Ne oluyor şimdi

Karşıdakine göre davranışlarınızı şekillendirmekten vazgeçin Allah aşkına. Kocanız değil bişi değil. Yeni tanıştığınız adam. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin şu tipleri.

Karşıdakine göre davranışlarınızı şekillendirmekten vazgeçin Allah aşkına. Kocanız değil bişi değil. Yeni tanıştığınız adam. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin şu tipleri.

Bende trip atan biri değilim ama bu kadar değil :)
Haklısınız bu kadar şey olmuş ben normal devam etmişim.
Gözümde büyütmedim ama şuan kaybım yok sadece daha fazla aptal yerine konulmak istemediğim için konu açtım :)

Bişey olduğu yok,adam kendini bir mok sanmış,size de hakettiğiniz değeri vermiyor,trip atan kızlardan hoşlanmıyormuş haspam ,aklınca sınırını çizmiş güya,yazma,arama,sil numarasını bundan birşey olmaz arkadaşım..kendi değerinizin lütfen farkına varın ki, karşıdaki insanlar da size değer versin!;)

Bişey olduğu yok,adam kendini bir mok sanmış,size de hakettiğiniz değeri vermiyor,trip atan kızlardan hoşlanmıyormuş haspam ,aklınca sınırını çizmiş güya,yazma,arama,sil numarasını bundan birşey olmaz arkadaşım..kendi değerinizin lütfen farkına varın ki, karşıdaki insanlar da size değer versin!:KK66:

Bende buna müsaade ettim.
Hata bende.
Tepki vermeye korkar oldum resmen trip diye anlaşılır :KK53:

Yapmayın lütfen daha ne kadar olmuş ki başlayalı şimdiden böyle yaparsa ilerde daha çok sıkıntı yaşarsınız. En tahammül edemediğim şeydir kaale alınmamak

Yapmayın lütfen daha ne kadar olmuş ki başlayalı şimdiden böyle yaparsa ilerde daha çok sıkıntı yaşarsınız. En tahammül edemediğim şeydir kaale alınmamak

Zaten bende sinir oldum aslında daha uzamadan çekilsem mi diye düşünüp açtım konuyu :)
Tripli biri değilim diye bende sevmem dedim gözüne vs girmek için değildi ama başkaymış konu :)
Artık taviz yok :)

Zaten bende sinir oldum aslında daha uzamadan çekilsem mi diye düşünüp açtım konuyu :)
Tripli biri değilim diye bende sevmem dedim gözüne vs girmek için değildi ama başkaymış konu :)
Artık taviz yok :)
Çok sevindim böyle düşünmenize bu tirip değil aslında olması gereken şey. 9 senelik evliyim ve eşim yoğun çalışıyor gün içinde ara ara msj laşırız ve birşey yazdığımda hemen cevap beklemem ama 1 saat geçtiği halde birşey yazmamış olursa kızarım açıkçası en azından durumunu bildirir tamam hayatım der geçerim. Sizinki bismillah daha 1 ay olmuş ve en güzel dönemler aslında birbirinizi tanıyacağınız bir süreç.

Çok sevindim böyle düşünmenize bu tirip değil aslında olması gereken şey. 9 senelik evliyim ve eşim yoğun çalışıyor gün içinde ara ara msj laşırız ve birşey yazdığımda hemen cevap beklemem ama 1 saat geçtiği halde birşey yazmamış olursa kızarım açıkçası en azından durumunu bildirir tamam hayatım der geçerim. Sizinki bismillah daha 1 ay olmuş ve en güzel dönemler aslında birbirinizi tanıyacağınız bir süreç.

Ne güzel evliliğinize maşallah :)
Ya ilk başlarda da vardı biraz.
Böyle çekingen konuşkan bir tip değil.
Ama yazdıklarımı takmaması sinirimi bozdu.
Kimseye muhtaç değilim şükür olmasa da olur :)

Ne güzel evliliğinize maşallah :)
Ya ilk başlarda da vardı biraz.
Böyle çekingen konuşkan bir tip değil.
Ama yazdıklarımı takmaması sinirimi bozdu.
Kimseye muhtaç değilim şükür olmasa da olur :)
çok teşekkür ederimm. Bakış açınıza çok sevindim biz kadınlar kendimize değer vermeliyiz önce. Herşey gönlünüzce olsun.

İki dk da kediyi aslan ettiniz
animated-emoticons-hareketli-ifadeler-hareketli-emoji-hareketli-gif-duygu-ikonlar%C4%B1-hareketli-smiley-hareketli-smileyler%2B(132).gif

Böylece bir ilişkinin daha sonuna geldik
animated-emoticons-hareketli-ifadeler-hareketli-emoji-hareketli-gif-duygu-ikonlar%C4%B1-hareketli-smiley-hareketli-smileyler%2B(95).gif

Merhaba kk üyeleri.
Hemen konuya giriyorum.

1 aydır konuştuğum biri var.
Kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz.
Birlikte birçok aktiviteye katılıyoruz ama şuan farklılıklar var ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Bayram tatilinde ailesinin yanına gitti.
O aralarda ara ara konuştuk gitmeden buraya geldiğinde plan yapmıştık.
Neyse geldi.4 gün oluyor bu arada.
Seçimler falan dedim ama görüşelim demedi henüz.

Ayrıca yazışıyoruz ama bazen örneğin 3te yazıyorum görüldü oluyor.
Bana gece 10 gibi falan bambaşka bir konudan girip yazıyor.
Ya da görüldü olup ertesi gün hiç birşey olmamış gibi günaydın yazıyor.

En baştan trip asla çekmem ve atan kızlardan uzaklaşırım demişti.
Hiç trip atmadım ama bu konuya da takılıyorum artık.
O öyle yapıyor mesela ben normal şekiller de cevap veriyorum.
Bu konuyu nasıl düzeltebilirim ya da ne yapmam gerekiyor.
Bugün yazmasam mı hiç.

Not: Şuan tatil dönemi devam ediyor çalışmıyor yani yazmaması için o engel değil.
Ya sakin bir dille soracaksin, mesajin niye görülüp de cevaplanmadigini. Ya da sen de aynısını yapacaksin, mesaji gorup, 10 saat sonra başka bisey yazacaksin

Back
X