Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılıp barışmalar ilişkiyi tüketir yavaş yavaş bitirir kötü durum sönmüyor ateşimiz ama alev alevde yanmıyor örnegi :)
aşk varsa heycan varsa o kavgalarda tuzu biberidir demelisin o zaman :) kolay bulunmuyor inan heycanlanabilicegin bi insan..herkesi sevebilirsin seviyorum dersin ama aşk diyemezsin dilin varmaz demeye yazmaya.. sakin bi yerde romantik bi ortamda konuşarak herşeyi çözebilirsiniz mümkün bence :)
ahh o whatsapp yokmu whatsapp ,sms :))
Yani ikinizden biri resti çekse ve aylarca aramasa diğerinizde aramayacak böyle nasıl yol alacaksınız ki? Kendimden örnek vereyim 3 seneye yakın ilişkimde son 1 senenin 8 ayında küs kaldık neredeyse, kalan 4 ayında da biraz limoni arada da bir haftayı geçmeyen güzel konuşmalarımız oldu..
Bizde birbirimizi seviyorduk sorarsan ama buda sevgi mi şimdi ? Bence değildi..
yol alamıyoruz işte aramam üzülürüm ağlarım yine aramam oda aramaz oda inat ben beklerim
sevgili Duygu oncelıkle avatarını neden bunu sectın merak ettım..
onun dısında konuna gelecek olursam inatlaşma küsme vs ilişkiyi yıpratır biriniz kızgınken bırınızın sakin olmasını önerırım..
konu başlığındaki gibi karışık bi durum iki inatçı keçi sürekli tartışma ayrılık ve sonrası barışma nereye kadar böyle devam edicek belli değil sadece paylaşmak istedim şuan konuşmuyorum bi sürede konuşmayı düşünmüyorum ben aramam biliyorum oda aramaz
ah canım ya malesef iki karpuz bir koltuğa sığmaz misali iki inatçı sizler ilişkinizi böyle böyle çok yıpratırsınız kavgalarınız anlaşmazlıklarınız uzar gider..en azından birinizin daha ılımlı olması alttan alması lazım ki aranız yumuşasın sağlıklı bir ilişkiniz olsun.karşılıklı sorununuz her neyse konuşarak gidermenizi tavsiye ederim sana susmakta çözüm değil çünkü.