Ne oluyorr ?

Lise gençliği değil mi bu?

Elbise giydin, 15 dk geç kaldın hele izin alma sözüne bittim. Yıpranır biter bu ilişki evlenmekte acele etmeyin. Psikolojik destek alın.

Bu değişmiş halin mi yani ?

‘Kendini düzelt’ mi dediniz

Bence evlenmeyin.

Evlenince şu adama çektirdiğiniz ger şeyi burnunuzdan fitil fitil getirecek bence. İntikam için falan evlenmek istiyor olmalı. Yoksa bu kadar zekası kıt ve pasif olamaz.

Ona bağlı olmadan uyumayı öğrenin bir an önce bence bu gidişle hiç haber alamayacaksınız.
Ayrıca bu nasıl bir kafa nişanlınız arkadaşlarıyla görüşmek için sizden “izin” alıyor. Siz ona elbise giydiniz diye hesap veriyorsunuz falan??
Ortada hiç sağlıklı bir ilişki yok evlenip daha da mutsuz etmeyin kendinizi de çevrenizi de.

Noluyo 12den sonra bal kabağına mı dönüyor adam ne var uyunmayacak anlamadım yoktan yere dram yaratmayın kendinize. Uyuyamam diye trip attığınız yerde kapının önü. Valla bazılarınız çok seviyor kısıtlı yaşamayı şaşıp kalıyorum Umarım adam akıllanmıştır da ayrılır sizden çekilecek dert değilsiniz prenses hazretleri

Adamı buraya çağırınsanıza bişey diyeceğiz kendisine. Yuh diyorum size. Amacım polemik değil ama bakın bu adam bu gidişle size yol verecek ve kendiniz edip kendiniz bulacaksınız. Insallah öyle olamaz.

Sen böyle devam et yakında terk edildim yada aldatıldım diye yeni bir konu açarsın. Sanırım çok küçük bi şeysin sen. Kıskanç ama aşırı kıskanç insan kendine güvenmeyen insandır.

Tek sorun ne biliyor musunuz? Siz o adam hayatinizda iken ve her daim yaninizda iken yasadiginizi saniyorsunuz. Her daim ilgi de sıkar. Adam hayatinizdan ciksa sanki nefes akamayacakmissiniz gibi. Bence tedavi olmalisiniz cunku boyle giderse adam sizi terk edecek. Bence iyi bile dayandi. Ozguveniniz yok cunku sizin.

Adam senin çocuğun değil nişanlın. Bence bunun farkına vardiktan sonra evlen. Yoksa yazık olr adama

Ya geç gelme olayı için sizden izin alan bir erkek bulmuşsunuz. On beş dakika için zehir etmeyin ikinize de. Sürekli olacak bir şey değil. Bence adamda düzelmesi gereken bir yan yok. Siz biraz esnemelisiniz.

Ya geç gelme olayı için sizden izin alan bir erkek bulmuşsunuz. On beş dakika için zehir etmeyin ikinize de. Sürekli olacak bir şey değil. Bence adamda düzelmesi gereken bir yan yok. Siz biraz esnemelisiniz.
evet geç gelme konusunda sürekli gelmediği için haklısınız ama bazen ben sorunlarımdan bahsederken tamam diye geçiştiriyor

evet geç gelme konusunda sürekli gelmediği için haklısınız ama bazen ben sorunlarımdan bahsederken tamam diye geçiştiriyor

Ne sorununuz var ?
Sürekli dert yanan herşeyi büyüten biriyseniz tamam demesine bile şükretmeniz lazım
Sevgililik biraz romantizm biraz eğlence biraz çekim çoğunlukla kahkahadan oluşur sizde bunlar yok
İzin al izin ver 15 dakika elbise kapıönü?
Yaşınızın zamanınızın kıymetini bilmiyosunuz

Gidin bi sinemaya izleyin romantik bi film
Lunaparka gidin çarpışan arabaya binin atın stresinizi alın elinizede pamuk şekerleri sarıla sarıla dönün evinize
Gidin konsere bağıra çağıra şarkı söyleyin
Yağmur yağarsa dans edin
Anı yaşayın mutlu olun

Derdinize çözüm kimse olamaz maniküre gidince kuaföre anlatın mecbur dinliyolar rahatlamış olarak çıkın

Bak bu bi takıntılı ilişki sorun karşındakinde gelan değil tamamen sende.. bazı şeylerin ayarı olmalı ortası bulunmalı sevmeninde kıskanmanında böylr yaparsan eninde sonunda bılar ve başkası kaçınılmaz olur ya sen kendini bi düzüne sokacaksın yada göz göre göre ilişkiyi uçurumdan atacaksın karar senin başta zor olur ama inan olmaz diye bişey yok

15dakika için mi bunca sey..kusura bakma ama sınırları zorluyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…