Arkadaşlar siz çok mu temizsiniz. Çalışan bir insanım tatilde ailemin yanına geldim. Her gün ev sürdürüyoruz hergün makina çalışıyor, her gün çamaşırla uğraşıliyor bende abartmayın çamaşır biriksin az diyorum rahatligima veriliyor. Dağınık oluyor evim bazen, çamaşır toplandığım da... ama yeri geldiğinde de bekletmiyorum. Küçük kızım var her dakika toplamıyorum peşini. Bu bile laf oluyor pismışim
Bende biliyorum onlar gibi değilim. Hep birilerinin evini,temizliğini, kokusunu konuşuyoruz iki gün banyo yapmasam yaz kış ne zaman bir araya gelsek laf oluyor çocuk gibi...
Benim evime gelip en ince ayrıntısına kadar temizlik yapıyor annem o kadar rahatsız oluyorum ki yapma Diyorum boş duramıyorum diyor ama sonra dedikodumu yapıyorlarmis kardeşimle. Eşim yada arkadaşlarım böyle düşünmüyor. Evet dağınıklıklarim oluyor yada hep evim toplu değil ama eşimle çay içmeyi ev süpürmeye tercih ederim çoğu zaman daha sonra da yaparım o işi deyip sonra yapıyorum.
Sizde Bu tarz eleştiriler alıyor musunuz? Yada bu durumdan nasıl kurtulurum?
O kadar katılıyorum ki kime gitseler eve gelince ilk onun konusu oluyor sanane de diyemiyorsun azcık savunayim ben de öyle olduğum için savunuyor oluyorumAslinda bu durum son zamanda insanlarda fazlasiyla takinti haline gelmis mesela o gun hadi yapsinlar etsinlwr onlara diyecegim yokta twmizlik anlayisi kendileti gibi olmayanlati pis ilan ediyirlar ya bende onlara uyuz okuyorum
Benim oyle tanidiklarim var ki evlerine gittigimde oturmak yerine is yapmayi tercih ediyorlar eskiden sık gittigim icin yabanci girmuyorlar herhalde ondan yapiyorlardir diye dusunuyordum ama simdi ayda yilda birde gitsem bakiyirum aynilar
Sanki annemi tarif etmişsiniz evet başka bir uğraşı yok ama bazen öyle kırılıyorum ki.aman boşver bazı insanlar övünecek başka hiç birşeyleri olmadığı için temizliği ile övünür, hayattan zevk alacak bi hobisi uğraşı olmadığıdan habire temizlik yaparlar, yapsınlar kime ne de, bi de o pis bu pis diye gittikleri evleri tararlar gözleriyle, kusur aramak için
Ben dağınikligi hemen topluyorum çünkü çok dagilinca asla yapmak istemiyorum.
Ama sürekli evi temizlemiyorum çok sıkıcı buluyorum.
ev temizliği her gün silme olayı bana da absürt geliyor ama en azından iki üç günde bir süpürge lazım silmeyi de haftada bir yapın en kötü tamam işteArkadaşlar siz çok mu temizsiniz. Çalışan bir insanım tatilde ailemin yanına geldim. Her gün ev sürdürüyoruz hergün makina çalışıyor, her gün çamaşırla uğraşıliyor bende abartmayın çamaşır biriksin az diyorum rahatligima veriliyor. Dağınık oluyor evim bazen, çamaşır toplandığım da... ama yeri geldiğinde de bekletmiyorum. Küçük kızım var her dakika toplamıyorum peşini. Bu bile laf oluyor pismışim
Bende biliyorum onlar gibi değilim. Hep birilerinin evini,temizliğini, kokusunu konuşuyoruz iki gün banyo yapmasam yaz kış ne zaman bir araya gelsek laf oluyor çocuk gibi...
Benim evime gelip en ince ayrıntısına kadar temizlik yapıyor annem o kadar rahatsız oluyorum ki yapma Diyorum boş duramıyorum diyor ama sonra dedikodumu yapıyorlarmis kardeşimle. Eşim yada arkadaşlarım böyle düşünmüyor. Evet dağınıklıklarim oluyor yada hep evim toplu değil ama eşimle çay içmeyi ev süpürmeye tercih ederim çoğu zaman daha sonra da yaparım o işi deyip sonra yapıyorum.
Sizde Bu tarz eleştiriler alıyor musunuz? Yada bu durumdan nasıl kurtulurum?
Tamam canım yeter sende ooo :)Aynen ben de dağınıklığı sevmiyorum topluyorum sürekli ama temizliği haftada 1 kez ancak yapabiliyorum.
Hele ki yazın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?