Maalesef bende bir temizlik hastasıyımArkadaşlar siz çok mu temizsiniz. Çalışan bir insanım tatilde ailemin yanına geldim. Her gün ev sürdürüyoruz hergün makina çalışıyor, her gün çamaşırla uğraşıliyor bende abartmayın çamaşır biriksin az diyorum rahatligima veriliyor. Dağınık oluyor evim bazen, çamaşır toplandığım da... ama yeri geldiğinde de bekletmiyorum. Küçük kızım var her dakika toplamıyorum peşini. Bu bile laf oluyor pismışim
Bende biliyorum onlar gibi değilim. Hep birilerinin evini,temizliğini, kokusunu konuşuyoruz iki gün banyo yapmasam yaz kış ne zaman bir araya gelsek laf oluyor çocuk gibi...
Benim evime gelip en ince ayrıntısına kadar temizlik yapıyor annem o kadar rahatsız oluyorum ki yapma Diyorum boş duramıyorum diyor ama sonra dedikodumu yapıyorlarmis kardeşimle. Eşim yada arkadaşlarım böyle düşünmüyor. Evet dağınıklıklarim oluyor yada hep evim toplu değil ama eşimle çay içmeyi ev süpürmeye tercih ederim çoğu zaman daha sonra da yaparım o işi deyip sonra yapıyorum.
Sizde Bu tarz eleştiriler alıyor musunuz? Yada bu durumdan nasıl kurtulurum?
Aynı senin gibiyim ben de. Kesinlikle deli gibi temizlik yapmaktansa daha kaliteli geçirmeyi tercih ederim zamanımı. Eşim de benimle aynı fikirde. Bırakın anneniz ve kız kardeşiniz hayatlarını temizlikle heba etsinler, o aldıkları kimyasalları hiç düşünmeden pirupak yaşasınlar, siz bildiğiniz gibi yapın.Arkadaşlar siz çok mu temizsiniz. Çalışan bir insanım tatilde ailemin yanına geldim. Her gün ev sürdürüyoruz hergün makina çalışıyor, her gün çamaşırla uğraşıliyor bende abartmayın çamaşır biriksin az diyorum rahatligima veriliyor. Dağınık oluyor evim bazen, çamaşır toplandığım da... ama yeri geldiğinde de bekletmiyorum. Küçük kızım var her dakika toplamıyorum peşini. Bu bile laf oluyor pismışim
Bende biliyorum onlar gibi değilim. Hep birilerinin evini,temizliğini, kokusunu konuşuyoruz iki gün banyo yapmasam yaz kış ne zaman bir araya gelsek laf oluyor çocuk gibi...
Benim evime gelip en ince ayrıntısına kadar temizlik yapıyor annem o kadar rahatsız oluyorum ki yapma Diyorum boş duramıyorum diyor ama sonra dedikodumu yapıyorlarmis kardeşimle. Eşim yada arkadaşlarım böyle düşünmüyor. Evet dağınıklıklarim oluyor yada hep evim toplu değil ama eşimle çay içmeyi ev süpürmeye tercih ederim çoğu zaman daha sonra da yaparım o işi deyip sonra yapıyorum.
Bende tam ters etki yaptı işte. O evi temizlerdi çocukken ama burnumuzdan getirirdi söylene söylene.böyle olmak istemiyorum çocuğumu her gün dağılma potansiyeli olan bir ev için yıpratmak istemiyorumMaalesef bende bir temizlik hastasıyım
Hatta benim ileri derecede simetri hastalığım var annemden geçme benden de kızıma geçti galiba genetik bir hastalık bu.Bende hergün çamaşır yıkayan yerleri süpüren ütü yapan bir tipim ve bu huyumu hiç sevmiyorum. Temizlik yapmak yada yapmamak bir hastalık değil ama çağımızın en büyük vebası ve hastalığı maalesef ki DEDİKODU :)
Çok şükür böyle bir desikodu hastalığım yok.Temizlik yapan da yapmayanda kendine....Sizi pasaklı diye dedikodunuz yapılıyor benim de ruh hastası diye dedikodum yapılıyorÇokmu önemli? Tabisi de önemli değil herkes nasıl mutlu olmak istiyorsa öyle yaşasın.Yıllarca iş hayatım oldu çocuk doğurdum annemin kv evine heryere yetiştim çünkü ben bir hiperaktivite hastasıyım kendimi durduramıyorum.Bunun için psikoloğa bile gittim ama bir işe yaramadı maalesef.
