....
Siz olsanız ne yapardınız demişsin bu nedenle cevaplıyorum :
Ben olsam böyle Face den filan yazmazdım, onu tanıyan güvenilir bir arkadaşa sorar hakkında istihbarat edinirdim. Nasıl olsa kulağına giderdi kendi arardı. Görüşmeye de tek gitmezdim bir arkadaşımla giderdim. Bu onun kafasında zaten direk ona güvenme diğini sadece beğendiğini düşündürürdü. Yalnız kalma maya dikkat ederdim. Tanımıyorsun etmiyorsan , başına bişey gelse ispat edemezsin adam avukat. Yalnız kalma, evine gitme, başkalarının evinde de buluşma. Sakin köşelerde, araba içlerinde de buluşma. Eski Türk filmlerini aklına getir. Hepsi gerçek hayattan. Ben olsam böyle yapardım. Ben eski kafalıyım ama kendini en garantiye alan yine benimdir. Bak başımıza bişey gelmeden alnımızın akıyla evlendik. Gereksiz flörtler pişmanlık oluşturur. Yüz güzelliği değil huy güzelliği önemli. Erkekler evlenince şişmanlıyor yaşlanınca çirkinleşiyor herkes gibi. Ama huy güzelliği ömür boyu. ALLAH korkusu olan biri olsun hayatında. Merhametli ailene saygılı. En ufak yanlış kelimesinde açıkça söyle = Etimden kemiğimden faydalanmak istiyorsan doğru git nataşalara ortamlarda birçok böyleleri var, benden uzak de. Söyle hiç çekinme. Açık sözlü, mert düz bir kız ol. Kimseye kendini kullandıt tır ma sakın sakın ....Ne paranı ne etini ne kemiğini....3 günlük bir aşk olacaksa hiç olmasın ...ne gereği var. Vaktini daha güzel şeylerle geçer, kitap oku , film seyret, yeşilliklere git ailenle ve samimi arkadaşlarınla. Zaman öyle bir zamanki ......Kimseye güven yok bacım bu sözlerimi hiç unutma...okuyan genç kızlarda unutmasın ....aman ha... Erkek milleti güven olmaz. Etinden kemiğinden faydalanmak isteyebilir, sana tatlı konuşur aldanırsın , seni kullanır hiç anlamazsın. Alacağını alır çeker gider. Kaç tane ağlayan kız arkadaşımı teselli ettiğimi hatırlamıyorum bile...Zaafiyet yok unutma ... daha iyi birisi karşına çıksın , eğer o iyi kişi bu avukatsa tamam bu olsun ama değilse ALLAH uzak etsin. Hakkında hayırlısı olsun. iyi biriyle evlen iNŞALLAH, Telinle duvağınla gelin ol. Amin.