Ne olur yardım edinn :'(

canım merak ettim acaba sen kıskanç mısın, seni kıskandırmak için bu basit numarayı yapıyor olabilir mi?

hadisede sana aşık zaten
onlar sana dönüp bakmaz bile de
tv de başka şöle yaguşuhlu bi adam görüncede sende onla kıysala anlasın
ne sanıyosa artık kendini

aman kuzum ne takıyorsun bu kadar erkek milletini,,sevdiğini başkalarıyla kıyaslayandan bişey çıkmaz bence..hem çok çocukça yok hadisenin şurası böle yok şurası şöle.sende desene sende brad pıtt gibi popo nerde ama çakmasıyla idare ediyoruz diyee..

O seni kizdirmaya calismis canim.Erkeklerin genel huylaridir bu,yok su senden güzel,yok bu böyle deyip bayanlari kizdirmayi cok severler ve sen buna sert bir tepki verinde kesmez sürekli kizdirirlar..
Hadiseyi birde yakindan görsün
Ufak tefek biri,suratida hic güzel degil,ona yapilan makyaj nineme yapilsa,ninem bile tüm rekorlari kirar:roflol:

Benim gözlerim cok güzel bir yesil,boy desen 1.74,vücutta iyi yani kendime göre bir halta benziyorumgamyoncuiremsu.
Ama arada benimde esim beni kizdirmak icin kiyaslama yapiyor,kiyaslama yaptiklarida Aysen guruda versiyonlari gibi..Dua etkis eni aysen guruda ile kiyaslama yapmamiskaydirigubbakcemile3.
Sende ona aynisini yap,deki filanci cokkk yakisikli sende varmi falan de bakalim o neyapack.

hadise gibibir sevgili istiyor öylemi?? ozaman yapacağın şu onu bi alışveriş mağzasına götürüceksin kendinden emin bir şekilde düşük beli kot ve beyaz bir bustiyer alıcaksın kabine girip deniceksin ve aynen kendinden emin bir ifadeyle ben bunları alıp yarında hadise gibi saçlarımı boyatıp böyle dışarı çıkmayı düşünüyorum bu aradaa bende dolabımı yenilicektim sağol hayatım yardımcı olduğun için de.. bakalım yüzündeki ifade tavrı ve cümleleri nasıl olucak bu saksı beyimizin...

canim bilir misin bilmem, Sakis diye bir sahis var. 2003-2004muydu neydi Eurovision'da birinci oldu. yunan. Shake diye bir sarkisi vardi.

arkadasim yakisikli ama yani boyle seksi.

Erkek arkadsinin yaninda eurovision Sakis diye bir arattir google dan ve yaninda bir iki soz ediver. hadise de bir sey mi sen asil su afeti devran'i izle. bitiyorum bu adama vs de.

ben olsam oyle yapardim. begenmesini engeleyemezssiin ama karsindakine yansitmanin nasil bir sey oldugunu anlatabilirsin bu sekilde.

Bende sevdigime youtubeda izlemesi icin eurovizyon yarismasina cikmadan önceki sahne performansini izle sarkisi cok güzel demistim:)
Neyse actik izliyoruz, msnden muhabbet ediyoruz ayni zamanda.
Benim sinir olacagimi bildigi icin, offf kiza bak beee ne kiz ama gibisinden konusmalar yapti:)
Kizim bu kez sabirli ol dedim kendi kendime:)
Dedim evet güzel ama bir isine yaramaz malesef ekranda o:))
Tabi birsey diyemedi.
Sadece devam etti of be vücuda bak gibisinden, güya beni sinir edecek.

Sonra bende dedim ki ben Ricky Martine offf felan diyormuyum, adam dünya yakIsIklisi:)))
Normalde hic huyum degildir, o beni sinir etmeye calisirken, ben hep kizarim o güler, kimseye yakIsIkli demem ilk defa söyledim.
Hemen durakladi iste bumu güzel, popom bundan daha güzel falan fistan:))

Ahahahahah sinir oldu..:))

Dalga gec canim yaa.. gül gec.. kendine güvendigini belli et, istersen git bul de, sen bilirsin de bak bakalim ozaman nasilda susuyor

