arkadaşlar ben 2 arkadaşın açtığı konuyu okdukça midem ağrımaya başladı. ben yabancıyım üzüldüm midem ağrıdı bukocada hiç mi vicdan yok ya. günah değil mi? diğer kadına gelince yuva dağıtanın yuvası olurmu? arkadaş eşinden boşandı diyelim diğer ah...sız ikilide evlendi bu adam evlendiği nede aynısını yapar. ya bu tipler nasıl terbiye edilir ya bir mucize Allahım bizimde çocuklarımız var kötü heryerde var. şu adama vicdan versin yaptığından geri dönsün baride bu kadında buralarda yardım istemesin tanımadığı insanlardan.
Canim Allah c.c mutlaka haketdigi cezayi herkeze zamani geldiginde verir !! onun icin baskalarini degil kendimizi yetistirmeliyiz (zaten hic kimseyi degistirmemize imkan yok) Allahin karsisinda biz dogru olursak korkacagimiz hic birsey yok, onlarin yaninami kalacak diye dusunmemizede gerek yok ((ALLAH NE EVER NE IHMAL EDER ))
bence siz hatalısıniz sizi istemeyen birini bitsin diyen birini en basta asıl ben seni istemiyorum defol diyebilmeliydiniz hep cocuklarımızı bahane etmeyelim cocukların mutsuz bir aile ortamında büyümesindense ayrı ayrı görüşerek mutlu ortamlarda büyümesini tercih ederim eger tabi siz sevdiğiniz için ayrılmayalım dediysenizde buda şaşılacak bir durum eşinize geç olsada defol demelisiniz cünkü eşinizin zaten aklı sizde deil dısarda bu hiç değişmicek baktıki siz o durumda bile ayrılmayalım dediniz o adam daha akıllanır mı
asla...
Kimin konusu bu, kim neyi anlatiyor, iyice karismis burasi...
Sorum konu sahibine...Hangi konuda yardimci olabiliriz ? Yani...anlamadim ki...Esinizi o kadindan nasil vazgeçtirebilirsin konusunda mi acaba ? Vazgeçmez ki adam
Napmaliyim sorusuna...: geç olsun da guç olmasin : ayrilin
Derdim eger sorular bunlar olsaydi ama...karman çorman burasi masallah.
Arkadaşım konuyu açmışsın birdaha da yorum yazmamışsın.Başkasına giden adamı tutmak için çaban niye seni istemeyeni sende isteme.Çocuğun için boşanmadın ama ne oldu adam yine aynı tas aynı hamam.Ailen destek olmuyodur.Ekonomik özgürlüğün yoktur.Çocuğuna kıyamazsın ayrılmazsın ama ömür boyu aldatımaya tahammülün olacak mı?O kadın da zannediyor mu ki sana bunu yapan ona yapmaz?Valla büyük konuşmak adetim değildir ama ne durumda kalacaksam kalayım asla devam etmezdim.Sen hatayı adam boşanmak istediği halde aileleri araya sokup devam etmek olmuş.Ayrılırsın inat yapıp boşamazsın onu anlayabilirim.Ama zaten senin olmamış bir adamı bırakmak istememeni anlayamıyorum
Valla bu bir gecelik değil, 1-2 aylık bir heves değil, die kolay 3 yıllık bir ilişki...
Kusura bakmayın ama eğer bunu affedip boşanmadıysanız, kabullenip oturacksınız evinizde...
Sonuçta eşiniz doğru yapmış demiyorum, ama en azından dürüst davranıp ilişkisini açıklamış ve boşanmak istediğini söylemiş. Boşanmamışsınız, o zaman şikayet etmeyin....
neden hala evli olduğunuzu ve eşinizin size gelip ayrılalım başka birini seviyorum dediğinde (aldattığında) ayrılmayı neden kabul etmediğinizi anlamış değilim
canım,öncelikle güçlü ol diyeceğim oğluna kendine dualara sarıl desemde insanın bulunduğu durumu kendinden başka yaşayan bilemez bırak eşin ne yaşamak istiyorsa yaşasın izin verki kendini özgür hissetsin hatasını daha çabuk anlasın ama sen zorluk çıkarırsan herzaman ona diğer hayat cazibeli gelecek bırak cazibeli sandığı hayatın içinde kaybolsun sevgiyle kal,