Bende kendimi az da olsa frenledim.
Her sabah uyandığım da rutin olarak wc gitmeden yatağımı toplarım sonra wc banyo, çayı yaparım çay olana dek kahvaltıyı hazırlarım derken bulaşıkları yıkarım asla makineye koymamhemen çamaşır makinesini çalıştırırm (eşim hergün bu kadar çamaşırı nerden buluyorsun diye sorar ) 2 günde bir yatak nevresimlerimi değiştiririm.
Çamaşırlar yıkanırken evi süpürür silerim tozları alırım.Çamaşırları asar ütü varsa yaparım sonra yemeğimi yaparım öğlen 12 olmadan tüm işim bitmiş olur akşama kadar da keyfimi yaparım gider gezerim akşam eşim gelir yemek bulaşık ardından eşimle çay kahve muhabbet onlada dışarı çıkarız gece 12 de geliriz yatmadan önce mutlaka çamaşırlarımı toplarım ve banyomu temizlerim wc klorak döker öyle yatarım :)
Hemen hergünüm böyle geçiyor. Hatta komşularım sen hamilesin yat dinlen der ne yapayım kendimi durduramıyorum.
Kızım doğduğu zamanda evim hiç dağılmadı çalılırken de aynıydım temizliği gece yapardım
Artık kızımı da nasıl etkilediysem o da henüz 3 yaşında yoktu odasını oyuncaklarını kendi toplardı beni hiç üzmedi yormadı şükür.
Bazen pilim ne zaman azalacak acaba diyorum ama 40 yaşındayım azalmadı 67 yaşında ki annem de hala aynı kızım 19 yaşında o da benim gibi
Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa annene de bişey deme gelsin temzlesin ne laf ederse etsin duyma eşin senden razıysa siz huzurluysanız bırak evi b..k götürsün
Senin gibi olmayı inan çok isterdim canım.
Eşimin yanına dönünce her gün yaptım annene döndün ben böyle bir sıkı istemiyorum dedi.Aynı senin gibiyim ben de. Kesinlikle deli gibi temizlik yapmaktansa daha kaliteli geçirmeyi tercih ederim zamanımı. Eşim de benimle aynı fikirde. Bırakın anneniz ve kız kardeşiniz hayatlarını temizlikle heba etsinler, o aldıkları kimyasalları hiç düşünmeden pirupak yaşasınlar, siz bildiğiniz gibi yapın.
Demedim bunu yapamadım dağıldıkça sinirlendim sinirlendikce eşime sardım.hergün bir saat temizlik yapacak vakit yokki zaten ben eve yedi de geliyorum yemek yedim çocukla ilgilendim yediğimi topladım derken sizip kalıyorumKızım küçükken sabahtan akşama kadar heryer darmadağınık olurdu.akşama kadar hiç toplamazdım.eşim gelmeden 1 saat önce bi başlardım topla bide süpürge tut heryer tertemiz olurdu.şimdide öyle yine dağıtıyo bu seferde kalemi kağıdı oyuncağı.bazen kendide toplar kızım.çocuklu ev o kadar oluyo kimse kusura bakmasın.
süpersinizMaalesef bende bir temizlik hastasıyım
Hatta benim ileri derecede simetri hastalığım var annemden geçme benden de kızıma geçti galiba genetik bir hastalık bu.Bende hergün çamaşır yıkayan yerleri süpüren ütü yapan bir tipim ve bu huyumu hiç sevmiyorum. Temizlik yapmak yada yapmamak bir hastalık değil ama çağımızın en büyük vebası ve hastalığı maalesef ki DEDİKODU :)
Çok şükür böyle bir desikodu hastalığım yok.Temizlik yapan da yapmayanda kendine....Sizi pasaklı diye dedikodunuz yapılıyor benim de ruh hastası diye dedikodum yapılıyorÇokmu önemli? Tabisi de önemli değil herkes nasıl mutlu olmak istiyorsa öyle yaşasın.Yıllarca iş hayatım oldu çocuk doğurdum annemin kv evine heryere yetiştim çünkü ben bir hiperaktivite hastasıyım kendimi durduramıyorum.Bunun için psikoloğa bile gittim ama bir işe yaramadı maalesef.
