Ne temizlikmis arkadaş?

peki temizilik yaparken kendinize zarar veriyor musunuz. kalp çarpıntısı panik hissediyor musunuz. ispanağı 7 kere yıkayınca her seferinde 9 a ulaştırmaya çalışıyor musunuz

bütün konuyu okudum ve pis olduğuma karar verdim
ama şu ıspanaktan yırttım diye mutlu oldum bende kırk kere yıkasamda kumu kalıyormuş gibi geliyor..
bazı şeyler takıntı sanırım

Annenizin temizlik hastalığı olabilir mu bazıları temiz bile olsa ortam temizlik yapmaya devam eder yerinde duramaz ellerinde sürekli bez camsil dolanirlar

Eşimin ailesindeki kadınları anlatmışsın resmen. Teyzeler,kayınvalidem,görümcem hepsi temizlik manyağı. Hepsinde bel fıtığı var. Bunun yanında ellerde sinir sıkışması,boyun düzleşmesi gibi hastalıklar da var tabi.

Benim aklım mantığım almıyor bu kadar abartı temizliği. Insanın canından daha önemli ne olabilir yahu.

Geçen gün görümcemde camdan dışarı bakayım dedim,kafayı cama gömdüm meğer kapalıymış cam

Aynı günün akşamı bana camlarım çok pis,şimdi silsem kapkara su çıkar dedi. Normal bir düşünce değil bence. Resmen obsesif olmuş.

Aynısı benim annemde de var..kelimesi kelimesine aynı..1 haftalığına onlari gormeye geldim aman Allah'ım her gün dip kose temizlik.koltuklar yerlerinden ayrılmış,etrafta bezler,deterjanlar ve her gün bir sey cikiyor evde..bende huzursuZ oldum acikcasi kendi evimi ozledim:)ben evde daha rahatim,canim istediginde yapiyorum istemezse.modum yoksa yapmiyorum kucuk odada tekli koltugun uzerinde ütüleri biriktiriyorum:))insan bikiyor ya.

deli oluyorum.bende boyle surekli yaptigi temizligi anlatanlara ya bizde pislikten olmuyoruz ama baska isimiz yokmus gibi de surekli suralari ovaladim buralari temizledim demiyoz cok sacma yaa hayattaki tek gayeleri evlerine birileri geldimi auy ne guzel yumusatici kokuyo demeleri sanirim baska aciklamasi uok

Bu temizlik takıntısının sebebi gözümde iki tanedir: eli boşluk ille de eli boşuk ve eşle yaşanan cinsel uyumsuzluk yüzünden ortaya çıkan enerjinin bu yolla giderilmesi.

Hocamın evine gidiyorum, partneriyle yaşıyorlar. Hiç öyle deli gibi temizlik yapabilen insanlar da değiller. Adamın da çok sevdiğim partnerinin de hiç hastalık kaptığını görmedim. İkisi de işinde gücünde, deli gibi yoğun insanlar. Kadın öğretmen (ki bu ülkede öğretmenlik korkunç talepkar ve bir o kadar da saygın bir meslek) ve tam zamanlı yüksek lisans yapıyor, hocam akademisyen, işi gücü bırakıp kaynanası gelecek diye en iyi perde yıkayan deterjan için literatür mü tarasın bu insanlar?

Bu temizlik takıntısı olanları alacaksın (başta annem...Tanrı'ya şükür ki çoook uzaktayım bütün bu çileler 4000 km ötemde ) hepsine R denen istatistik programında çok değil birkaç adet, 3-4 değişkenli eşanlı denklem tahmin etmeyi öğreteceksin, hem de kodları kendileri yazacak, yok öyle paket program kullanmak, yemin ediyorum yorgunluktan g...leri b...lu gezer, buldukları ilk yerde uyuyakalırlar. Ben de oh olsun derim :)

Takmayın bunları, çağ değişti artık. Herkesin evinde rahat olma hakkı var, beğenmeyen bize gelmesin, davet etsin biz de zevkle gideriz :)

eşiniz beğenmememiş ve siz bırakıyorum demişsiniz.görmüştür beğenilmeyeni.böyle yapmak gerek.

küçükken annem erkek kardeşlerimin dağınıklığı yüzünden beni azarlardı.bende onlarınkini niye ben yapacakmışım derdim.kadın temizlik yapar.çünkü görevi.böyle olunca tabii salonun bile ortasında olur o çoraplar.

