Ne oluyorr ?

Allahim izin vermis mis kolen mi senin o cocuk senden bir an once kurtulur nefes alir insallah gercekten cekilecek gibi degilsin.ha boyle yaparak sadece uzaklastirisin acidim cocuga yazik.
inşallah dediğiniz şeye bakın birileri ayrılsın diye dua ediyorsunuz, düzelip mutlu olurlar diye dua edeceğinize

ya benim kime yalan borcum var yapmayın şunu ne amacım var yalan söylemekle ezik birisi de değil, tam olarak tanısanız böyle söylemezdiniz

inanmayanlar olmuş ama neden yalan söyleyip günaha gireyim ya isterseniz burdan birisine ekran görüntüsü atayım zaten bunlar hep whatsappta konuştuk

Cok ozur dilerim ama o cocugun akli varsa yol yakinken doner bu isten dahada erken evlenelim mi diyor. Kac gun yasayacagimin belli olmadigi su hayatta kimsenin nazini cekemem kimsenin gonlunu eyleyemem kimseyede 15 dk gec kaldim diye hesap veremem.

günaydın
dünden beri gelişme var mı prenses
yine soğuk mu nişanlınız
Allah hakkınızda hayırlısını versin
amin yok dün beraber yemek yaptık yedik, dans ettik güzeldi
ama köye gitmek istiyormuş 2 günlüğüne buraya 3 saat biraz ona canım sıkkın

ben sizin gibi insanlari bir turlu anlayamiyorum erkek veya kadin farketmez bir insanla sevgili olunca nisanlaninca evlenince o insan sizin koleniz olmuyor
attiginiz tripler tamamen guvensizlikten kaynaklaniyor bence
su saatte evde ol falan demek bana cok yanlis ve anlamsiz geliyor ozgurluk kisitlamaktan baska birsey degil
esim istediginde arkadaslariyla tatilede gidiyor gece yarisina kadar arkadasiylada takiliyor herkes gayet mutlu ve huzurlu nerde oldugunu kiminle oldugunu biliyorsam gerisinin bi anlami yok nerde kiminle oldugunuda kisitlamak icin sormam hayat bu insanin basina hersey gelebilir bir birimizi nerde kimde arayacagimizi bilelim amacimiz biraz rahat birakirsaniz sizde daha mutlu olursunuz

Sizden korkulur vallahi:) seviyorum dediğiniz insana ömür törpüsü olmuşsunuz sevmediklerinizi Allah korusun sizden

bilmem sensiz hiçbir yere gitmem evlenmeden diyordu sordu ben de git dedim
ama git dedin diyor
ya salak gibi git dedim, şimdi de gidecek diye canım sıkılıyor
siz bu kafayla gderseniz dahaa çoookkk canınız sıkılır
köye gidecek, tatil köyüne değil
ki gidedebilir
daha dün önerimi beğenip uygulayacağınızı söylemiştiniz
başladınız mı kitap okumaya ya da dizi izlemeye

bilmem sensiz hiçbir yere gitmem evlenmeden diyordu sordu ben de git dedim
ama git dedin diyor
ya salak gibi git dedim, şimdi de gidecek diye canım sıkılıyor
anladım sen istiyorsun ki ben git desem de gitmesin içine dert olsun
ama o da sıkılmış ki anlamaza yatıp hemen yapıyor

Halbuki intihar etmek için birsürü metod var, nişanlın erkenden evlenmeyi teklif ederek şansını öyle deniyor. Sen bu adamın ayarlarıyla çok oynuyorsun, kendi elinle canavara dönüştüreceksin bak demedi deme. Konularını okurken biz boğuluyorsak çeken adam ne yapsın

Evet dizi izlemeye başladım
köyden dışarı çıkmıcam vallahi diyor
neyse gitmicem içine sinmiyor dedi
ben de git git dedim
bakalım

Evet dizi izlemeye başladım
köyden dışarı çıkmıcam vallahi diyor
neyse gitmicem içine sinmiyor dedi
ben de git git dedim
bakalım
lütfen içinizde fırtınalar kopsa dahi git tabii ki git gez kafa dinlersin ne güzel deyin güleryüzle, varınca haber ver hayatım deyin, ve her dk aramayın nerdesin ne yaptın diye hatta hiç aramayın bırakın o arasın, tabii o arada sizde onu dşünüp kurmamak için kitabınıza yoğunlaşın, la casa de papel izleyin insanı içine çekiyoır farkına varmıyorsunuz zamanın geçtiğini
böylece değişmek için ilk adımınızı atmış olun
bakın görün böyle böyle adam nasıl değişecek size karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…