peki temizilik yaparken kendinize zarar veriyor musunuz. kalp çarpıntısı panik hissediyor musunuz. ispanağı 7 kere yıkayınca her seferinde 9 a ulaştırmaya çalışıyor musunuz
aynen öyle. bugun yap yarın yine pislik içinde .Gülesim geldi burayı okudukça. .
Temizlik çok nankör. .
Yaparsın hemen yine kirlenir. .
Herkes istediği kadar temizdir. .
Aynısı benim annemde de var..kelimesi kelimesine aynı..1 haftalığına onlari gormeye geldim aman Allah'ım her gün dip kose temizlik.koltuklar yerlerinden ayrılmış,etrafta bezler,deterjanlar ve her gün bir sey cikiyor evde..bende huzursuZ oldum acikcasi kendi evimi ozledim:)ben evde daha rahatim,canim istediginde yapiyorum istemezse.modum yoksa yapmiyorum kucuk odada tekli koltugun uzerinde ütüleri biriktiriyorum:))insan bikiyor ya.Arkadaşlar siz çok mu temizsiniz. Çalışan bir insanım tatilde ailemin yanına geldim. Her gün ev sürdürüyoruz hergün makina çalışıyor, her gün çamaşırla uğraşıliyor bende abartmayın çamaşır biriksin az diyorum rahatligima veriliyor. Dağınık oluyor evim bazen, çamaşır toplandığım da... ama yeri geldiğinde de bekletmiyorum. Küçük kızım var her dakika toplamıyorum peşini. Bu bile laf oluyor pismışim
Bende biliyorum onlar gibi değilim. Hep birilerinin evini,temizliğini, kokusunu konuşuyoruz iki gün banyo yapmasam yaz kış ne zaman bir araya gelsek laf oluyor çocuk gibi...
Benim evime gelip en ince ayrıntısına kadar temizlik yapıyor annem o kadar rahatsız oluyorum ki yapma Diyorum boş duramıyorum diyor ama sonra dedikodumu yapıyorlarmis kardeşimle. Eşim yada arkadaşlarım böyle düşünmüyor. Evet dağınıklıklarim oluyor yada hep evim toplu değil ama eşimle çay içmeyi ev süpürmeye tercih ederim çoğu zaman daha sonra da yaparım o işi deyip sonra yapıyorum.
Sizde Bu tarz eleştiriler alıyor musunuz? Yada bu durumdan nasıl kurtulurum?
Beni de sayın, beni de sayın, ben de pisim :)bütün konuyu okudum ve pis olduğuma karar verdim
ama şu ıspanaktan yırttım diye mutlu oldum bende kırk kere yıkasamda kumu kalıyormuş gibi geliyor..
bazı şeyler takıntı sanırım
Ben de sizin gibiyim, hayat felsefem dünyaya temizlik yapmaya gelmediğim.Evliliğimiz başlarında her gün ev süpürüyordum sonra baktım kendime zaman ayırmamışım, bunalmışım.Kocam da temizliği beğenmiyor, toz sayıyordu o zamanlar.Bıraktım.Evi pislik götürdü.Yapmayacağım dedim.Kafam rahatladı.O zamandan beri de olduğu kadar yapmaya çalışıyorum.
eşiniz beğenmememiş ve siz bırakıyorum demişsiniz.görmüştür beğenilmeyeni.böyle yapmak gerek.
Eşimin yoğun çalışması gereken günler oluyor o zaman yardım etmiyor ama bazen de çok rahat çalışıyor o zaman da yardım etmiyordu.Her şeyi benden bekliyordu.Yorulup üstüne de beğenilmeyince bir süre sonra koyveriyor insan.Ölmeyecek kadar temiz olsun yeter, diyor.
şu an odamın fotosunu çekp koymam gerekti.yarım temizlik yapılmış.temizlik kovasının içinde bile hala su var.ayy yarına tamamlarım.
eşlerin yardım etmesi lazım.bu konuda eğer tek erkek işte çalışıyorsan anlayış gösterebiliyorum.tabii bir de küçük çocuk varsa
Şimdi yaz tatilindeyim boşum yani, eşim de ülkedeki olaylardan dolayı yoğun çalışıyor.Mesela şimdi ondan bir şey istemem, adam uyumaya vakit bulamıyor. Ya alışkanlığı yok, evin bir oğlu pek alışmamış böyle şeylere.Alışacak :)))
peki temizilik yaparken kendinize zarar veriyor musunuz. kalp çarpıntısı panik hissediyor musunuz. ispanağı 7 kere yıkayınca her seferinde 9 a ulaştırmaya çalışıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?