konu sahibi tuttum seni arkadaşım.annenle kardeşin bırak dedikodunu yapsın.her şeyin fazlası zarar.
ayrıca bu kadar fazla yapınca o çalışan elektirik,bol bol harcanan su ve deterjanlardaki kimyasallar doğaya zarar.o deterjanlı suları gidermek için kullandığınız sudan fazlası gidiyor.

bu sene show tvde bir program yayınlandı.temizlk üzerine.yarışma programı idi.pekte öyle temiz olmadıklarını gördük.

eşiniz beğenmememiş ve siz bırakıyorum demişsiniz.görmüştür beğenilmeyeni.böyle yapmak gerek.

Eşimin yoğun çalışması gereken günler oluyor o zaman yardım etmiyor ama bazen de çok rahat çalışıyor o zaman da yardım etmiyordu.Her şeyi benden bekliyordu.Yorulup üstüne de beğenilmeyince bir süre sonra koyveriyor insan.Ölmeyecek kadar temiz olsun yeter, diyor.

şu an odamın fotosunu çekp koymam gerekti.yarım temizlik yapılmış.temizlik kovasının içinde bile hala su var.ayy yarına tamamlarım.

eşlerin yardım etmesi lazım.bu konuda eğer tek erkek işte çalışıyorsan anlayış gösterebiliyorum.tabii bir de küçük çocuk varsa

Şimdi yaz tatilindeyim boşum yani, eşim de ülkedeki olaylardan dolayı yoğun çalışıyor.Mesela şimdi ondan bir şey istemem, adam uyumaya vakit bulamıyor. Ya alışkanlığı yok, evin bir oğlu pek alışmamış böyle şeylere.Alışacak :)))

annem vakti zamanında evinin işini yapardı.yardımcıda gelirdi.bir gün rahatsızlandı.şimdi ayakta uzun süre duramıyor.toplu halde temizlik yapılıyor.evet dediğin gibi eşin alışsın.

peki temizilik yaparken kendinize zarar veriyor musunuz. kalp çarpıntısı panik hissediyor musunuz. ispanağı 7 kere yıkayınca her seferinde 9 a ulaştırmaya çalışıyor musunuz

:) yoruluyorum haliyle,simdi birde hamisim ,panik atagim hep var evet,9 a ulastirmiyorum ama,4.5 o zamana kadar sayiyorum sonrasindada ,bikac kez yikiyorum 9 oluyodur:) niyeki sizdedemi var?

Bence dgru yldasın byle devam et ve bunu kendıne dert etme bırak ne derlerse desınler ama annen ayda yılda bır gelıyrsa o gelmeden heryerı temızle tpla o varken dıkkat et o gıdınce yıne duzenıne don... bana temızlıgı hastalık halıne getrmek cok sacma gelıyr hele durmadan cam kapı sılmek manyaklık benım kaynana her hafta cam sıler perde yıkar bırde bu kadın cakısıyr calısmasa hergun cam sılecek manyamıs mı nedır snra basım agrıyo kıcım agrıyo dıyo e agrır azıcık otur dınlen

Annen seni anlamaz sanırı, hiç çalışıpta eve para getirmemiştir bu konuda tartışmaya girmeye değmez , memlekete çalışan kadın sayısı çok az kınama sayısı ondan çok

Kimseyi memnun etmeye çalışma. Çünkü ne yaparsan yap memnun olmayacaklar hep daha fazlasını isteyecekler. Kafana takma hiç kimseyi. Bisey söyledikleri zaman da kibar ya da kaba o anki ruh haline göre ver cevaplarını.

Ben de öyle temizlik hastası biri değilim. Hergün bi süpürme toz alma mutfak toplama yapardım. Son zamanlarda oyle sıcak ki süpürmeyi bile üç günde bir yapıyorum. Bazen canım istemez evi b** götürse bile kılımı kıpırdatmam. Ama canım istediğinde de evin her yerini mis gibi yaparım.

Kaldı ki benim evimin içi temizliğim dağınıkligim hiç kimseyi ilgilendirmez. Konuşsun dursunlar. He he der geçer bildiğimi yaparım. Kafayı temizlikle bozmuş insanlardan da nefret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…