ne önemliymiş be bu bekaret..

Pardon da ne hakkınız var üzerimde helal etmiyorsunuz acaba? Çocuğum yok henüz, olursa öyle yetiştireceğim. Benim çocuğum, benim yetiştirme şeklim size ne? Merak etmeyin çocuklarımız muhtemelen arkadaş olmazlar. Ben sizin zihniyetinizdeki insanlarla arkadaş olamadığım gibi, çocuğum da sizin zihniyetinizin yetiştirdiği insanlarla arkadaş olamaz.

Cinsellik sizin için tabu olabilir ancak benim için değil. Ve bu size beni uçkur düşkünlüğüyle basiretsizlikle suçlamanız, hakaret etmeniz hakkını tanımaz. Eğer aynı Allaha inanaıyorsak eminim bunun hesabı da sizden günü gelince sorulur. Din kisvesi altında söyledikleriniz hiç hoş değil.

Anaa biz sevişiyoruz arada kocişim beni sevmiyomu hoş evlenmedende sevişiyoduk beni sevmeyen adamla evlenmişim yaa
Abowwww evlenmeden önce mi seviştiniz????benim gibi düşünmediğin için sana hakkımı helal edip etmemek arasında gidip geliyorum.

eninde sonunda bir koç başı ile yıkılacak kuku duvarı mılleti çene ishali yaptın..

aynen bu. işte demek istediğim bu. zaten görüşmeyeceklerinden sorun olmaz.

bayanlar bu konu böyle uzar gider artık cevap yetiştiremiyorum ben size
kısadan hisse olay şudur aslında sizin seks dediğiniz şeyin sevgiyle alakası yoktur aslında nefsi isteklerinize bağlıdır yaradanımız bizleri bizden daha iyi bildiği için evlenmemizi buyurmuştur.dikkat edin etrafta gayri meşru çocuklar,camilere bırakılan,havalandırma boşluğundan atılan,daha cenin halde çöplere atılan o ufacık canların günahı ne peki.hadi söyleyin bu sapkınlıklar yüzünden işlenen cinayetler boşanan eşler yıkılan yuvalara (ki çoğunuz evli olduğunu bilmiyordunuz eminim ) ne diyeceksiniz.Allah 'ın bizlere haram kıldığından şüpheleriniz varsa bilemem tabi.Ama şunu da unutmayın derim Allah'ın helak etme sebeplerinden biri de bunlardır dua edin de bizim helak olmamamız için yalvaran bir Peygamberimiz var. (Nokta)

bir sivaslı olarak kesinlikle kınıyorum seni

terapistim çok eğitimli bilgili ve tecrübeli.

bana demişti ki,
"bir çok evliliğin kötü gitmesinde ana neden cinsellik.
ama gelin görünki tutucu bir toplumdayız. cinsellik bekaret bizim için bir tabu. erkeğin elinin kiri kadının namusu. erkek hem el değmemiş ister hem bekarken ellemek ister. evlenince kadın cinsellikten beklentisini bilmiyor. çünkü cinsellik ne onu çözmüş değil. bir çok kadın orgazm yaşadığını zannediyor. orgazm olmuyor bilmiyor bile."

çok doğru bence. bekareti önemseyene de önemsemeyene de saygım var. ama insan dürüst olsun.

erkek bekareti önemsiyorsa kendi de bakir olacak. yok öyle üç kuruşa beş köfte.

kadın da madem evleniyor bakire olmasa da böyle şeyleri iyi araştırmalı bilmeli. kafada bir tabu olarak kalmamalı.

ne diyim. bekaret falan neyse de sağlıklı cinsellik sağlıklı ilişkidir.

Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 12 ziyaretçi):))bdv nin fenomeni oldu bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…