Ne oluyorr ?

Ya ama ben ona ilk başta yani sevmiyorken dedim birbirimize haber verelim izin almaya gerek yok dedim
e kendisi dedi yok ben izin alırım diye
kendi yaptı yani

Ozaman düşünün adam olmamış çocuk daha bu kim izin almak ister ?
Arkadaşınızla buluşucaksınız izin istiyosunuz vermiyo neoluyo?
Siz ona vermezseniz neoluyo? Böyle insan kalmaz çevrenizde
Eşim bekarken eve girmeyen bi insandı aşırı sosyal birkere bile bereye gidiyosun saat kaç oldu demedim evlenmeden 1 gün önce bak şimdi nasılsa evlenincede öyle olucak dedi ozaman evlenmeyelim evde koca yolu bekleyecek insan değilim dedim evlendik git desemde adam gitmiyo heryerde ben
Maç izlemeye bile birlikte gidiyoruz çantası gibi hissediyorum bazen kendimi
Arkadaşlarını çağırır eve birlikte otururuz yer içeriz sadece hoşlanmadığım psikojik problemli insanlarla ya görüşme ya ben olmuyum derim okadar
Kimse köle olmak için gelmiyo dünyaya

Nişanlınız ve siz hep böyle misiniz? Kuzenin evinde oturmak için izin, elbise giymek için izin, aynı anda uyumak, aynı anda uyanmak?
Birbirinizin çocuğu değilsiniz ki gece bir yerde oturmak için birbirinizden izin alasınız, en fazla haber verirsiniz şuradayım merak etme diye, nişanlınızın elbise giydiğiniz için söylenmesi, sizin Külkedisi tembihler gibi 12'de ev ol demeniz bu ilişkiyi yıpratır, kadın erkek ilişkileri böyle yürümez, herkesin kendine ait kişisel alanı olmalı, birbirinden ayrı vakit geçirme imkanları olmalı ama izinsiz, kuzenin evinde oturmak için izin mi lazım, isterse sabahlar bunun için sizden izin istemesi çok küçültücü bir durum, sanki kendi kişiliklerinizi yok sayıp birbirinizin kişiliğine göre şekil alıyor gibisiniz, şimdi böyle şeyler size hoş geliyor olabilir ama evlilikte yorucu oluyor ve kavgalar bitmiyor.

Bu kendini düzeltmiş halin mi?
Evlenme çağına gelmiş adam, Allah ona akıl fikir ihsan etmiş. Kendi beyni yok mu da kukla gibi yönetmeye çalışıyorsunuz?
Bence siz bağımlılıkla bağlılığı karıştırıyorsunuz.Bu hallerle,gereksiz kavgalar triplerle tek yapacağınız adamı kendinizden soğutmak,mutsuz bir ilişki yaşamak olur.
Nisanli da ayrı bir hikaye, hiç mi kendine saygısı yok? Bir insan kendine bu kadar karişilmasina nasıl müsade edebilir?
Bana eskaza bir erkek arkadaşım dese 'şu saatte evde ol!' diye...
Anamm düşünmek bile istemiyorum. Adamı pişman ederdim o cümle ağzından çıktığına. Ki zaten demezler de asla. Çünkü nerede ne yapmasını bilen bir kadın olduğumu bilirler.
Ayni şekilde 30 yıllık evliler daha bir gün olsun annemin babamın birbirine 'şu saat' dediğini hatırlamam. Hatta annemin üye olduğu bir oluşum var, bazen onlarla birşeyler yapar eve gelir 12'de 1de. Babam aslaaa imasini bile yapmaz.
Bunca yıllık evliler böyle bir cümle kurulması boşanmaya kadar götürür onları çünkü işin alt metni coook çirkin!
Eğer dışarıda bir naneler yedigini düşünüp böyle imalı imalı konuşuluyorsa zaten o ilişkiden de evlilikten de bir cacık olmaz.
Ha , geçen hastalık muhabbetindeki gibi drama yapıp 'ah ben onsuz uyuyamıyorum,korkuyorum başına birşey gelir diye' diyeceksen kusura bakma ama bu da mantıklı değil. Ha 12de uyumussun ha 12.15de. kaldı ki bu olayın kavgasını yapacam diye zaten bol bol uykusuz kalmissinizdir ikiniz de
Aşk bu değil, sevda bu değil...
Bence bu yaşananlar sadece şimariklik.
Madem nişanlini çok seviyorsun kendine çeki düzen ver. Böyle önemsiz meseleleri memleket meselesi haline getirme. Yoksa uzun vadede en zararda sen olacaksin

