Ne olur yorum yapın kızlar

civcivgunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
112
27
28
28
Bir sevgilim vardı çok ciddi düşünüyordu bana sözler verip duruyordu ama beni bir hiç uğruna terk etti. Yoruldum ilişki istemiyorum dedi. Hayatında başka biri yok biliyorum. Her neyse ben çok ama çok üzüldüm 1.5 ay neler yaşadım bir ben bir Allah bilir. En son konuşmamız da bana seni istemiyorum dedi bende kader kısmet demiştim o da ben istemedikten sonra kader ne yapacak demişti. Ben de kaderimizde birbirimiz varsak dediğimde kadere inanırım ama bu hayalcilik demişti .Ben zaten onu artık istemiyorum beni çok üzdü yarı yolda bıraktı, hayallerimle oynadı ama bir de üstüne çok büyük konuştu. Bunu nasıl yapabilir ? Kaderimizde varsa eninde sonunda olmaz mı sizce ? Ondan umudu kes demeyin çünkü zaten bende onu istemiyorum sadece bu sözleri ona hatırlatmak istiyorum. Bu kadar şey yaşattı bana bir de böyle büyük konuşuyor inşallah pişman olup kapıma gelir. İlahi adalet var. Siz ne düşünüyorsunuz

Ne bekliyorsun anlamadım..
Arkanıza bakmayın.. Ve bu süreçte bol bol gezin.. Etkinliklere katılın.. Odak noktanızdan çıksın.. Kurup kurup düşünmeyin.

yarın bı gun sen bu adamla evlenıp mutlu olmazsan da şey dersın kaderımde varmış.

KAdere inarırım evet ama bence bı yerde kaderı kendıımız çiziyoruz. Rabbım tabı bılıyo hangı yolu seçeceğimizi .

Başınıza gelen her kötu seyı kaderımde buda varmış dıye algılamayın lutfen.

erkek sevmiyorsa sevmiyordur istemiyorsa istemiyordur
biz kadınlar sevmiyorsakta bi şekilde hosumuza giden birşeyler yapılınca sevgi hissedebilyioruz ancak erkekler bizim gibi değil malesef
sendne değil ama cok sevdigi baska birinden cekebilir yinede sen ah etme

Kader bizim secimlerimizden oluşur. Olacağı için kaderde vardir orada yazdığı için değil. Bazı şeyler hariç tabi. Neyse adamı gözden cikarmamissiniz ki aklınıza gelmiş buraya konu açıyorsunuz. Boşverip önünüze bakın.

Ah ah ..
Hayatınızı değmicek insanlar için göz göre göre şöyle yaşıyorsunuz ya ..
Yani ilahi adalet var veya yoktur ama artık seni istemedigini dürüstce söyleyip gitmiş bi adam için neyin adaletini istiyosunuz?

Aldatmıyor diyorsunuz ee napsaydı aldatsamıydı ? İstemiyorum demiş daha ne diyebilir neden pişman olmalı ki sizi artık sevmedigi icin mi..

Önünüze bakın,kendinizi cok sevin,kimseyide takmayın. Sevmiyosan hadi yallah de geç ya,anammısın babammısın senin derdine mi yanıcam hadi yoluna de, bak hersey daha güzel oluyo ve dönmicek kim varsa sen o kafaya girince dönüyo emin ol

İlahi adaletle ne ilgisi var?
Adamın duyguları bitmiş olamaz mı?

adam ayırlmış. kaderimde varsa buluşuruz demişsin. e bu açıdan bakınca hayalcilik tabi. kaderimde brad bitt varsa onla evlenirim demek gibi bişey.

ayrıca sizi iki çocukla terketmemiş, aldatmamış, dövmemiş vs yani neden beddua?

Gözden çıkardım gerçekten ölse dönüp bakmam sadece hazmedemiyorum

Büyük lokma ye, büyük soz söyleme demişler. Büyük konuşulmasını hiç sevmem , çünkü neyi büyük konuştu isem Allah onu bana verdi daha da ağzımı açmıyorum. Büyük konuşan insanları da sevmiyorum, ondan büyük Allah var unutmasin.

Bu kalp işlerinin de bizim elimizde olduğuna inanmıyorum, karşıdaki insana aşık olayım diye zorlasaniz bile olamıyorsunuz ama birine aniden kalbiniz isinabiliyor. Kendi irademizle olmuyor. Nasıl ki duran bir kalbi yeniden canlandiramiyorsak, sizin için atmayan bir kalbi de yeniden attiramazsiniz ya da bir kalbi sizden sogutamazsiniz ama Allah büyüktür ne zaman ne olur bilinmez, bizim elimizde değil bunlar.

O bugün geri dönse evet dersiniz! bu kader olmuyor tercih oluyor.
Kader sizin karşılaşmanızdır. Ondan sonrası tercihlerimizle şekillenir.
Hem niye bunun derdine düştünüz. Gereksiz kafa yoruyorsunuz.
Adam istemiyorum demiş.. açık kapı bile bırakmamış.
Çarpın kapıyı çıkın.. ders verici sözlere ne gerek var. Net istemiyor..

Lütfen büyüyün artık ya. Kaderimde varda benimdir. Çıldırmayın bi sakin olun lütfen.

Tek erkek o değil. Burnu sürtmese ne olur sürtse ne olur???

Sizene bitmiş gitmiş daa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…