• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne sıklıkla gidiyorsunuz ?

Maddi destek sağlıyorlar büyük oranda bu yüzdende eşim onlarla aramı iyi tutmamı istiyor hep
Yeni annesin psikolojin çokta iyi değil biliyorum ama
Tam bağımsız olmadan anne baba olmamalı kişiler
Bu çok önemli birşeydir
2 seçenek görüyorum ben
1 resti çekersin bu problemlere neden olabilir ama bişeyler senin istediğin gibi değişebilir kaldırabilir misin
2 akışına bırakırsın onları mutlu ederken kendinden ödün verirsin

2 aylık bebeği zırt pırt görüp napacaklar ya, ne oyum oynanır ne iletişim kurulur. Elmkadar bebe, anneden başkasına ihtiyacı yok zaten. Zaten zorundasınız kısmına aşırı gıcık oldum, anında tavrımı koyardım, ki koydum da. Hiç sallamayın. Torunlarını o kadsr seviyorlarsa ileride sizi 1 2 saatliğine bırakırsınız, doya doya sever oynsrlar. Yani hala 2 aylık bebeyi görüp napacaklar anlabilmiş değilim.

Bir süre hiç gitmeyin pişman olsunlar sürekli gel dediklerine, sonra haftada bir gittiğinizde ona şükrederler.
Gidip canınız sıkılacağınıza gitmeden sıkılsın da bir işe yarasın bari, ben bazı insanların güzelliği hoşluğu böyle tane tane anlatılmayı falan haketmediğini düşünüyorum
ve kendi özel hayatımda da birileri böyle g.t baş sallamaya başladığında verdiğimi bir anda bıçak gibi kesip sonra minimumda vermeye devam ederek adam ettiğimi keşfettiğimden bu yana
bu şekilde yapıyorum kafam rahat ediyor, siz de deneyebilirsiniz.

O yüzden gitmemek için direniyorum ama daha çok laf ediliyor dün bütün gün oradaydık arabaya binerken Salı çarşamba bekliyorum dedi kayınpeder iyice sinirlerim tepeme çıktı
Ya onların dediği önemli değil ki her dediklerini yapmak zorunda mıyız? Eşinizin burada ki tutumu önemli sizi düşünüp hak verirse ne ala vermezse huzursuzluk olur tabi…

Söylenirlerse söylensinler. Ne yapacaklar eşinin parasını mı kesecekler…

Bir süre hiç gitmeyin pişman olsunlar sürekli gel dediklerine, sonra haftada bir gittiğinizde ona şükrederler.
Gidip canınız sıkılacağınıza gitmeden sıkılsın da bir işe yarasın bari, ben bazı insanların güzelliği hoşluğu böyle tane tane anlatılmayı falan haketmediğini düşünüyorum
ve kendi özel hayatımda da birileri böyle g.t baş sallamaya başladığında verdiğimi bir anda bıçak gibi kesip sonra minimumda vermeye devam ederek adam ettiğimi keşfettiğimden bu yana
bu şekilde yapıyorum kafam rahat ediyor, siz de deneyebilirsiniz.
1 hafta gitmedim ondada bayramda beraberdik diye. 1 hafta için işittim bu lafları hiç gitmesem ne olur bilmiyorum

Çok istiyorlarsa kendileri yapsın bebek.
Çocuğu istiyorlar madem yollayın babasıyla.
Çocuk sizi aradığında emmek istediğinde ağlamaya başlasın,hepsinin elleri ayakları birbirine dolaşsın sonra görsünler bakalım onların dediği gibimiymiş.

eşime benim annemde baskı yapsa iki günde oraya gitsem benim evimin işi ne olacak diye onlar seni istemiyor torunlarını istiyor diyor

Bana baskı yapıyorlar deyince bizi değil onu istiyorlar dedi

Eşine bu laf üzerine ağzına geleni saymadın mı, iki aylık bebekle anne birdir, anne onları görmek istemiyorsa bebeği de göremezler. Ay nefret ediyorum bütün kv kp lerden

Görev gibi haftada 1 en başından çokmuş zaten. Keşke alıştırmasaydınız.
Net olun mırın kırın etmeden konuşun.

Ne yazık ki maddi destek almak özgürlüğü satmak oluyor bir çok ailede. Çocuktan sonra zayıf mı düşüyoruz ne oluyorsa daha çok karışılıyor.

Eşiniz neden ailesinden maddi destek alıyor kendi evinizin geçimini kendi sağlayamıyor mu unutmayın para veren yönetir
Geçmemizi sağlıyor o yönden sıkıntı yok ama eşim evin tek oğlu başka çocukları yok kayınvalidem ve kayınpederim varlıklı insanlar bir şey almak İstediğimizde biz alalım deyip onlar karşılıyor biz onlardan bir şey istemiyoruz yani

Geçmemizi sağlıyor o yönden sıkıntı yok ama eşim evin tek oğlu başka çocukları yok kayınvalidem ve kayınpederim varlıklı insanlar bir şey almak İstediğimizde biz alalım deyip onlar karşılıyor biz onlardan bir şey istemiyoruz yani
Bir şey almak istediğinizi onlara söylemenize gerek yok ki…

Çok istiyorlarsa hediye alsınlar.

En azından hediyenin büyüğü küçüğü olmaz,karşılığı,beklentisi olmaz.

Back
X