Ne olur yardım edin kızlar :(

BEN KATILmıyorum benim gibi düşünen arkadslarda fikirlerini söylüyo herkes aynı olucak diye bi kaide yok ben kıskanak + kıskanılmak istenen bi kadınım

Kıskanılınca kendini daha mı iyi hissedecektin mutlumu olacaktın.
Durum tersi olsaydı hiç göz açtırmasaydı sana perdeleri kapa dışarı çıkma kafanı kaldırma deseydi ne yapacaktın peki .
Deminde yazdım ama içinde vardır belkide sana göstermiyordur

işte nerden bilebilirimki ben onun içindekini

bunu kimse kaldıramaz ama, bu yazdıkların kıskançlığın çok aşırı göstergesi, arkadaşımız sadece farkedilmek istiyor anladığım kadarıyla ,biraz eşinin ilgisini istiyor ve azda olsa beni kıskansa hoş olurdu diyor bu da onun düşüncesi saygı duymalıyız,aşırı bir kıskançlık istemiyor doğrumu anladım bilmiyorum ama en azından istememesi gerekiyor,

herkezin fikri farklı olabilir arkadaşlar o yüzden buradayız
acaba doğrumu yanlış mı yapıyoruz demek içinvereliniortak

sen şey mi diyosn artık evlendi sahip oldu-aşkı bitti,kıskanmıyo:hulya:
yanlış mı anladm yoksa? ya ne güzel kıskanmasn
kıskanç erkekle ömür geçmez emin olyerimseniben

Benim demek istediğim şuydu çok fazla kıskanç olsaydı dahamı iyi olurdu o zamanda çok mutsuz husursuz olacaktı yaşamı belkide cehenneme dönecekti.
Allahtan böyle bir sıkıntısı yok çok okuyoruz burada bu konuyla ilgili dert çeken hanımlar da var.
Kimse yaşamak istemez bu tarz bir yaşamı arkadaşımız biraz kıskanılsın istiyor ama olmayıncada kendini husursuz hissediyor oda haklı belki kendince.

tabiki çok kıskanç olsa iyi olmaz arkadaş anlamış beni benim istediğim az da olsa kıskansın kaybetme korkusu olsun beğendiğini belli etsin yoksa aşırı kıskançlık asla istemiyorum ömrünü yer insanın

Evlenmeden önce erkekler kıskançlık olayı baya baya abartırlar...

Evlendikten sonra sahiplenme işin içine girdiği için nasıl olsa artık benim diye düşündükleri için kıskançlıkları eskisi gibi güçlü olmaz.

Ama gene de kıskanıyordur eşin sanmıyorum ki hiç kıskanmıyor.

Sana belli etmiyordur sadece.

bilmemohaoldumsmile

katılıyorum bu düşüncene arkadaşım

bilmemohaoldumsmile

Kıskanır kıskanır sen merak etme...Sadece şımarmayasın diye belli etmez.

Bak benim eşim ilk başlarda nasıl kıskanırdı biliyomusun deli gibi...

Tek başıma bir yere göndermezdi beni bana birşey olacak diye ödü kopardı.

Ama şimdi dilediğim yere tek başıma gidebiliyorum sositososito

Belli etmemeye çalışsa da ben hareketlerinden anlıyorum beni kıskandığını opuyorumnanaktan

Seninki de kıskanıyordur gülüm merak etme ..

az bi belli etse anlıycam bende de işte neyse artık

adam belli etmiyor evet ama acaba sorumlusu kim bence sen bu konuyu çok dile getirdin eşinden bu konudan sıklmış olabilir,
eşin senin kıskanılmak istediğinin farkında bence, sana inat yapıyor adamı bir rahat bıraksan hissedersin bence,
yada gerçekten seni şımartmak istemiyor,arkadaşın dediği gibi
için için kıskanır o senii
bu konuyu bir daha eşine açma,

yorum yazacaktım ama sağolsun arkadaş benim yazacaklarımın aynısını yazmış aynen katılıyorumvereliniortak

abartılı bişekilde süslenmiyorsanız neden kıskansın ki...
hem fazlası da iyi değil...
her erkek eşinin güzel ve bakımlı olmasını ister;
çok fazla cinsel çağrışım yapacak bi kıyafet de giymemişseniz bence kıskanmaması normal; hatt agereken de o

şahsi fikrim; kıskanmıyo yapısı bu felan değl kesinlikle.. sana olan ilgisi sevgisi azalmış olabilir bu yüzden de sana bakanı bakmayanı da farketmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…