Ne olur yardım edinn :'(

sende en beğendiğin aktörlerden birini örnek gösterip ahan da bu adam şöyle yakışıklı böyle mükemmel vs gibi şeylerle misilleme yap, o kadar çok beğeniyosa hadiseyle flört etsin kardeşim senle ne halt ediyo o zaman

allahım bu ülkede ERKEK olmak istiyorum
çünkü kadınların bir kısmı haklarından demokrasiden habersiz kendilerini sunak sanıyor

allah allah ne kadar garip canım sen de başka bir erkeği örnek göster,gözleri ne güzel,ne kadar yakışıklı falan de .

kendide brad pitte benziyormuymus ondaki goz boy endam onda varmiymis ya 3hucreli beyinleriyle akillari sira kiyas yapicak kusura bakmada salak diycem dayanamayip senin gibi onu bu zeka seviyesiyle ceken kiz bulmusta konusuyor eminim sen kendinde bircok guzelligi barindiriyorsun iliskin ne kadar ciddi bilmiyorum ama bu hobitin kullanim suresi dolmus sakin takma kafaya agladigin seye bak kendi ne pacozun baskani

Göz yaşlarınıza yazık... Bir gün ağladığınız için kendinize çok kızacaksınız...
Isterseniz vakit geçmden kızmaya başlayın..o kadar değerli ki onlar haketmeyenler için asla harcanmamalı.

"bazen ben bile düşünüyorum bu öküzün yanında ne işim var diye, hadise seni ne yapsın" der çeker giderdim...
bu salaklıkla,patavatsızlıkla bulsun bakalım senden daha iyisini..

sende deki,sende colin farrell gibi yüz var mı,onun gibi vücut varmı... onun bakışları sende neden yok. devamlı söyleyin.
bu arada colinede bayılırım.:jeyyar:

googleden baktım da o kadar yakışıklı diilmiş be :1closedeyes:
Josh Holloway'i örnek göstertsin bence, ne yakışıklı herif allahım yav :asigim:kaydirigubbakcemile3

"bazen ben bile düşünüyorum bu öküzün yanında ne işim var diye, hadise seni ne yapsın" der çeker giderdim...
bu salaklıkla,patavatsızlıkla bulsun bakalım senden daha iyisini..

koptum bu yoruma süper cevap valla :roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaşım sen bu fikri değerlendir bence...

insan sevdiğini kimseyle kıyaslamaz...
tabiki üzülmekte haklısınız,
tavrınızı koyun,kaldı ki bunun
şakası bile hoş değil...
bence karşınızdaki kişi daha ne istediğini bilmiyor...

ahahah :roflol: çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3 yapma canım ya şimdi yiğidi öldür hakkını yeme Hadise cidden taş sırnaşık şey ben sevgilime diyorum hadise çok güzel değil mi ya çok tatlı falan diye (ben tam bir eurovision fanatiğiyim de biraz da o sebeple :lepi:) neyse konuyu dağıtmayalım sevgilin hadise nin dış görünüşünü beğenmiş olabilir tabii ki senin de bu şekilde beğendiğin bir şarkıcı aktör vs. vardır eminim.. ve bunu belki sana öylesine söylemiştir ama (muhtemelen yaşınız daha küçük olduğu için) bunun seni kıskandırdığını açıkça görmüş bu hoşuna gitmiş ve şimdi de seni sinir etmeye çalışıyor kötükedihüso burda uyguladığın taktik çok yanlış sanın "ay çok kırıyorsun beni ühü ühü" şeklinde konuşma daha da üstüne gider kaydirigubbakcemile yapman gereken cesaretin varsa sağlam bir trip atıp mümkünse konuşmamak (aklını başına almazsa zaten yol ver gitsin ) ya da o hadiseden konu açınca yine "yaa di mi çok taş valla geçen giydiği mini neydi öyle eurovision da ne giyecek acaba" vs. şeklinde geyik yap seni kızdıramadığını görünce sıkılıp vazgeçer :lepi:

bunu tamamen yaşınızın küçük olduğunu varsayarak çocukça bir duruma çocukça verilecek bir karşılık olarak yazdım ama tahmin ettiğim gibi değilse "hadise şimdi nerede bilmem ama mayısın 2. haftası moskova da olacağı kesin al şimdiden biletini" deyip telefondan sil onu :1closedeyes:

