Ne Seninle Ne Sensizzzz

duuyggu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
100
1
26
İstanbul
konu başlığındaki gibi karışık bi durum iki inatçı keçi sürekli tartışma ayrılık ve sonrası barışma nereye kadar böyle devam edicek belli değil sadece paylaşmak istedim şuan konuşmuyorum bi sürede konuşmayı düşünmüyorum ben aramam biliyorum oda aramaz

ayrılıp barışmalar ilişkiyi tüketir yavaş yavaş bitirir kötü durum sönmüyor ateşimiz ama alev alevde yanmıyor örnegi :)

ayrılıp barışmalar ilişkiyi tüketir yavaş yavaş bitirir kötü durum sönmüyor ateşimiz ama alev alevde yanmıyor örnegi :)

haklısın ama bitmiyorda bitse tamamen silebilirim çok zor bi insan benden daha inat bi insan anlaşması geçinmesi zor aşk varmı evet ikimizde birbirimize hala aşıgız heyecan hiç bitmedi ama tartışmada ikimizinde gözü bişey görmüyor

aşk varsa heycan varsa o kavgalarda tuzu biberidir demelisin o zaman :) kolay bulunmuyor inan heycanlanabilicegin bi insan..herkesi sevebilirsin seviyorum dersin ama aşk diyemezsin dilin varmaz demeye yazmaya.. sakin bi yerde romantik bi ortamda konuşarak herşeyi çözebilirsiniz mümkün bence :)

aşk varsa heycan varsa o kavgalarda tuzu biberidir demelisin o zaman :) kolay bulunmuyor inan heycanlanabilicegin bi insan..herkesi sevebilirsin seviyorum dersin ama aşk diyemezsin dilin varmaz demeye yazmaya.. sakin bi yerde romantik bi ortamda konuşarak herşeyi çözebilirsiniz mümkün bence :)

haklısın birbirimizi görünce zaten sorun kalmıyor bizim kavgalarımız tartışmalarımız telefonda oluyor genelde

Yani ikinizden biri resti çekse ve aylarca aramasa diğerinizde aramayacak böyle nasıl yol alacaksınız ki? Kendimden örnek vereyim 3 seneye yakın ilişkimde son 1 senenin 8 ayında küs kaldık neredeyse, kalan 4 ayında da biraz limoni arada da bir haftayı geçmeyen güzel konuşmalarımız oldu..
Bizde birbirimizi seviyorduk sorarsan ama buda sevgi mi şimdi ? Bence değildi..

Yani ikinizden biri resti çekse ve aylarca aramasa diğerinizde aramayacak böyle nasıl yol alacaksınız ki? Kendimden örnek vereyim 3 seneye yakın ilişkimde son 1 senenin 8 ayında küs kaldık neredeyse, kalan 4 ayında da biraz limoni arada da bir haftayı geçmeyen güzel konuşmalarımız oldu..
Bizde birbirimizi seviyorduk sorarsan ama buda sevgi mi şimdi ? Bence değildi..

yol alamıyoruz işte aramam üzülürüm ağlarım yine aramam oda aramaz oda inat ben beklerim

sevgili Duygu oncelıkle avatarını neden bunu sectın merak ettım..
onun dısında konuna gelecek olursam inatlaşma küsme vs ilişkiyi yıpratır biriniz kızgınken bırınızın sakin olmasını önerırım..

Son düzenleme:
sevgili Duygu oncelıkle avatarını neden bunu sectın merak ettım..
onun dısında konuna gelecek olursam inatlaşma küsme vs ilişkiyi yıpratır biriniz kızgınken bırınızın sakin olmasını önerırım..

:))estetik alanda paylaşımlarda bulunuyorum oyüzden onu seçmiştim hiç farkında değilim farklı alnda olduğumun:))bende sakin olamıyorum aniden sinirlenip tepki verebiliyorum ama neyseki haftasonu tesadüfen karşılaştık birbirimizi görünce sinir falan kalmadı

konu başlığındaki gibi karışık bi durum iki inatçı keçi sürekli tartışma ayrılık ve sonrası barışma nereye kadar böyle devam edicek belli değil sadece paylaşmak istedim şuan konuşmuyorum bi sürede konuşmayı düşünmüyorum ben aramam biliyorum oda aramaz

ah canım ya malesef iki karpuz bir koltuğa sığmaz misali iki inatçı sizler ilişkinizi böyle böyle çok yıpratırsınız kavgalarınız anlaşmazlıklarınız uzar gider..en azından birinizin daha ılımlı olması alttan alması lazım ki aranız yumuşasın sağlıklı bir ilişkiniz olsun.karşılıklı sorununuz her neyse konuşarak gidermenizi tavsiye ederim sana susmakta çözüm değil çünkü.

İkiniz de inatsanız birinizden biri alttan almaya çalışsın.Bu durumda ilk adımı sen at karşılığını alırsın.Yoksa devamlı birbirinizi kırıp üzmek zorunda kalıcaksınız

ah canım ya malesef iki karpuz bir koltuğa sığmaz misali iki inatçı sizler ilişkinizi böyle böyle çok yıpratırsınız kavgalarınız anlaşmazlıklarınız uzar gider..en azından birinizin daha ılımlı olması alttan alması lazım ki aranız yumuşasın sağlıklı bir ilişkiniz olsun.karşılıklı sorununuz her neyse konuşarak gidermenizi tavsiye ederim sana susmakta çözüm değil çünkü.

alttan almayıda yediremiyorum kendime herşeyi benim elimde olsun istiyorum birazda ben yönetmek istiyorum sanırım biraz fazla oluyorum burcum ikizler erkek arkadaşımında yay özgürlüklerine rahatına çok düşkün olan iki burç çok zıt yönlerimiz var ama aşkta var 1.5 yıl olacak nerdeyse ve ben yanındayken resmen mala bağlıyorum mantıklı olmıyorum kafam uçuyor gidiyor resmen

Back
X