Bana başkasıyla konuşuyor gibi geldi.
Olabilir tabi ki.
Ben kendimi çekiyorum bakalım.
Pek çaba vereceğini düşünmüyorum hayırlısı artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana başkasıyla konuşuyor gibi geldi.
Hayır söylemeyin..işim vardı,,uymuşum,,kızlarla lafa daldık,,ailem yanımdaydı,,mağazadaydım yazamadım,,veya hiç cevap vermeyip bir iki saat sonra bişey sorarakÖyle mi yapayım.
Bugün hiç cevap vermiyorum o zaman.
Neden diye sorarsa söyleyeyim değil mi
Hayır söylemeyin..işim vardı,,uymuşum,,kızlarla lafa daldık,,ailem yanımdaydı,,mağazadaydım yazamadım,,veya hiç cevap vermeyip bir iki saat sonra bişey sorarak
BU kadar başka bişey yazmayın o yazmadan..ama bir tavsiye böyle adamlar ne bekarlıkta ne evlilikte çekilir.1 2 hafta süre tanıyın kendi içinizde baktınız düzelme YÖK..ben mutsuzum senin ilgi ,,alaka ,,ilişki şeklin bana uymuyo dersiniz..zaten ya biter yada seviyorsa kendine çeki düzen verir..tabi sizde bitirmekte kararlı olunŞuan sadece günaydın günaydın bu kadarcık o günaydın dedi bende günaydım dedim görüldü attı
BU kadar başka bişey yazmayın o yazmadan..ama bir tavsiye böyle adamlar ne bekarlıkta ne evlilikte çekilir.1 2 hafta süre tanıyın kendi içinizde baktınız düzelme YÖK..ben mutsuzum senin ilgi ,,alaka ,,ilişki şeklin bana uymuyo dersiniz..zaten ya biter yada seviyorsa kendine çeki düzen verir..tabi sizde bitirmekte kararlı olun
Ben trip çekmem diyerek senin nazını falan çekemem işine geliyorsa böyle demek istemiş gibi geldi bana. Canınızı sıkan durum varsa bunu belli edip konusacaksiniz bu trip değil ki. Ayy bir de o ne ya baştan şart falan koymuş sanki bulunmaz bir adam. Nerden geliyor bu ego acaba?
O kadar haklısınız ki aklım hep sonradan başıma geliyor.Dertsiz başınıza dert bir tip.
Ben olsam hiç uğraşmazdım, keyfi bilir...
Hadi len ordan trip asla çekmezmiş...
Hayret ben de seni çekemem deyip nasıl uzaklaşamadın..
Gereksiz triplere ben de rest çekerim, fakat yazdığımıza da 10 saat sonra başka konudan giriyorsa, 'Yolun açık olsun' der.. Yoluma bakardım.![]()
böyle ucuz oyunlarla uğraşmak yerine seni hakeden birine mi odaklansan acaba...adam olmamış sen oldurmaya çalışıyorsunÖyle mi yapayım.
Bugün hiç cevap vermiyorum o zaman.
Neden diye sorarsa söyleyeyim değil mi
böyle ucuz oyunlarla uğraşmak yerine seni hakeden birine mi odaklansan acaba...adam olmamış sen oldurmaya çalışıyorsun![]()
Bos vakitlerini sizinle dolduuryor gibi ve geneldede pek bos vakti yok pasanin:) kendinizi uzup kafanizi taktiginiza degmez lafini lafini bile etseniz kapris olmaz birisi ya vardir ya yoktur. Kendisi olmamayi secmisse adini koyuverin salin gitsin :)
Siz ona karşı birşeyler hissediyor musunuz? Yada birlikte iyi anlaşıyor musunuz? Eğer öyleyse bi konu açın, belli olur muhabbetin devamı. İstemeyen adam günaydın da yazmaz ne bileyim!