- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
inşallah dediğiniz şeye bakın birileri ayrılsın diye dua ediyorsunuz, düzelip mutlu olurlar diye dua edeceğinizeAllahim izin vermis mis kolen mi senin o cocuk senden bir an once kurtulur nefes alir insallah gercekten cekilecek gibi degilsin.ha boyle yaparak sadece uzaklastirisin acidim cocuga yazik.
ya benim kime yalan borcum var yapmayın şunu ne amacım var yalan söylemekle ezik birisi de değil, tam olarak tanısanız böyle söylemezdinizeskisi gibi olamazsınız.
önünde sonunda karşısına sakin anlayışlı biri çıkacak ve farkı anlayacak. uzatmaları oynuyorsunuz. bakın demedi demeyin bu adam gidici. bu kadar sürmesinin sebebi, aynı iş aynı servis, asgari müşterekte sürdürüyor.
ben bu adamın hemen daha erken evlenelim demelerine inanmıyorum. ya eksik anlatıyorsunuz ya da gerçek değil, ya da en dip şekilde ezik bir adam.
inanmayanlar olmuş ama neden yalan söyleyip günaha gireyim ya isterseniz burdan birisine ekran görüntüsü atayım zaten bunlar hep whatsappta konuştukKonunun ciddi olduğuna inanmakta zorlandım kusura bakmayın ama.
Siz neden adam eve gitmeden uyuyamıyorsunuz bunu anlamadım, neden adama bağlısınız?
15 dakika için kocaman bir günü heba etmeye değer mi, az bir süre için kızarken açıklamanız neydi anlamadım koca bir insanın ‘nasıl 15 dakika geç kalırsın’ diyerek kızacağına aklım ermiyor çünkü.
Kıskançlık gitmiş iyi hoş ama bu şekilde ilişkiniz yıpranır yıpranır sonra da inceldiği yerden kopar, boş yere olay çıkardığınız günleri hatırlayıp kendinize kızarsınız
amiin inşallahbence mutlu olun nişanlınız sizi çok seviyor. Başka türlü katlanması çok zor.
günaydınamiin inşallah
amin yok dün beraber yemek yaptık yedik, dans ettik güzeldigünaydın
dünden beri gelişme var mı prenses
yine soğuk mu nişanlınız
Allah hakkınızda hayırlısını versin
hoppala neden canın sıkıldı yineamin yok dün beraber yemek yaptık yedik, dans ettik güzeldi
ama köye gitmek istiyormuş 2 günlüğüne buraya 3 saat biraz ona canım sıkkın
amin yok dün beraber yemek yaptık yedik, dans ettik güzeldi
ama köye gitmek istiyormuş 2 günlüğüne buraya 3 saat biraz ona canım sıkkın
bilmem sensiz hiçbir yere gitmem evlenmeden diyordu sordu ben de git dedimhoppala neden canın sıkıldı yine
özleyecek misin yoksa gidiyor diye mi?
siz bu kafayla gderseniz dahaa çoookkk canınız sıkılırbilmem sensiz hiçbir yere gitmem evlenmeden diyordu sordu ben de git dedim
ama git dedin diyor
ya salak gibi git dedim, şimdi de gidecek diye canım sıkılıyor
anladım sen istiyorsun ki ben git desem de gitmesin içine dert olsunbilmem sensiz hiçbir yere gitmem evlenmeden diyordu sordu ben de git dedim
ama git dedin diyor
ya salak gibi git dedim, şimdi de gidecek diye canım sıkılıyor
Evet dizi izlemeye başladımsiz bu kafayla gderseniz dahaa çoookkk canınız sıkılır
köye gidecek, tatil köyüne değil
ki gidedebilir
daha dün önerimi beğenip uygulayacağınızı söylemiştiniz
başladınız mı kitap okumaya ya da dizi izlemeye
yok gitmicem senin içine sinmiyor baştan neden evet dedin dedianladım sen istiyorsun ki ben git desem de gitmesin içine dert olsun
ama o da sıkılmış ki anlamaza yatıp hemen yapıyor
lütfen içinizde fırtınalar kopsa dahi git tabii ki git gez kafa dinlersin ne güzel deyin güleryüzle, varınca haber ver hayatım deyin, ve her dk aramayın nerdesin ne yaptın diye hatta hiç aramayın bırakın o arasın, tabii o arada sizde onu dşünüp kurmamak için kitabınıza yoğunlaşın, la casa de papel izleyin insanı içine çekiyoır farkına varmıyorsunuz zamanın geçtiğiniEvet dizi izlemeye başladım
köyden dışarı çıkmıcam vallahi diyor
neyse gitmicem içine sinmiyor dedi
ben de git git dedim
bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?