [/COLOR] senağlama
Evlenmeden önceki kiskancligi henüz sahip olmadigi icindi belkide
Simdi evlisiniz, nasil olsa artik benim diye düsünüyor olabilirmi acaba?CADIARZU
Gerci öyle olsada, yinede bir erkek esini kiskanmali diye düsünüyorum....tabiki hastalik derecesindeki kiskancligi kast etmiyorum ama ne bileyim, söyle tatli kiskancliklar...
Disarda nasil, beraber bir yere gittigniz zaman baska erkeklerin bakislarina dikkat ediyormu?
Acik sacik giyinmene karisiyormu?
mesela o biri bana baksa görmemezlikten geliyor tabiki abartılı istemiyorum küçük tatlı kıskançlıklar olmalı benceki insan sevildiğini beğenildiğini hissetsin ben hazırlanıp süslendiğimdse kıskandığını gösteren bi bakıs bile yeterli bence
evet çok güveniyo biri baksada bana benim bakmıycağımı biliyo
ne yapsam güveni azaltsammı biraz?[/QUOTE]
haydaaaaa:1shok:akannehir
Sevildiğinizi hissetmek için kısıtlanmaya muhtaç mısınız? Bu sizce bir sevgi gösterisi mi?
az tatlı olanı bence sevgi göstergesi
Valla bence her türlüsü saygısızlık ve güvensizlik
Yazık Adamcağızlar Kıskansa Suç Kıskanmasa Suç fisfisfis
Ama Eminim İçinde Fırtınalar Kopuyor Belli Etmiyordur Canım
herkesin görüşü farklı bence iyi istediğine bak herkeste sana baksın dese erkek hoşunuza gidermi
herkesin görüşü farklı bence iyi istediğine bak herkeste sana baksın dese erkek hoşunuza gidermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?