Mune hanım çok haklısınız ama izin konusunu o aşıladı bana ben ona ilk başta haber ver yeter dedim kendisi hayır izin alıcam senden izin almadan bir yere gitmem diye beni alıştırdı
biliyorsunuz alışkanlıklardan zor vazgeçiliyor, maalesef ben de böyle mutlu değilim

Siz 15 dakikayı kan davası haline getirirsiniz, o giydiğiniz elbiseye kadar karışma hakkını kendinde görür... İkinizin de aklı başında değil. Evlenip mutlu, huzurlu bir yuva kurma ihtimaliniz nedir sizce? Vallahi cidden soruyorum. Evlenince bir mucize olacak, acayip uyumlu, olgun insanlar haline geleceksiniz mi zannediyorsunuz? Olmasak da olur, evlilik dediğin kavga kıyamet de yürütülür mü diyorsunuz? Önce bir büyümeniz lazım.

Mutlu değilseniz karşılıklı rahatsız olduğunuz konuları konuşup bir karara bağlamalısınız, nişanlılıkta gözünüze batmayan herşey evlilikte sorun olacak, hem sizin hem onun için.

Adam asiri ezik. Sizin de onu sevdiginizi sanmiyorum. Itip kakacaginiz bi tip bulmussunuz ustune oynuyorsunuz gayet.
Karsinizda azcik saglam biri olsaydi 15 dakika kavgasi olmazdi. Cunku bilirdiniz ki pesinizde kosup ozur dilemezdi. Bu adam herseyi cekiyor diye yapiyorsunuz. Hatta adamin aldigi hakli tavirlari bile sizi sasirtir olmuş.
Adam duzelmedikce sizin hareketleriniz duzelmez. O ezik durdukca siz ustune gitmeye devam edeceksiniz

Ama boyle adamlarda köle sahibe fantazisi olabiliyor. sirf kolelik yapmak icin ustune para veren adamlar var.

Ezik falan hiç değil
gayette rahatsız olduğu her durumu net olarak anlatır
sevmesem şuan acı çekiyor olmazdım

Ben de bazen kıskanç ve dediğim dedik biriyim. Ama eşim şu konuyu okusa rastgele, bana şükrederdi.

15 dakika için mi gerçekten? Biraz büyüseniz de öyle ilişki işlerine girseniz? Üzüldüm nişanlınız adına. Belki siz de bilerek yapmıyorsunuz ama kontrol edin kendinizi.

Sizi kırmak istemiyorum o nedenle aklımdan geçenleri eleyerek yazıyorum. Böyle devam ederseniz adam sana da aşkına da diyip bırakacak sizi, ya da sürekli yalan söyleme yolunu tercih edecek. Tüm tantana 15 dk icin! Buna inanabiliyor musunuz? Size de abartı gelmiyor mu? Yazdıklarınızı okuyunca nisanliniza üzülmüyor musunuz? Lütfen hareketlerinize çeki düzen verin. Adama, sadece sizi sevmek sizinle ilgilenmek ve her yaptığınıza katlanmak zorunda olan insan muamelesi yapmayın. Yazıktır yahu

belki değil kesinlikle bilerek yapmıyorum oy oy neden bilerek mutsuz olayım ki

Pes diyorum. Bu nasıl bir ilişki? 15 dk geç kalmış, izin vermiş falan, çok ilginç gerçekten. Öncelikle şunu idrak edin o sizin çocuğunuz değil. Hoş çocuğa da böyle davranilmaz da.

Bu sizin düzelmiş haliniz mi. Bir de adama demişsiniz kendini düzelt diye. Erken evlenelim mi diye sorması endişesini gösteriyor bana göre. Çünkü bu gidişle bitecek. Adam sizden hala vazgeçmedimiş ama eli kulağında görünüyor. lütfen kendinizi toparlayın

evet haklsınız ama onun da hataları var konuşabiliriz anlatıyorum tamam anladım deyip konuları kapatıyor konuşup çözmeye çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…