Ne oluyorr ?

Adamın annesi misiniz de eve girmeden uyuyamıyosunuz. Ben sizinle evlenmezdim. Sürekli sorun çıkaran, 15 dk için trip atan insanla ömür geçmez. Allah sabır versin

+ 1000

Allahim izin vermis mis kolen mi senin o cocuk senden bir an once kurtulur nefes alir insallah gercekten cekilecek gibi degilsin.ha boyle yaparak sadece uzaklastirisin acidim cocuga yazik.

Size daha onceki konularinizda bir cok tavsiye verildigini hatirliyorum. Bu suru psikolojisi degil olsa olsa aklin yolu bir psikolojisi :) bizim toplumumuz boyle derken olmasi gerektigi gibi davranan konusan insanlari mi kastediyorsunuz?
Hayir bide arkadas suru psikolojisi derken aklinca bizi aşağılıyor yani. Dunyadaki tek akilli kendisi ya. :) yuzlerce kisi ayni fikirdeyken buna aklin yolu bir denir yani

eskisi gibi nasıl oluruz yardım lütfen

eskisi gibi olamazsınız.
önünde sonunda karşısına sakin anlayışlı biri çıkacak ve farkı anlayacak. uzatmaları oynuyorsunuz. bakın demedi demeyin bu adam gidici. bu kadar sürmesinin sebebi, aynı iş aynı servis, asgari müşterekte sürdürüyor.
ben bu adamın hemen daha erken evlenelim demelerine inanmıyorum. ya eksik anlatıyorsunuz ya da gerçek değil, ya da en dip şekilde ezik bir adam.

başkalarının acılarıyla beslenen bir insan aslaa değilim ama siz ayrılırsanız ve o adam başkasıyla mutlu olursa ben bile sevinicem. bir insana ne kadar tölerans gösterirsen bir o kadar daha ister mi ? ya bi dön etrafına bak ne adamlar var ve o adamlarla ömrünü harcayan mükemmel kadınlar. sen kendini ne sanıyosun sahi sahi prenses felan mı ? 15 dakika onbeş yazı ile ! evlenince napacaksın bu adama çok merak ediyorum.

bekliyorum yakında nişanlım beni terk etti ühühü diye konu açarsın, sana iyi niyetle yazdım her konunda, artık adam bıkmış biz bile bıktıysak siz hangi evrenin canlılarısınız ya

Halen daha nefret ettiriyorsun.

Sevdirmiyorsun.
Çok zorlaştırıyorsun.

Herkes sana hatalı olduğunu söylemiş.

Lütfen yanlışta ısrarcı olma.

Konunun ciddi olduğuna inanmakta zorlandım kusura bakmayın ama.
Siz neden adam eve gitmeden uyuyamıyorsunuz bunu anlamadım, neden adama bağlısınız?
15 dakika için kocaman bir günü heba etmeye değer mi, az bir süre için kızarken açıklamanız neydi anlamadım koca bir insanın ‘nasıl 15 dakika geç kalırsın’ diyerek kızacağına aklım ermiyor çünkü.
Kıskançlık gitmiş iyi hoş ama bu şekilde ilişkiniz yıpranır yıpranır sonra da inceldiği yerden kopar, boş yere olay çıkardığınız günleri hatırlayıp kendinize kızarsınız

bence mutlu olun nişanlınız sizi çok seviyor. Başka türlü katlanması çok zor.

kardes sen buna sebep baska demissin ama bu da bariz kiskanclik

Gerçekten şaka gibisiniz ya topu topu 15 dakika ne oldu dünya mı battı ? 15 dk geç uyudun diye canından mı oldun.Adam bence azıcık aklı varsa kaçar gider böyle hayat çekilmez.Benim nişanlımı yeri geliyor 1 saat beklediğim oluyor ne var ki bunda ? Cidden sizle hayat geçmez kusura bakmayın

Alt tarafı 15 dk.Onlar kalkmadan nasıl kalksaydı.Evinin önü neticede.Nişanlın belli ki seni çok seviyor ve bunlara katlanıyor.Ama fazla naz aşık usandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…