- 15 Mart 2023
- 179
- 64
- 28
- 25
- Konu Sahibi yogurtpuding
Maalesef bana haklısın diyor ama o tarafa pek bir şey demiyorO zaman üzgünüm işiniz çok zor
Eşiniz sizden yanı olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef bana haklısın diyor ama o tarafa pek bir şey demiyorO zaman üzgünüm işiniz çok zor
Eşiniz sizden yanı olmaz
Yeni annesin psikolojin çokta iyi değil biliyorum amaMaddi destek sağlıyorlar büyük oranda bu yüzdende eşim onlarla aramı iyi tutmamı istiyor hep
Ya onların dediği önemli değil ki her dediklerini yapmak zorunda mıyız? Eşinizin burada ki tutumu önemli sizi düşünüp hak verirse ne ala vermezse huzursuzluk olur tabi…O yüzden gitmemek için direniyorum ama daha çok laf ediliyor dün bütün gün oradaydık arabaya binerken Salı çarşamba bekliyorum dedi kayınpeder iyice sinirlerim tepeme çıktı
Kendilerinden nefret ettirir bunlar. İşin olsa güvenip bebeği bırakamazsınNe yazık ki öyle değil dün iki aylık bebeğime böreğin sosundan tattırdı üç kere hayır dediğim halde
Bırakamıyorum zaten daha doğrusu bırakmıyorum uykusuzluktan ölsem bile uyumuyorum ona veripKendilerinden nefret ettirir bunlar. İşin olsa güvenip bebeği bırakamazsın
1 hafta gitmedim ondada bayramda beraberdik diye. 1 hafta için işittim bu lafları hiç gitmesem ne olur bilmiyorumBir süre hiç gitmeyin pişman olsunlar sürekli gel dediklerine, sonra haftada bir gittiğinizde ona şükrederler.
Gidip canınız sıkılacağınıza gitmeden sıkılsın da bir işe yarasın bari, ben bazı insanların güzelliği hoşluğu böyle tane tane anlatılmayı falan haketmediğini düşünüyorum
ve kendi özel hayatımda da birileri böyle g.t baş sallamaya başladığında verdiğimi bir anda bıçak gibi kesip sonra minimumda vermeye devam ederek adam ettiğimi keşfettiğimden bu yana
bu şekilde yapıyorum kafam rahat ediyor, siz de deneyebilirsiniz.
Büyüse de göndermeyin. O zaman da eminim sizin istemediğiniz şeylere alıştırırlar. Çok istiyorlarsa gelip görsünler evin yerini bilmiyorlar mı deyin. Ay sinir oldum ya.Ama bebeğim iki aylık meme emiyor benden ayrılmıyor biraz daha büyük olsa göndericem
Çok üzgünüm ama onlara bağlı yaşamak zorundasınız.Maddi destek sağlıyorlar büyük oranda bu yüzdende eşim onlarla aramı iyi tutmamı istiyor hep
eşime benim annemde baskı yapsa iki günde oraya gitsem benim evimin işi ne olacak diye onlar seni istemiyor torunlarını istiyor diyor
Bana baskı yapıyorlar deyince bizi değil onu istiyorlar dedi
Maddi destek sağlıyorlar büyük oranda bu yüzdende eşim onlarla aramı iyi tutmamı istiyor hep
Geçmemizi sağlıyor o yönden sıkıntı yok ama eşim evin tek oğlu başka çocukları yok kayınvalidem ve kayınpederim varlıklı insanlar bir şey almak İstediğimizde biz alalım deyip onlar karşılıyor biz onlardan bir şey istemiyoruz yaniEşiniz neden ailesinden maddi destek alıyor kendi evinizin geçimini kendi sağlayamıyor mu unutmayın para veren yönetir
kabul etmeyinGeçmemizi sağlıyor o yönden sıkıntı yok ama eşim evin tek oğlu başka çocukları yok kayınvalidem ve kayınpederim varlıklı insanlar bir şey almak İstediğimizde biz alalım deyip onlar karşılıyor biz onlardan bir şey istemiyoruz yani
Bir şey almak istediğinizi onlara söylemenize gerek yok ki…Geçmemizi sağlıyor o yönden sıkıntı yok ama eşim evin tek oğlu başka çocukları yok kayınvalidem ve kayınpederim varlıklı insanlar bir şey almak İstediğimizde biz alalım deyip onlar karşılıyor biz onlardan bir şey istemiyoruz yani