ne olur yardım edin

kusura bakma evliliğine karışmış gibi olmayayım ama eşin sende hoşgeldin ve sarılıp öpmeni istiyomuş bundan güzel bişey olabilirmi unutmaki bizim erkeklerin üzerinde hakkımız olduğu gibi onlarında bizim üzerimizde hakkı vardır sofraya birlikte oturup çocuğada mutlu huzurlu ailecek yemek yemenin huzurunu yaşatmak ne gü
zel olmazmı benim biri4 diğeri
henüz iki yaşına girmemiş
iki oğlum var küçük babası uyuyosa onu sofraya oturtmak için baba diye bağırarak çağırıyo o yaşta bi çocuk bile hep beraber yemek yemek istiyor çok konuştum ama bilemiyorum tabi belkide senin yaptığın doğrudur arkadaşım kızma sakın bana:1rolleyes:

arkadaşım neden kızayım ki sana. ben burada yazılanları okudukça dedim. bir erkek yüz bulsa hergün ister hatta 1 günde 2 kezde ister. zaten 45 kg mım valla ben boğazına kadar doyuramam eşimi o konuda biraz diyet yapsın. sürekli vıc vıc olan evliliklerde mutlaka erkek bir yerde bu kadar sıkıştırılmaktan dolayı kendini dışarı atar serinlemek hava almak için. zaten adamda adamsa gözü milletin karısında kızında olmaz.

biz eşimle iyi anlaşırız şeytan kulağına kurşun çok sorunlar atlattık çok şeylere beraber göğüs gerdik ama insanlarında özel hayatı olmalı bir insan karşı cinsi hayatının merkezine koyarsa sonrasında büyük hayal kırıklığına uğrar.

aldatmanında bahanesi olmaz. hep kadınlar mı erkeklerden ilgi bekleyecek birazda erkekler beklesin. ben iki çift laf etmek istesem hoş geldin aşkım desem eşim hemen başka birşey anlıyor gözü yatakta oluyor. bende böyle bir ilişki istemiyorum. her öpüşmenin sonu yatağa gitmekmi olmalı. ben eşimin gönlünü almasını bilirim. yanağından bir öpmem yeterlidir. evliliğimin ilk günlerinde çok kötü günler yaşadım kimse kusura bakmasında hayatımı kimse için 4 duvar arasına sığdırıp gözü kapıda koca bekleyen bir kadın olamam.

benmı yanlış anladım acaba esın senden ayrılmak ıstedı sen ıstemedın..ve hala görüşüyo ne yapıcam dıyosun..sevgın bukadar buyukse..helal olsun..hoş burdan konusmak kolay gelıyo ınsana ama ben bırakırdım sanırım..oğlum için dıyosan o baska...allah yardımcınız olsun sevgıler...

ama ilk evlendiğimiz zamanlarda eşimi balkonda beklerdim. ne yalan söyliyeyim çok sevdiğimden değil evde yalnız kalmanın verdiği birşey. benim eşim uzman çavuş eve bazen çok geç gelir. o gelmeden mecbur yemeğimizi yiyoruz bir tane çocuğum var. yemek düzenini bozamam mecburen onunla yiyorum. bazen beklediğim zamnalarda oluyor ama o yemek yeyip gelmiş oluyor ben aç kalıyorum. yemek yediğini haber vermediği zamanlarda bende tepkimi öyle gösteriyorum bir daha ki sefere arayıp haber veriyor.

ya uzun lafın kısası gözü dışarda olan erkekle 1 günde 10 kez birlikte olsanız o yine dışarı gidecektir. zorla tutamazsınız. sonrasında hayal kırıklığına uğramamak için hep veren taraf siz olmayın biz kadınlar olmayalım diyorum. anlatabildimmi. ayrıca bana yazdığınız şeyler için kızmıyorum niye kızayım.

