ay lütfen ya aldatılan kadınlar ben bunu haketmedim demeyin. aslında eşiniz sizleri haketmiyor ama ben buraları okudukça eşimin yüzüne bakarken içimden (( sonuçta sende erkeksin ve sende aynı şeyi yaparsın kusura bakma sana kendimi yedirmem karşında kul köle olmam )) diyorum. yeri geliyor işten açım diyor biz yedik diyorum. gidiyor kendisi yiyor sonra da ben senden işten gelince bana sarılıp öpmeni hoşgeldin demeni bekliyorum diyor bende (( bu kadar vıcık vıcık olmayalım yani ilerisi için biraz aramızda mesefa olsun hatta mümkünse bazen ayrı yatalım )) diyorum. erkelerin dünyasının merkezi neresidir bilirsiniz. sizden bile önce gelir orası. eee madem onlar için öyle bizde onları dünyamızın merkezine oturtmayalım ki sonra hayal kırıklığına uğramayalım.
arkadaşım sende mümkünse tüm delilleri elinde topla. tek tek saati saatine not al.
Allah sana sabır versin ne diyeyim. ama oğlun varmış ona üzüldüm. sorunlarınızı onun önünde çözmeye çalışmayın ama yapacağın ilk şey eşinle konuş sonra mümkünse birlikte olduğu kızı uyar sonrada kızı ailesine şikayet et. hatta herkese rezil edebilirisin çünkü böyle kadınlar herşeyi hakederler. başımızda vardı böyle birşey ama eşim yüz vermediği için biz eşimle bu kadını çalıştığı okula şikayet ettik rezil ettik diyelim. bilmem nereye sürüldü ama aynı yani evli erkekleri rahatsız etmekten zaten sabıkası varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?