Bi kere canım hadise 23 yaşında.tamam fıstık gibi bi arkadaş.bunu kimse reddetmiyor.ama sen henüz sanırım 16 yaşlarında olmalısın bırak kadınsılığı daha genç kızlığa yeni adım atıyorsun.sende serpilip güzelleşeceksin.bence sevgilinin sözlerini bu kadar kafana takma.hiçççççç gerek yok.bu kadar üzülmende aslında doğal.kalbin henüz çok hassas.ama sen hiç aldırma ve evet çok güzel kız diye hatta destekle.artık bugün elindekinin kıymetini bilmezse kendi kaybeder

kendini boşa üzme.ben de hadisenin güzel olduğunu duyuyorum eşimden.ona söylediğim şu.beli o kadar düşük bi jean ve o kadar kısa bi büstiyerle ben ondan daha güzel görünürüm.ama sokakta böyle dolaşırsam nasıl olur diye o zaman susuyo.erkek bu o kadar takmaya değmez.hepsi aynı gözle bakıyo boşver

ağlama ağlat..yoksa zehir olur bu hayat....sen üzülüğeceğine onu üz...sende mankenlerden birini söyle kaslı mı bilmiyorum erkeklere kaslı değilsin dediğinde baya bozulurlar...öyle şeyler söyle..

canım jigsawcığımın dediklerine katılıp devam ediyorum:lepi:
bi kere taktik çok yanlış:1closedeyes:
o sana hadisede o var sendede onun gibi varmı dediğinde sende ona george cooloney karizması murat boz sexiliği brad pitt yakışıklılığı varmı diceksindelikafadulden
hiiiççç o güzel canını sıkma.sen sus dedikçe kıskanman hoşuna gitmiş bellişakkıdı
ama o seni kıskandırırsa sende onu kıskandır kısasa kısas

Bu ne ya, biri rus kadınlarla kıyaslar diğeri Hadise'yle. Tamam Hadise hakkatten fıstık gibi bir gacı ama bu kıyaslama hevesi nedir anlamadım.
Bence sende arkadaşına "Ben Hadise gibi olsam senin gibi biriyle ne işim olurdu" deyiver bakalım, ne yapacak o zaman. Yada arkadaşların dediği gibi sende onu başkalarıyla mukayese et.

ne kadar ayılıktır bu yaa....
kusura bakma da yani böyle insanlar hiçbir şeyi haketmiyorlar bence...
onun gibi mi olman lazım yani..sevgi anlayışı taş gibi hatunlarla sınırlıysa zaten 5 para etmez o adam...

ben hadise gibi olmayabilirim ama sen de brad pitt gibi değilsin de
(ayrıca kusura bakma canım ama seninki tam bi öküzmüş...)

hadise gibibir sevgili istiyor öylemi?? ozaman yapacağın şu onu bi alışveriş mağzasına götürüceksin kendinden emin bir şekilde düşük beli kot ve beyaz bir bustiyer alıcaksın kabine girip deniceksin ve aynen kendinden emin bir ifadeyle ben bunları alıp yarında hadise gibi saçlarımı boyatıp böyle dışarı çıkmayı düşünüyorum bu aradaa bende dolabımı yenilicektim sağol hayatım yardımcı olduğun için de.. bakalım yüzündeki ifade tavrı ve cümleleri nasıl olucak bu saksı beyimizin...

sen böyle ağlamaya devam eder ve sinir olduğunu belli edersen,
sırada başka ünlü kadınlar var gibi duruyor,bilesin...şakkıdı

Bence de sinir olduğunu belli etme çok işe yarıyo gerçekten. Evet ya çok güzel gerçekten Allah'ım ne o gözler öyle Allah sahibine bağışlasın de. Suratları, amaçlarına ulaşamamanın verdiği hayal kırıklığıyla çok komik bir hal alıyo.. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…