yani nerdeyse iyi sen kıskanmıyosan bende kıskandırırım dedim bakarım bende başkalarına başkalarıda bana bakar dedim ben güveniyorum sana dedi
güven ayrı herkez eşine güvenir fakat elinde olmadan kıskanır
yani nerdeyse iyi sen kıskanmıyosan bende kıskandırırım dedim bakarım bende başkalarına başkalarıda bana bakar dedim ben güveniyorum sana dedi
herkesin görüşü farklı bence iyi istediğine bak herkeste sana baksın dese erkek hoşunuza gidermi
Güvensizlikten bahsedince aklınıza bu örnek mi geldi kaydirigubbakcemile3
Bizim öyle sorunlarımız yok, sevgiyi dokunuşlardan ve bakışlardan falan hissetmekle yetiniyoruz demek ki. Birinin sadakatine inanmak "istediğien bak, onlar da sana baksın benim içim rahat"tan farklıdır, olgunluk gerektirir.
Ama herkesin görüşünün farklı olduğuna katılıyorum. Zira lisedeyken "Beni seven adam şu karşıki çatıya (dört katlı iş hanı) çıkıp ben Handan'ı seviyorum diye bağıracak, yoksa inanmam" diyen bir arkadaşım vardı onu hatırladım şimdi :roflol:
ben eşime çok güveniyorum 10 yllık evliyim fakat ben eşimden çok onu kıskanıyorum,
ilk evlendiğimiz dönemlerde eşim beni gözünden bile kıskanırdı, onu giyme üzerine uzun birşeyelr giy,saçlarını topla,vs.vs.
fakat şuan eşim normale döndü gerektiği zman kıskanıyor ve komik gelebilir ama benim hoşuma gidiyor,
ama bu tatlı kıskançlık dediğimizden,abartısız
ya hayır ben sadece tepkisini merak ettim böyle söyledim yoksa evli bi kadın baskalarına neden baksın benim derdim eşim dozunda beni kıskansın bunun için ne yapabilirim
hiç oralı olma , bu kıskançlık konusunu açma bence,sen yine giyimine özen gösterya hayır ben sadece tepkisini merak ettim böyle söyledim yoksa evli bi kadın baskalarına neden baksın benim derdim eşim dozunda beni kıskansın bunun için ne yapabilirim
hiç oralı olma , bu kıskançlık konusunu açma bence,sen yine giyimine özen göster
makyajını yap emin olki sana bunu hissettirecektir,
ama sen sürekli beni kıskanıyormusun diye sorarsan bu terste tepebilir birde bunu dene bakalım
eşini kısaknıyormusun onu bilmiyorum ama eğer kısaknıyorsan sende bunu dile getirme ilgilenmiyormuş gibi davran ki, dikkati üzerine çekeceksindir eminim
Kıskanmak sevginin göstergesi mi sizce?
Ben hayatım boyunca kıskanç biri olmadım, eşimi hiç kıskanmadım, kıskanılmaya tahammülüm yoktur. Bu benim eşimi sevmediğim anlamına gelmez. Kıskanmak bence kişinin önce kendisine sonrada karşısındakine olan güvensizliğinin göstergesidir.
Haaa bu benim görüşüm kimseyide bağlamaz.
Ne yapmasını isterdin tatlım... Perdeleri açmanı yasaklayıp, kapıyı üzerinden kilitleyip hiçbir yere göndermemesini, kıyafetlerine karışıp makyaj yapmanı yasaklamasını mı????
Ne var allah aşkına yaa makyaj yapıp dışarı gezmeye çıkıyorsun diye neden kıskansın adam seni....
Demekki sana güveniyor, senin ona bir yanlış yapmayacağını düşünüyor ki kıskanmıyor...
Evet canım heresin fikiri, karakteri yapısı farklı....
Ben güvenmediğim ve bana güvenmeyen bir adamı hayatımı sokmadığım ve sokmayacağım için hiçbir zaman kıskançlık gibi bir mevzum oladı hayatta...
Kimisi kıskanan ve kıskanılan bir kadın olmayı tercih ediyor kimisine de (benim gibi) bu istek çok saçma geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?