yapunsel eşinin yaptığı kusura bakma ama eşş.lik bakii malum zaten sen çokmu seviyorsunda bırakamıyor ve birgün vazgeçecek ümidiyle affedip bekliyorsun yoksa çocuğum babasız kalmasın diyemi düşünüyorsun yada maddi imkansızlıktan gidecek yerin yurdun ailen olmadığındanmı katlandın bilemiyorum ama insan isyteyince her türlü zorluğu aşar kolay olmayabilir ama kendini bu durumdada bırakmak senin dolayısıyle çocuğununda psikolojisini kötü etkiler yok ben eminim eşim düzelecek bana geri dönecek o karıyı bırakacak diyorsan sen bilirsin bunu miden kaldıracaksa tabii ama bence sen kendi özelliğinin ve güzelliğinin farkına var eşin seni kendinden mahrum edeceğine sen kendini eşinden mahrum et
ayrıca merak ettiğim bişii var o kadın eşinin evli olduğunu çocuğu olduğunu biliyormuu bu kadar süre geçtiğine göre keza biliyordur herhalde ama nebileyim bellimi olur belkide bilmiyordurr öğrenmesi için uğraş bence eğer kabulleneceksen ve devam edeceksen bunları tabii ama ne olursa olsun bir kez şans vermişsin ve bunu değerlendirememiş yine yapmayacağın ne malum değilmi o nedenle kendini ve çocuğunu düşün ayrıl en kısa zamanda

Son düzenleme:

Canim kizmadigina sevidim bizim burda yaptigimiz fikir alis verisi, nacizane benim fikrim senin bu kadar anlatdiklarindan( aslinda konuda senin konun degil ama inan dikatimi cektin ) esine asik olmadigin, evli oldugunuz icin bir evi bir yasantiyi paylastigin hakinda , nerden cikardin dersen ne bilim bir kadin olarak insan kocasindan sevgi ,sevkat ,hos goru ,beraber gecirilecek vakit, iltifat , opusmek ,hatda sevismek ister diye dusunuyorum!! ilaki her opusmek yatakda bitecek degil tabi ama erkegi her seferinde itersen oda her senden guler yuz buldugunda yataga goturebilirmiyim der , aslinda bende yak olayina sicak bakan bir kadin degilim ama gerektiginde sirf esimin gonlu olsun diye ok demisligim cok oldu, o da benim ondan bekledigim sevkati sevgiyi bana gosterir illada benden guler yuz gorunce hadi yataga demez ben esim yatakda yokken kesinlikle uyuyamam oda bilir mutlaka beraber yatariz hatda sarilir yatariz el ele uyuruz bunu ben isterim bana surekli ilgisini sevgisini ilgisini belietsin isterim cok kaprisliyim cok nazliyim belki yanlis ama ben herseyi kocamdan beklerim ,siktigim parfumu farketsin ,sacimi farketsin ,yeni bir sey giydigimde farketsin isteri yemek yiyeceksek beraber yemeye hatda yaliniz yemege cikmaya ozen gosteririm vallahi abartimi bilmiyorum ama adam bana zor yetisiyor baska kadinlara bakacak hali kalmiyor :)) espiri bu ama ben boyleyim ters gelebilir sana ..

helal sana SLıNN KARDEŞıMbende arkadaşı uyaracaktım ama yanlış anlardiye yazdım yollayamadım sözlerine kesinlikle katılıyorum eş olarak bizim için çalışıp eve gelen
e
şe biz yedik demekne insan allahtan korka
r bi hoşgeldin deyip kucaklamanı beklerdim demiş eşin daha ne istiyosun
bence kıymetini bil kardeşim

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl önce ayrılsaydın, şimdiye kadar çoktan düzenini kurmuştun.
3 yıl sonra da aynı cümlelerin geçerli olmaması dileklerimle.

Sadete gelelim arkadaşlar, yapunzelin konusu kaynadı arada,
milletin yatak odası tartışılıyor.

ilk evlendiğimiz günlerde eşim ailesini hiç görmemiş gibi davranırdı aileside bunu fırsat bilip inşallah ölürde sana yeni birini alırız derlerdi (( maaşım yok diye ve ölen babamdan çok miras kalmadı diye)) ((eşimde buna çok masraf yaptınız ya yenisinide alıverirsiniz hemen derdi)) bir süre kavga ettik onlar yüzünden ama yeri gelir bana ölsün diye dua edenleri savunmaktanda geri kalmazdı (( babam vefat ettikten sonra benden bahsederlerken dul kadın çocuğu demeye başlamışlardı ben Allaha çok inanır çok güvenirim dualarımda hiç karşılıksız kalmamıştır (( inşallah o dul kadın çocuğu ölür sana yenisini alırız diyen k. validem o dediği laftan 6ay sonra vefat etti)) daha ilk çocuğum olmasına rağmen ailecek hiç arayıp sormadılar ama keşke erkek doğursaydı dedi kızkardeşi ve . k.peder ben yine allaha havale ettim şimdi göürmcemin 2 kızı oldu. Allah verdi ama elin öksüzüyle dalga geçmenin ne olduğunu Allah öğretiyor. eşim hep yanımda olmuştur ama en can alıcı yerlerde en zor anlarımızda en parasız anlarımızda ailesine kredi çekip evin geçiminide dul kadın dedikleri annem karşılamıştır.

