- 15 Mart 2023
- 179
- 64
- 28
- 25
- Konu Sahibi yogurtpuding
Evliliğimde her şey yolundaydı kayınvalidem oğluna çok düşkündür benim için problem değildi ben mutluydum o zamanlarda haftada bir gün bazen iki gün giderdik eşimle. Sonra hamile kaldım düzen devam etti bebeğim doğdu 40’ı çıktı olaylar başladı. Yine eşimle haftasonu bir gün gidiyorken problem olmaya başladı. Neden haftaiçide gelmiyorsunuz bebeği getirmiyorsunuz diye. Bende açıkçası orada rahat edemiyorum kayınvalidem her şeye müdahale ediyor diye uzak kalmak istiyorum çok sık gidip gelmek istemiyorum ama şuan suçlu duruma düştüm. Torunlarını görmek istedikleri için haftada en az iki günümü orada geçirmem gerektiğini söylediler bahçede hava alsın içerde yetiştirmeyin çocuğu diye bahsedilen çocuk daha iki aylık dünyadan haberi yok yani. O kadar bunaldım ki neden baskı kuruyorlar bana diye söylendim eşime benim annemde baskı yapsa iki günde oraya gitsem benim evimin işi ne olacak diye onlar seni istemiyor torunlarını istiyor diyor ama asla bize gelip görmek yok illaki biz gideceğiz. O kadar sıkıldım ve bunaldım ki evde huzurum kaçtı nasıl sınır çizmem lazım yoksa ben mi yanlış düşünüyorum