Ne temizlikmis arkadaş?

İşte benim kayinvalidem! Aşiri titizliginden dolayi onunla bir araya gelmek istemiyorum. Ben de pis biri degilimdir, mesela en cok mutfak ve banyonun temizligine ozen gosteririm. Ama elimde bezle de gezmem. Herkesin temizligi kendine bence kimse kimseyi bunaltmamali, karişmamali.

ben konu açmıştım daha önce bunla ilgili. evde düzenli yemeğim olur, bulaşıklar düzenli toparlanıp yıkanır, çamaşır makinesi sürekli çalışır bir evladım var ister istemez sürekli üst değişiyor ve işe gelirim hergün o kadar yani. wc,banyo, sil-süpür, kapı-pencere gibi şeyler aklıma estikçe yapılır. zira ne halim kalıyor, ne zamanım.
sizin anneniz abartmış. iş güç yok herhalde temizliğe sarıyor.

Bi yerlerin dağınık olduğu pis olduğu anlamına gelmez ayrıca millet de hastalık gibi yapılan temizliği yapmak zorunda değiliz süpür sil geç buyuk temzilki yapılır zamanı geldiğinde bi de cocuklusunuz hakklısınız

bende çalışan bayanim bide hamileyim..
ev işlere dahil dokunmuyorum mutfaga bile giremiyorum!!
evimde oturuyorum işde.
kaynanamgil evdeler evleri hergün temiz tutuyor..
bana diyo ki yap temizliği daginik birakma..
sinirlendim.. bişey demedim.. illa temiz olmak mi zorundayim...

Aynı cümleleri kuruyor annem de hatta daha nicesi. Üzülüyorum çünkü bu kadar pis falan olduğumu düşünmüyorum.evet aynen kayınValideniz gibi sonra ben alıngan oluyorum bir de

Aynen öyle konuşacak birşeyleri yok haklısınız en iyisi umursamamak

Annenizin temizlik hastalığı olabilir mu bazıları temiz bile olsa ortam temizlik yapmaya devam eder yerinde duramaz ellerinde sürekli bez camsil dolanirlar
Evet kesinlikle hastalık farkında zaten azaltmaya çalışıyor ama yine de kendini Tutamıyor

Bende çok ciddi rahatsızim alışkın değilim bu kadar temizliğe bünyeme ağır geldi.

Aynı benm annem gezmye gelir 2 dk oturmaz kalkar evi toplar beni sinir eder cok kavga ettm bu yuzden ben senin evine gelip yapsam diye evi hep temz gerci cok titiz:) bosver bnde dagnıgınm eşimn şikayeti yok sukur:)

İsin garip tarafı topluyorum o gelmeden ama o kendine yapacak is buluyor dediğiniz gibi en iyisi sallamamak

Annen seni anlamaz sanırı, hiç çalışıpta eve para getirmemiştir bu konuda tartışmaya girmeye değmez , memlekete çalışan kadın sayısı çok az kınama sayısı ondan çok
Yok çalıştığı zaman da böyle babamla mutsuz evlat olarak bizden de istediğini bulamıyor. Haliyle böyle kendini tatmin ediyor

Haklısınız bende sizin gibiyim bazen her yeri en ince ayrıntısına kadar temizliyorum bazen de amaaan deyip üç gün ev süpürmüyorum

Evdeysem yapıyorum ama işteysem 7 ye yakın eve geliyorum yemek yap ye mutfağı topla çocukla oyna çay içerken uyuyakalıyorum. Buraya geldiğim den beri çocuğa üç gün müdahale etmedim temizlik yaparken kafayı yedi dur kızım yapma kızım diye. Onların iki saatte yaptığı işi ben çocukla 4 saate yakın süre de yapıyorum ve daha iki saat geçmeden dağılıyor. Ve evet müdahale etmiyorum çok kızıma mutfakta boş kavanozlar var onları çıkarıyor açıp koklayıp yerine koyor ne yapsın çocuk? Yada fincanlarla oynuyor kızmiyorum ben kendi evimde ama onlar çıldiriyor onla oynanmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…