bana kızabilirsiniz hiiiiiiiiç sorun değil. parayla değil sırayla.

bu topiği açan arkadaşa da sesleniyorum kendini hiç üzme elinden ne geliyorsa onu yap biz ancak uzaktan konuşuruz aam yaşayan sensin be arkadaşım. en doğru kararı sen verirsin. inşallah bir gün sende hakettiğin şekilde yaşarsın. çünkü bazen parayla değil sırayla yaşanıyor yaşananlar. Allahta yukarda görüyor bizi takdiri ona bırak hak yerini bulacaktır

ya kusura bakma maksadım seni üzmek değildi ne yaşadığını elbetteki bilemem özürdilerima.s.

Canim benim hepimiz cokk enteresan akla hayale gelmiyecek seyler yasadik ve yasiyoruz ama Allah c.c herkezi hak edigini zamani gelince verir onun icin gene ben sozumdeyim bu benim fikrim benim evliligim bana gore dogru olan bu sana gorede senin yasadiklarin dogru , sen nankorsun sen soylesin demiyorum ben ama dedigim karsilikli eslerden beklentiler vardir onlari her halukarda yerine getirmek gerekir kadin olsun erkek olsun aksi takdirde her iki tarafda aldatilmaya mahkum olur hos adamin icinde varsa her sekilde yapar ama birde erkegi zorla disari itmek var bunlar kadin icinde gecerli cunku kadinlarda kocalarindan bulamadiklari seyleri bir baskasinda bulunca yada buldugunu saninca aldatabiliyor aa sende demeyin erkekler ne kadar aldatiyorsa adinlarda bir o kadar aldatiyor maglesef , bence karsilikli fedakarlik ve karsindaki adami (kadin) ihmal etmemek..

Sadete gelelim arkadaşlar, yapunzelin konusu kaynadı arada,
milletin yatak odası tartışılıyor.

Canim kusura bakma arkadasimizin konusunu kaynatmak degil maksadimiz sadece ortada kadinlarin yada erkeklerin bir yanlisi oluyorsa fikir paylasimiyla bu sekil yanlislardan done bilmek yada dogru sandigimiz herseyin dogru olmadigini anlamak her bildigimiz yaptigimiz sey dogru degildir , bak burda arkadaslar fikir soruyorlar ne yapalim diyorlar basimiza gelmeden bazi seylere engel olabilsek daha dogru olmazmi sencede?

Ayrica ben basligi acan arkadasada yorumumu yazdim..

Arkadaslar olay sadece aldatma degil adam asik olmus baska bir kadina ve senden bosanmak istiyorum demis burda bence durust davranmis ( iyi yapmis demiyorum Allah korusun boyle durumlardan hepimizi)ama adam aldatsaydi ve ben pismanim beni af et deseydi bir sans vermis olabilirdi burda verilen sans yok zorla surdurulmeye calisilan mutsuz bir evlilik var sahsen ben ailem bile yardim etmese (ailemde yok) yaliniz basima cocugumla yasamaya calisirim Allah buyuk onume ne insanlar cikar Allah bilir dunyada bir erkek O degil

Son düzenleme:
ben böyle şeylere üzülmem çünkü yaşadıklarımı bilmediğiniz için söylediğiniz sözler onlar. bana çiçek uzatmışsın bende sana uzatayım bari :)) a.s. a.s.

