- 26 Temmuz 2018
- 112
- 27
- 28
- 28
- Konu Sahibi civcivgunlu
-
Ne bekliyorsun anlamadım..
Arkanıza bakmayın.. Ve bu süreçte bol bol gezin.. Etkinliklere katılın.. Odak noktanızdan çıksın.. Kurup kurup düşünmeyin.
Kızlar ve takıntıları ..
Gözden çıkardım gerçekten ölse dönüp bakmam sadece hazmedemiyorumKader bizim secimlerimizden oluşur. Olacağı için kaderde vardir orada yazdığı için değil. Bazı şeyler hariç tabi. Neyse adamı gözden cikarmamissiniz ki aklınıza gelmiş buraya konu açıyorsunuz. Boşverip önünüze bakın.
Bir sevgilim vardı çok ciddi düşünüyordu bana sözler verip duruyordu ama beni bir hiç uğruna terk etti. Yoruldum ilişki istemiyorum dedi. Hayatında başka biri yok biliyorum. Her neyse ben çok ama çok üzüldüm 1.5 ay neler yaşadım bir ben bir Allah bilir. En son konuşmamız da bana seni istemiyorum dedi bende kader kısmet demiştim o da ben istemedikten sonra kader ne yapacak demişti. Ben de kaderimizde birbirimiz varsak dediğimde kadere inanırım ama bu hayalcilik demişti .Ben zaten onu artık istemiyorum beni çok üzdü yarı yolda bıraktı, hayallerimle oynadı ama bir de üstüne çok büyük konuştu. Bunu nasıl yapabilir ? Kaderimizde varsa eninde sonunda olmaz mı sizce ? Ondan umudu kes demeyin çünkü zaten bende onu istemiyorum sadece bu sözleri ona hatırlatmak istiyorum. Bu kadar şey yaşattı bana bir de böyle büyük konuşuyor inşallah pişman olup kapıma gelir. İlahi adalet var. Siz ne düşünüyorsunuz
Hayatta ilk defa mı hazmedemeyeceğiniz bir olayla karşılaştınız da bu kadar abarttınız?Gözden çıkardım gerçekten ölse dönüp bakmam sadece hazmedemiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
Buradan öyle görünmüyorGözden çıkardım gerçekten ölse dönüp bakmam sadece hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?