- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
evet çok doğru söylüyorsunuz vallahi bunları yapmak istiyorumlütfen içinizde fırtınalar kopsa dahi git tabii ki git gez kafa dinlersin ne güzel deyin güleryüzle, varınca haber ver hayatım deyin, ve her dk aramayın nerdesin ne yaptın diye hatta hiç aramayın bırakın o arasın, tabii o arada sizde onu dşünüp kurmamak için kitabınıza yoğunlaşın, la casa de papel izleyin insanı içine çekiyoır farkına varmıyorsunuz zamanın geçtiğini
böylece değişmek için ilk adımınızı atmış olun
bakın görün böyle böyle adam nasıl değişecek size karşı
merak edersen de arama lütfen çünkü sen dk başı merak edeceksin di mi :)evet çok doğru söylüyorsunuz vallahi bunları yapmak istiyorum
aramam zaten öyle sadece çok merak edersem ararım o da pek merakta bırakmaz
ama içim içimi yiyor
surat asıyorum
canımlı cicimli konuşmuyorum kızıyor
mutsuzken içim içimi yerken ona gülmeyi başaramıyorum
haklısınız şimdi gitmicem hevesim kaçtı dedimerak edersen de arama lütfen çünkü sen dk başı merak edeceksin di mi :)
merak edecek bişe yok köye gidiyor ne olabilir orada böyle düşün
hatta şunu düşün sürekli seni aldatacak adam ben yatıyorum aşkım iyi geceler der çıkar gider başkasının yanına
ya da banyoya giriyorum der o arada yanında kız vardır yapar yapacağını
senin onu kontrol altında tutman hiçbirşeyi değiştirmez yani
olan yine sana olur adam uzaklaşır çünkü senden
zorla azıcık kendini kaç yaşında insansın surat asmanı gerektirecek konular değil inan ki o yüzden zorlayarak gülümse zaten zamanla gerçekten takmamaya başlıyorsun
bence gitmesi için konuşunhaklısınız şimdi gitmicem hevesim kaçtı dedi
neler dedim ikna olmuyorbence gitmesi için konuşun
hayatım yanlış anladın beni git tabii ki gitmeni istemiyor değilim ki deyin
ama olabildiğince inandırıcı olmaya çalışın lütfen
tamam o zaman daha fazla da ısrar etmeyin yapmacık duruma düşmeyin ama bundan sonra şuraya gtmek istiyorum vs dediğinde lütfen dediğim gibi ohhh ne güzel git tabi eğlen kafan dağılsın vs gibi şeyler söyleneler dedim ikna olmuyor
Çok haklısın, tavsiyelerin için çok teşekkürlertamam o zaman daha fazla da ısrar etmeyin yapmacık duruma düşmeyin ama bundan sonra şuraya gtmek istiyorum vs dediğinde lütfen dediğim gibi ohhh ne güzel git tabi eğlen kafan dağılsın vs gibi şeyler söyle
uzak yola gidecekse hayırlı yolculuklar aşkım de
eğlenceye gidecekse iyi eğlenceler diye uğurla
bu taktikler eşimden, ve tarafımca tecrübe edilmiş şeyler
senin kadar olmasa da ben de daraltırdım farkında olmadan eşimin bana hep dediği şey beni güzel uğurla bana suratını asma ki aklımın bi köşesinde hep sen kalasın kız gönül rahatlığıyla beni gönderiyor bana güveniyor diye düşüneyim derdi
şimdi öyle yapıyorum ben aramasam da o arıyor fotoğraf atıyor gittiği yerlerden-hiç talep etmediğim halde-
ama eskiden aradığımda açmadığı bile olurdu bi rahat ver de eğleneyim kırk yılın başı bi dışardayım diye ve çok ciddi kavga ederdik
hala zaman zaman ayarı kaçırdığım oluyor o zamanlarda hemen dediği şey hep böyle yapıyorsun zaten oluypr
ki uzun zamandır yapmama rağmen, unutulmuyor da yani aklında olsun
rica ederimÇok haklısın, tavsiyelerin için çok teşekkürler
nişanlım da surat asınca çok kızıyor valla
galiba dün ortada hiçbir şey yok arkadaşının attığı mesajı sildi diye ki sonradan arkadaşından alıp mesajı bana gönderdiKaç yaşındasınız gerçekten merak ettim?
