Ne oluyorr ?

Tüm bu kavga gürültü trip on beş dakika için mi? Kendinizi değiştirmezseniz bu kafayla ne nişanlınız ne başka bir adamla mutlu olamazsınız.

Cıks bırakamazsın..
Seni ondan başkası çekemez prenses emin ol..
öyleyse neden karşı taraf değilde ben ayrıldım diğer ilişkilerimde
ben kötü bir insan değilim
bilerek bir şey yapmıyorum
ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum
destek olmak yerine yanımda dalgın dalgın oturuyor

Biz evliyiz eşim akşamları futbol maçına gidiyor başka aktiviteler yapıyor. Bazen beni çok ihmal ediyor bir iki nazlanıyorum gönlümü alıyor bitiyor ama 15 dk için bu ne böyle . Hem niye uyuyamıyorsunuz anlamadim . Uyuyun çocuğunuz mu o sizin koskocaman adam . Lütfen biraz olgunlaşmaya çalışın zira şu an belki bir şeyler kabul edilir ama evlenince erkek sikilir bir süre sonra bu baskıdan .

İzin istemek ve izin vermek mi?
Biz eşime birbirimize gittiğimiz geldiğimiz yerleri haber veriyoruz sadece, o da izin istemez, ben de izin istemem. Çocuk değiliz sonuçta. Kaç yaşında insan sizden mi izin alıyor. Çok sıkıyorsunuz adamı.

Kiz bütün psikolojik sorunlarını ona yıkıp onun düzeltmesini bekliyor.

gerçekten sadece ve sadece 15 dk için mi bütün mesele??
yapmayın bu kadar sıkmayın karşınızdakini
ne demek uyuyamıyorum ne gerek var kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmaya
bir şekilde alıştırın kendinizi
alın bi kitap okuyun saat sayana kadar
bu şekilde çok üzgünüm ama bıktırırsınız kendinizden

Canım sen iyi misin Allasen töbeeee
Bu dedigin seylere takiyosan ewlilim hicte sana gore degil ömrünüze gençliginize yazik edersiniz kusura bakma. Adam gibi senden izin istemis ve de tutmus 15 dakka mi sorun oldu ve sen bundan dolayi burnundan getirdin.Geçmis ola maymun gozunu açmis. Hızli hızli kaçıyo senden bilesin. Ya bu haline bi dur de yoksa hic ewlilik falan dusunup basini yakma cocugun yoksa yalan dolu bi ewlilik olcak bu

tövbe tövbe ne alaka

Nedemek nealaka ? Hayatı zindan ediyosunuz birbirinize
Adam aşkınızdan öldüğünden değil birlikte biyerlere gidersinizde izin derdi çene derdiniz kalkar diye evlenelim demiş
Bu kıskançlık değil bu aşk değil çocukluğunuza inmek lazım karablık odada bıraktılar sizi ?
Su içmek için bile izin mi aldınız ? Yoksa heristediğiniz oldu mu?
Eşiniz değil o istediği yere gider istediği zaman evine döner bu onun kararı onun hayatı
Siz aynı hayatı paylaşmıyosunuz
Aynı evin içine girince evde bekleyen eşi olur ozaman söylemek zorunda şuraya gidicem şu saatte gelirim şuan haber vermek zorunda bile değil ama nasıl baskıysa izin alıyo çocuk gibi
Kendinizi yaptıklarınızı bi düşünün sizinle böyle bi hayat geçer mi?

Gerçekten bunu bir sorun olarak mı görüyorsunuz?Öyle görüyorsunuz ki paylaşmışsınız ve bizlere yorum hakkı doğmuş.Şöyle ki bence bir uzmandan destek almalısınız.Nişanlınız yada ilerde eşiniz olacak er kişi sizin elinizle şekil verebileceğiniz kil hamuru değil ki bir vazo yapasınız beğenmediniz saksı yapasınız.Kişi her şeyden önce birey .İnsan hayatı eşi tarafından bile olsa bu kadar baskı altında tutulamaz ki izin kağıdıyla mı hareket edecek adam.İnsan fıtratına ters.Hayat arkadaşınız eliniz gözünüz gibi uzvunuz değil hareket ettiğiniz her an aynı yöne dönsün.Tıpkı sizin gibi birey.Sanırım bir şeylerin dozu kaçmış sizde kararında tutun derim.İleride hayatınızı birleştirdiğinizde daha iyi anlayacaksınız.Kendinizide bu şekilde yıpratırsınız.Geç olmadan düzeltmeye çalışın.Umarım ileride her şey daha iyi olur sizin için.

Niye uyuyamıyorsunuz adam kendi evine girmeden? Bu yaşa gelene kadar bu adam mı pışpışladı sizi?

Konularınızın gerçek olmadığına inanmak istiyorum. Öyleyse sizin çok ciddi psikolojik sıkıntılarınız var, adam da ne kadar cinselliğe açsa yaptığınız bunca şeye rağmen sizinle evlenmekte ısrarlı.

Ama düzelttim rahatsız olduğu konuları
aşırı kıskançlığım ve sürekli ayrılık muhabbeti yapmamdan rahatsız oluyordu
e onların muhabbeti bile geçmedi
ne oldu da karşımda susuyor anlamıyorum
şu yaptığınız muhabbetin yaptığınız kıskançlık muhabbetinden bi farkı yok inanın
her iki durumda da nişanlınıza nefes alacak alan bırakmıyorsunuz
adam kafeste gibi hisseder yahu
kırk yılın başı bir arkadaşlarımla buluşacağım onda da diken üstünde olacağım neymiş nişanlım 5-10 dknın lafını etmesin trip atmasın diye
yapmayın etmeyin ilişkinizin sonunu hazırlıyorsunuz resmen haberiniz olsun

Ya ama ben ona ilk başta yani sevmiyorken dedim birbirimize haber verelim izin almaya gerek yok dedim
e kendisi dedi yok ben izin alırım diye
kendi yaptı yani

Okurken ben bile sıkıldım yahu. Erkek olsam bir saniye yanınızda durmam.
Allah nişanlınıza kolaylık versin.
Fazla naz aşık usandırır söyleyeyim bu adam artık sizden sıkılmaya başlamış.

Zor hayat ne diyeyim
15 dk yı kendine dert etmek
Benim umurumda olmaz 15 dk .Ayrıca izin alma kısmı yüzünden erkek olsam sizinle evlenmezdim , bayan olarak sadece akşama geç geleceğim diyorum ben
Hee o saatte gelmeyen oğlum olur o başka ?
Yapmayın bunu ne kendınıze ne karşınızdakine

şaka mısınız siz?
15 dk eve geç geldi diye mi yani bunlar
15 dk geç gelmesine değinmiyorum bile
bu arada dürüst davranmak bir meziyettir bana göre.

ben olsam sizinle evlenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…