düğünde ailemi resmen kovdular.sinsice yaptılar bunu.aşırı sinsiler ve eşimi kendilerine inandırabiliyorlar.eşimin yanında iyiler ama eşim ortadan kayboldumu yılan gibiler.okudum ve okuyorum hala okumak benim hayat felsefem arkamdan dalga geçmişler entel salak bu kız buna tüm borçlarımızı ödetip kendimize çekicez demişler.bunu kendi akrabaları dedi bana.takıda kaynanam müsveddesi habire yakamızdan alıp çantasına atmış ve hırsız gibi.biz hiçbir beklentiye girmedik maddi anlamda onlardan.kızına 67 bin liraya düğün yaptırmış çöp bile almadılar diye yalanlar söylüyor.kızına kayınpederinin aldığı ev eşyalarını almış kendi evine getirmiş kullanıyor.onur gurur yok.benide sadece paramatik olarak görüyorlar
düğünde o kalabalıkta nasıl göreyim.videoyu izledim ve orda gördüm.ayrıca kadın ikiyüzlü evet.kaynanam damadının ailesiyle de küs onlarda aynı şeyleri söylüyor.3 kişiden fazla ve farklı yer ve yapılardan insanlar hep aynı şeyleri söylüyorsa gerçekliği vardır bence.
bana bir bilezik alıp şu kadar borcumuz var diyip oğlunun takılarını alıyorsa, hacca yazılıp oraya gitme planı yapıyorsa ki hac ucuz değil...güvenmem.kayınpeder ne zaman para çekecek olsa beni uzaklaştırıyor her alışverişte ki sadece 1 kez çıkıldı rezil edip kavga çıkarıyor
nerelerine güveneyim neden ısınayım
ama tüm bunlar soyut gerekçeler bana somut gerekçeler lazım
Bi kere kv tarafından sana laf taşıyan bütün akrabalara mesafe koyup resti çekeceksin canım: "Benim evime lütfen kv ile ilgili laf getirmeyin, eşimin ailesidir, arkamdır, lütfen. Bu şekilde konuşacak olan gelmesin rica ediyorum" demelisin.
Çünkü laf getiren, aynı zamanda laf da götürür bunu sakın unutma. Sizi iyice birbirinize katar, kenara çekilir izlerler çekirdek çitleye çitleye.
Bunları duyduğunu eşine belli etme, şikayet etme. Kv ziyaretini bir anda kesemezsin. Ziyarete gittiğinde kv ile başbaşa kalmamak için gayret et. Mutlaka eşinin yanında ol, ayrılma onun yanından.
İletişim için ise, kv soru sorarsa konuş, kısa-öz,
Konuşurken gözlerinin içine bakma, öbür tarafa dönük konuş, çok tebessüm etme.
Nasıl olsa ayrı şehirlerdesiniz, idare et.
Yalnız sizin eve misafir gelmeden önce de değerli neyin var neyin yok ortadan kaldır canım.
Bunlar ilk etapta seni korumaya yeter.