• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne sıklıkla gidiyorsunuz ?

yogurtpuding

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
179
64
28
25
Evliliğimde her şey yolundaydı kayınvalidem oğluna çok düşkündür benim için problem değildi ben mutluydum o zamanlarda haftada bir gün bazen iki gün giderdik eşimle. Sonra hamile kaldım düzen devam etti bebeğim doğdu 40’ı çıktı olaylar başladı. Yine eşimle haftasonu bir gün gidiyorken problem olmaya başladı. Neden haftaiçide gelmiyorsunuz bebeği getirmiyorsunuz diye. Bende açıkçası orada rahat edemiyorum kayınvalidem her şeye müdahale ediyor diye uzak kalmak istiyorum çok sık gidip gelmek istemiyorum ama şuan suçlu duruma düştüm. Torunlarını görmek istedikleri için haftada en az iki günümü orada geçirmem gerektiğini söylediler bahçede hava alsın içerde yetiştirmeyin çocuğu diye bahsedilen çocuk daha iki aylık dünyadan haberi yok yani. O kadar bunaldım ki neden baskı kuruyorlar bana diye söylendim eşime benim annemde baskı yapsa iki günde oraya gitsem benim evimin işi ne olacak diye onlar seni istemiyor torunlarını istiyor diyor ama asla bize gelip görmek yok illaki biz gideceğiz. O kadar sıkıldım ve bunaldım ki evde huzurum kaçtı nasıl sınır çizmem lazım yoksa ben mi yanlış düşünüyorum

Zorundasın dediklerinde benim içimden gollom çıkıyor resmen
Bilmiyorum herkeste öylemi
Bi yaşa gelmiş düşünüp karar verebilen sorumluluklarını bilir heralde
Ya neyine zorundasın Değilsin işte
Torun görmek istiyorlarsa gelsinler onlarda

Zorunda değilsiniz çocuk da sizin kusura bakmasınlar iki aylık çocuk bu sanki emekliyorda hava alsın diyorlar. Biraz büyüsün öyle daha fazla kalırız şu an zor oluyor deyin .

Torun görmek isteyen gelsin görsün, oradan oraya bu havada bebek nereye sürüklenir, seni görmek istemiyorlarsa torunlarını da görmesinler, o nasıl bı açıklama eşin de tam s.çmış.
Müsait oldukça giderim, birileri istedi diye zoraki bir yere sürüklenemem. Sana uydukca git, kafanı yormana değmez, zamanla alisirlar.

Zorundasın dediklerinde benim içimden gollom çıkıyor resmen
Bilmiyorum herkeste öylemi
Bi yaşa gelmiş düşünüp karar verebilen sorumluluklarını bilir heralde
Ya neyine zorundasın Değilsin işte
Torun görmek istiyorlarsa gelsinler onlarda
Randevuda vereyim tam olsun. Kayınvalideme kalsa her gün gidecem

Hiç bir zorunluluğun yok ki daha küçücük ayrıca
Lafınızı esirgemeyin
Eşinize istedikleri kadar söylensinler yani
Ayrıca hastalığı var şeyi var dikkat etmek gerekiyor yani biraz eşiniz de anlayış göstersin yani ayyy ben dellendim burda gerçekten

Neler dedim ama yok geçen hafta inat edip gitmedim bu seferde her gün eşime söylenmişler
Daha başlardasınız işte böyle insan insanın imtihanı oluyor evlenince. Üzülmeyin dicem ama eşiniz sınır cizmezse üzülürsünüz gibi . Bu hafta gidin artık iki haftada bir geleceğim deyin en azından karşı tarafa siz söyleyin eşiniz değil

Hiç bir zorunluluğun yok ki daha küçücük ayrıca
Lafınızı esirgemeyin
Eşinize istedikleri kadar söylensinler yani
Ayrıca hastalığı var şeyi var dikkat etmek gerekiyor yani biraz eşiniz de anlayış göstersin yani ayyy ben dellendim burda gerçekten
Lohusayken girmediğim depresyona gireceğim az kaldı kendimi artık evimde bile mutlu hissedemiyorum

İstemediğinizi belli edin gitmeyin sonra hep isterler kocanızda azıcık arkanızda dursun !!!

Lohusayken girmediğim depresyona gireceğim az kaldı kendimi artık evimde bile mutlu hissedemiyorum
Bırak onlar girsin o depresyona resmen insanda huzur bırakmıyorlar ya hiç çekinme söyle sen artık böyle böyle diye alınan gücenen de olursa da olsun yani bebeğin daha önemli hadi seni geçtim

Back
X