Bende kendimi az da olsa frenledim.
Her sabah uyandığım da rutin olarak wc gitmeden yatağımı toplarım sonra wc banyo, çayı yaparım çay olana dek kahvaltıyı hazırlarım derken bulaşıkları yıkarım asla makineye koymamhemen çamaşır makinesini çalıştırırm (eşim hergün bu kadar çamaşırı nerden buluyorsun diye sorar ) 2 günde bir yatak nevresimlerimi değiştiririm.
Çamaşırlar yıkanırken evi süpürür silerim tozları alırım.Çamaşırları asar ütü varsa yaparım sonra yemeğimi yaparım öğlen 12 olmadan tüm işim bitmiş olur akşama kadar da keyfimi yaparım gider gezerim akşam eşim gelir yemek bulaşık ardından eşimle çay kahve muhabbet onlada dışarı çıkarız gece 12 de geliriz yatmadan önce mutlaka çamaşırlarımı toplarım ve banyomu temizlerim wc klorak döker öyle yatarım :)
Hemen hergünüm böyle geçiyor. Hatta komşularım sen hamilesin yat dinlen der ne yapayım kendimi durduramıyorum.
Kızım doğduğu zamanda evim hiç dağılmadı çalılırken de aynıydım temizliği gece yapardım
Artık kızımı da nasıl etkilediysem o da henüz 3 yaşında yoktu odasını oyuncaklarını kendi toplardı beni hiç üzmedi yormadı şükür.
Bazen pilim ne zaman azalacak acaba diyorum ama 40 yaşındayım azalmadı 67 yaşında ki annem de hala aynı kızım 19 yaşında o da benim gibi
Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa annene de bişey deme gelsin temzlesin ne laf ederse etsin duyma eşin senden razıysa siz huzurluysanız bırak evi b..k götürsün
Senin gibi olmayı inan çok isterdim canım.
Canım böyle sadece kendini yıpratırsın.sanırım çalışıyosunda.hiçç boşa sinirlenme hepimizin çocuğu öyle.senide beğenmeyen eleştiren evine gelmesin.Demedim bunu yapamadım dağıldıkça sinirlendim sinirlendikce eşime sardım.hergün bir saat temizlik yapacak vakit yokki zaten ben eve yedi de geliyorum yemek yedim çocukla ilgilendim yediğimi topladım derken sizip kalıyorum
Ağzı olan konuşur takmaArkadaşlar siz çok mu temizsiniz. Çalışan bir insanım tatilde ailemin yanına geldim. Her gün ev sürdürüyoruz hergün makina çalışıyor, her gün çamaşırla uğraşıliyor bende abartmayın çamaşır biriksin az diyorum rahatligima veriliyor. Dağınık oluyor evim bazen, çamaşır toplandığım da... ama yeri geldiğinde de bekletmiyorum. Küçük kızım var her dakika toplamıyorum peşini. Bu bile laf oluyor pismışim
Arkadaşlar siz çok mu temizsiniz. Çalışan bir insanım tatilde ailemin yanına geldim. Her gün ev sürdürüyoruz hergün makina çalışıyor, her gün çamaşırla uğraşıliyor bende abartmayın çamaşır biriksin az diyorum rahatligima veriliyor. Dağınık oluyor evim bazen, çamaşır toplandığım da... ama yeri geldiğinde de bekletmiyorum. Küçük kızım var her dakika toplamıyorum peşini. Bu bile laf oluyor pismışim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?