Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
onun bunun lafıyla hareket etmeyin birlik olmak varken yıkmayın herşeyi milletin gazına gelmeyin bizzat duyup görmediyseniz belkide günahını alıyosunuz. hiç olmadı mesafeli olursunuz olur biter kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek durumunda
Ben eltimle ve kaynımla görüşmüyorum. Eşimin ailesiyle de bayram seyran dışında da çok görüşmüyorum. Şimdi oğlum doğunca mecbur biraz kayınvalidemle sık görüşeceğiz bir süreliğine, ama sonra taşınıyoruz biz zaten.
Malesef eslerimizle berabersek gorusmekte zorundayiz bir anlamda ailesi yani sevsekte sevmesekde ben cok cektim kv de den ama yinede gorusuyorum cunku aile bagi denn birsey var 1 hafta 10 gun olacak gitmedim ama bugun oglum agladi babaannemi ozledim diye esimde gitsek olmazmi dedi yarin orda olacagiz pazar da kaynim da eltim abi siz niye bize gelmiyorsunuz benim le bir sorununuz mu var demis 6 aylik evliler ve hkketen gidip bir aksami orda gecirmedik kaynim film izleyelim oturalim falan demesine ragmen
Eşin bunların hepsinin farkında ise seni ezdirmez herhalde. Git canım nolcak sayılı gün, kulaklarına pamuk tıka akşamları erken yat çabucak geçer. Allah yardımcınız olsun