Son düzenleme:
Sende ona öyle yap.
Çook yakışıklı birini göster ona dedi, off ya ne yakışıklıkeşke sende öyle olsaydınn kaslara bak bilmem neresinebakk tüh yaaaa sen hiç böyle değilsin ne olurdu sanki sende ona benzesenn vs vs vs de bakalım ne dicek:) Tabi bunları söylerken gayet ciddi ol :)

sende deki,sende colin farrell gibi yüz var mı,onun gibi vücut varmı... onun bakışları sende neden yok. devamlı söyleyin.
bu arada colinede bayılırım.:jeyyar:

Bende:1rolleyes: Kimselere vermem kusura bakma okypetcim, Colin bana talip:1closedeyes:

Erkek arkadasin seni gicik etmek icin böyle yapiyor, basariyorda
Niye belli ediyorsunki bu kadar güzelim, gül gec sende ona öyle gicik gicik hakretler yap, ondan sonra vazgecer merak etme

vala bir arkadaşımın 6-7 sene çıktığı sevgilisi ilişkinin sonlarına doğru saçını sarıya boyasan nolur,belini biraz inceltsen gibi konuşmaya başlamıştı sonra da ayrılmak istediğini söylemişti..bunları diyen adam 18 yaşında falan değil 27-28 yaşında adamdı..

bu ünlüler bilinmedik estetikçilerde bilinmedik formullerle güzelleşip
sonrada tv'ye çıkıp onun bunun erkeklerini baştan çıkartıyorlar ya
sinir oluyorumklava:

kuzum söyle o erkek arkadaşına gitsin hadise'yle çıksın ozman

seni kızdırmak istediği bariz belli
bunların karsısında hiç kıskanmazdım yeminle :dilcikar:
hadise kim sevgili kim :roflol:

Seni kızdırmak için demiştir:1closedeyes:...Senin alındığını görünce talafi etmye çalıştı mı?
Hemen üzülme lütfen
Onun gönlünde dünya güzeli olmasaydın şuan sende olur muydu???
Bence içinde tutacağına bozulduğunu git anlat...Bakalım neler yapacak seninki!!

Son düzenleme:
pardon ama kendisi brad pitt mi öyleyse tamam yav bu erkekler ne garip varlıklar ya boşver canım ya densizlik etsin arkadaşın

Alla alla ya bu da yeni moda oldu,sevgilini kıyaslamak...Ya şaka yapmanın ,kızdırmanın başka bi yolu yok mu ...Hiç hoş değil bence ve gurur kırıcı.
Hiç kıyaslama arkadaşım,sen de onun seviyesine düşme,gidip brad pit le kıyaslamak çok kolay ama sana yakışmaz.Asaletini yitirme.
Ya tv çıktı,internet çıktı millet buldu bunar oldu çok sinirlendim ya öyle böyle diil.
Sevgilim demişsin ,ondan bu kadar rahat konuşuyorum,
"tak sepeti koluna herkes kendi yoluna "
Gitsin bırak hadiseyi angelina jolie gibi birini bulsun hatta mutlu mesut yaşasın onunla.Bunu da söylersin...

işte şöhret insanları neyken nasıl yapıyor ki burdada ünlüydü hadise bence sen bu fotografı göster
banada o kadar estetik bakım yapılsa ben dünya güzeli seçilirim de

Saçmalık...

Bu yüzden neden canını sıkıyorsun, sende ona aynısını çok daha ağır yapabilirsin...

Üzülme

ah ah bu unlulere yapilan bakim makyaj normalde bir ev kadinina yapilsin bak ne mucizeler olur vallahi ben bir gun cagla sikel,guzide duran,yuksal ak ile ayni ucaga bindim iggggg yuksel guzeldi makyajsiz Allahi var ama Cagla ve Guzide aman Yarabbim annemin cildi guzideden guzeldir kesin hele cagla solaryumdan ardik zenci olmus kas yok boyaymis kaslari kopkocaman bir agiz yani ekrandaki haliyle normalde bir insani karsilastirmak cok sacma kaldiki hadise cok guzel bir kiz degil bence ilk hali berbatmis imaj makerlar toplamis inan sokakta hadiseden cok hos kizlara rastlamak mumkun hadise hos bir kiz ama cok super muthis vs denecek kadar degil hele Adrina Lima yi gordukten sonra kesin degil.......uzulme takma bile gul gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…