Çok fazla yersiz tavır takınmıyor musunuz sizce de?
Bu kadar abartılacak bir şey var mı ortada cidden?
Gerçek hayatın zorluklarıyla hiç karşılaşmamışsınız sanırım, toz pembe dünyanızın ufak lekeleri gibi görünüyor anlattıklarınız
ben onu üzmek için yapmıyorum içimdeki bu hisse engel olamıyorumTam 15 dakika geç mi kaldı.Üstelik kuzeninin asker gecesinde iken.
Bu iş olmaz asla. Nasıl izin verirsin seni bu kadar hiçe saymasına(!)
Nisanlının selameti için sal gitsin adamcağızı. Oda ana kuzusu bee yazık ona da. Kendine mahkum etme çocuğu yazıktır günahtır.
Bakın şunu atlıyorsunuz. Biz hissi arkadaşlıklar kurunca yada nişanlı sözlü evli olunca karşımızdaki kişiyi (diğer canlılarda olduğu gibi) sahiplenmiyoruz , sadece iyi günde götü günde hayatımızı paylaşıyoruz anlamak istemediğin şey bu. Ben birinin hayatına girdiysem benden önceki hayatını yok saymasını isteyemem. kuzeni yine kuzeni ebesi yine ebesi dir. İçkisi sıçkısı yoksa karı kız ayağı na gitmiyorsa bırakın insanları yaaa. (ha bunlar varsa zaten bitirirsin) Ben o gelmeden uyuyamıyorum ne allah aşkına. Emzikteki çocuk mu ki.Haber alamadığın insan için uykun kaçar eyvallah ama yeri belli yurdu belli kuzeniyle oturuyor bi bırak adamı yaa.ben onu üzmek için yapmıyorum içimdeki bu hisse engel olamıyorum
ben böyle çok mu mutluyum ya sanki
galiba dün ortada hiçbir şey yok arkadaşının attığı mesajı sildi diye ki sonradan arkadaşından alıp mesajı bana gönderdi
sinirden 3 saaat ağladım
ne oluyor bana ya
Haklısın içki içmez dışarı çıkarsa da evin önünde ya da yakınlarında otururlar her aradığımda ulaşırımBakın şunu atlıyorsunuz. Biz hissi arkadaşlıklar kurunca yada nişanlı sözlü evli olunca karşımızdaki kişiyi (diğer canlılarda olduğu gibi) sahiplenmiyoruz , sadece iyi günde götü günde hayatımızı paylaşıyoruz anlamak istemediğin şey bu. Ben birinin hayatına girdiysem benden önceki hayatını yok saymasını isteyemem. kuzeni yine kuzeni ebesi yine ebesi dir. İçkisi sıçkısı yoksa karı kız ayağı na gitmiyorsa bırakın insanları yaaa. (ha bunlar varsa zaten bitirirsin) Ben o gelmeden uyuyamıyorum ne allah aşkına. Emzikteki çocuk mu ki.Haber alamadığın insan için uykun kaçar eyvallah ama yeri belli yurdu belli kuzeniyle oturuyor bi bırak adamı yaa.
çok mutsuzum aramızda şuan sorun olmamasına rağmen noldu bana
psikolojik yardım mı alsan acaba?çok mutsuzum aramızda şuan sorun olmamasına rağmen noldu bana
Meditasyon falan yapıyorum anlık geçiyor gece gene uyuyamıyorumpsikolojik yardım mı alsan acaba?
burada sana tavsiye vermeyle ya da kendi başına halledebileceğin birşey gibi durmuyor
çözemiyorsun tek başına
uygulamak için adım bile atamadın henüz ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?