Anaa biz sevişiyoruz arada kocişim beni sevmiyomuhoş evlenmedende sevişiyoduk beni sevmeyen adamla evlenmişim yaa
![]()
oo. işin zor o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaa biz sevişiyoruz arada kocişim beni sevmiyomuhoş evlenmedende sevişiyoduk beni sevmeyen adamla evlenmişim yaa
![]()
![]()
Allah size nasip etmiş bir evlat vermiş birde böyle bir haramın içine bulaştığı için çocuğunuzun arkasında duracaksınız öyle mi?
yazık ki evladınızı kendi ellerinizle ateşin tam ortasına atmışsınız ve atıyorsunuz da acıyorum sizin evladınıza çok şükür ki böyle düşünen bir annem yok Allah'tan sizin için hidayet diliyorum yoksa sizin gibi düşünenler yüzünden uçkuruna yenik düşüp basiretsiz kalan bir nesil yetişecek.Allah bunun hesabını misli misli sorar size ki sizin gibiler bizim evlatlarımıza kötü örnekler olacaksa Allah sorsun hesabını ben sizin gibi düşünen insanlara hakkımı helal etmiyorum![]()
Abowwww evlenmeden önce mi seviştiniz????Anaa biz sevişiyoruz arada kocişim beni sevmiyomuhoş evlenmedende sevişiyoduk beni sevmeyen adamla evlenmişim yaa
![]()
oo. işin zor o zaman![]()
sana saygı duymayan adamla evlenmişsin bibierkek dediğin karısına el sürmez.
Pardon da ne hakkınız var üzerimde helal etmiyorsunuz acaba? Çocuğum yok henüz, olursa öyle yetiştireceğim. Benim çocuğum, benim yetiştirme şeklim size ne? Merak etmeyin çocuklarımız muhtemelen arkadaş olmazlar. Ben sizin zihniyetinizdeki insanlarla arkadaş olamadığım gibi, çocuğum da sizin zihniyetinizin yetiştirdiği insanlarla arkadaş olamaz.
Cinsellik sizin için tabu olabilir ancak benim için değil. Ve bu size beni uçkur düşkünlüğüyle basiretsizlikle suçlamanız, hakaret etmeniz hakkını tanımaz. Eğer aynı Allaha inanaıyorsak eminim bunun hesabı da sizden günü gelince sorulur. Din kisvesi altında söyledikleriniz hiç hoş değil.
Abowwww evlenmeden önce mi seviştiniz????:19:benim gibi düşünmediğin için sana hakkımı helal edip etmemek arasında gidip geliyorum.![]()
aman bu cinselliği hayatın bir parçası olarak görmedikleri sürece ben daha çok Müge Anlı izlerim vallahıı evet mesela Sivas'ın gelenekleri öyle namuslu ki, nişan yaparken çiftler yanyana gelmiyorlarmış, sadece damadın annesi babası gidip kıza yüzük takıyorlarmış.
bu arada nişanı yapılan kız da hamile :)
olmuyor işte, yürümüyor bu saçma sapan kurallarınız, ne zaman uyanacaksınız?
Abowwww evlenmeden önce mi seviştiniz????benim gibi düşünmediğin için sana hakkımı helal edip etmemek arasında gidip geliyorum.
![]()
konu sahibi, su çok güzel sen de gelsene![]()
Abowwww evlenmeden önce mi seviştiniz????benim gibi düşünmediğin için sana hakkımı helal edip etmemek arasında gidip geliyorum.
![]()
Office haklı beyler dağılın...
konu sahibi, su çok güzel sen de gelsene![]()
bir sivaslı olarak kesinlikle kınıyorum seni![]()