ben yaşadıklarımla öyle çok olgunlaştım ki kimse beni bu saatten sonra özellikle anne olduktan sonra yıkamaz. tekme vurulan olmaycağım ama Allah göstermesin arkadaşın durumunda kalırsam ben çok iyi tekme atarım o yüzden ilk tekmeyi atan ben olurum. yaşananlar unutulmuyor. ben eşimin arkasından terörün kol gezdiği bir bölgeye geldim.çoğu bayan gelmiyor. ben sağlam durmalıyım yani okuyrouz burada yaşananları herşey cinsellik değil yatak odası değil. bir kadını mutlu etmek ne kadar zor olabilirki. kadın zorda kalmadıkça evini terketmez. bir kadına bir tebessüm yeter dünyaları vermek için o tebessüm dünyalar kadar değerlidir onun ve evinin huzuru için. ben artık erkeklerden nefret ediyorum. yazık değilmi el bebek gül bebek büyütlen bu kızlara. önce seviyorum nidalarıyla evlen 2-3 çocuk yaptır sonra da haytından bezecek noktaya getir. bence dünyanın merkezinde siz olmalısnız sizin için. eğer dünyanızın merkezine erkeği koymuşsanız hayalkırıklığı yaşarsınız. çünkü dünya dönüyor ne kadar yerimizde sabit gibi dursakta merkezimize koyduğumuz erkek çekip giderse ya da hayatı bize zindan etmeye başlamışsa. afedersiniz ama eşekten düşmüş karpuza döneriz.

handeyavas canim bende senin bir cok fikrine katiliyorum tabiki 100 yil oncesinde yasamiyoruz hepimiz cesit cesit seyler yasiyoruz ve kuvetli olmayi ogreniyoruz bende senin bir esinim 15 yasimda evlendim yurt disina geldim kayinvalidemlerle 3 yil yasadim18 yasinda kendi evime ciktim yokluk cekm calisma hayatim oldu elerin insanlariyla ugrasmayi ogrendim yabanci bir yerde dil yok dis yok kuvetli olup ayakda durmayi ogrendim , erkekler seninde dedigin gibi ailesinden kazigi yedikce tatlanir ailesi!! seni kimse korumaz kolamaz ama sen almayi ve vermeyi bildinmi birde kafan calisiyorsa bizde bir laf fardir "esiyin madarasi" neden goturuyor anladinmi kimse seni yikamaz ama hakli olalim derke haksiz duruma dusmek en buyuk yanlis olmazmi?

zaten evlilik kalmamış ki ortada... resmi olarak bitmesi evden tamamen gitmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor niye yol vermiyorsunuz ki...

karşı tarafta evli bir adamla beraber olduğunu biliyordur herhalde.. çocuğunuz olması boşanmaya engel değil. babası ve annesinin mutsuz evlilkleri onu daha kötü etkiler. biraz cesaretinizi toplayın ve diğer bayan ve eşinizle açıkça konuşun. çocuğumu düşünüp düzelirsin demiştim. siz bari mutlu olun biz çekiliyoruz deyin. bakalım neler olacak.

ama üzmeyin kendinizi.. 3 yıl aldatılmak.. yatağınızdaki adamın gönlünde beyninde başkasıyla olması.. zaten çok üzücü.. kendinize haksızlık etmeyin

ama her zaman yapmam eşime öyle o anki epki bana 1-2gün önceki yaşattığı bir olayın tepkisidir ayrı yatalımdemem. ama hakikaten yaşadığın acıları atlatabilmişsen ayakların daha çok sağlam basıyor yere. dünyada önemli olanın sadece kendin olduğunu hayatın tüm yaşadıklarına rağmen güzel olduğunu anlıyorsun kendi kendine düşündüğün zaman ve yere daha sağlam basıyorsun. evet erkekler ailesinden kazığı yedikçe tatlanıyor ailesi. bende artık onları kendi silahlarıyla vuruyorum. onların dilinden konuşmayı öğrendim. ama şuda var eşimin hakkını yemiyeyim ailesinden uzaktayken bir de ailesi tarafından acaip dolandırılımışsa kuzu oluyor. ama onların seslerini duyduğu an kulaklar dimdik omuzlar dimdik oluyor anında telefonda ağzının payını verdikleri için o dimdik olmuş kulakları anında düşüyor eski halini alıyor benden teselli bekliyor. bende az önce çok erkek gördüm seni diyorum.o affetirmeye çalışıyor kendini. ama bizim bir huyumuz vardır kesinlikle kızımın yanında tartişmayız önemli olanda bu zaten. kızım huzursuz olmasın aldatılma haricinde herşeye katlanırım ama eğer aldatılırsam dünyayı ona dar ederim onda birlikte olduğu kadınada sonrada çeker giderim. dünya onların etrafında dönmüyor. benim dünyam kızım.

sen zamanında yuvanı kurtarmak için ayrılmamışsın,kabullenmişsin canım ama bu tek gecelik bir ilişki değil ki yutasın..3 yıllık bir ilişki söz konusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…