canım sakın verme o ne saçma şey öyle yaaa...
benim tek 1 tane kızkardeşim var düğünü oldu bizde konut kredisi ödüyoruz ben kardeşime 600 tl.' lik bilezik taktım üzülerek..
kızkardeşim lafı olmaz abla hiç takmasan da olurdu dedi.. görümcenin kabul etmemesi lazım.. çok seviyosa kocanı engel olmalı.. engel de olmuyosa egoistin önde gideni.. kul hakkı diye bişey var.. eşine şöyle diyebilirsin.. bende istemem mi kardeşimize bilezik takmak 3000 tl' lik olmasında daha uygun olsun gönüller bir olsun.. yinede yapıcam dersen ben razı değilim..
Aklıma bi bu geldi..
söyledim canım kendine yakışanı yapacakmış kendisi tek çare artık boşanırım oldu bir nebze kendisini frenledi :)
bu kendine yakışanı lafını kim çıkardıysa artık ne kadar saçma bi laf,
kendine yakışanı nasıl parayla pulla ölçebilir ki,
kredi borcu öderken karısının altınlarını bozdurup kardeşine 3000 tl lik bilezik takmaksa yakışan, bunu kendine yakıştırıyorsa adam değilmiş maalesef,
böyle deyiverin kendilerine
önce karına tak 3binlıralık bileziği dedim :) bakalım banada takacakmış parayı nerden bulacağı merak konum canım :))
Eşinin bunu yapmaya hakki yok .bence senin yapman gereken esinle sert konuşmadan ona mantikli cümleler kurup ikna etmeye calisman . Esinin savundugu onu dolduran bu cümleleri tek tek çürütmelisin düğüne kadar... Bence en mantiklisi bu.
:) geldi uyuyor kızlar yeni söylediği sözzzz tamammmm yollamıyorum bişeyyyyyy öf :) herzamn ki gibi susturma politikası birzaman sonra fikri değişiyor ne oluyor anlamıyorum bu adama(
kendine yakışanı yapacakmış canım ondan okadar olacakmış( ama ailesi bana 1 pul bile takmamıştı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?