Ne yapacağım ben şimdi ?

Ama ben istemiyorum benden dhamı önemli?

Hayır bize göre ters :S

Peki kızlar sizce tekrar ararmı beni tamam bırakıcam diye. Onun dogum gununde ayrıldıgımz için zoruma gitti.bu yüzden bi mektup yazıp göndermeyi düşünüyorum dogru olurmu :a015:

Tamam da siz bunları yazarken de siz içmiyordunuz ve bunlar sorun olabiliyordu. Adamın içmesine kafayı takmışsınız -olabilir-, bırakmasını istemişsiniz olmamış, olay ayrılığa varmış. Bu, sizin için bu kadar önemli bir pürüzken ve karşı taraf taviz vermezken sizin ondan dönmesini beklemenizi, ve daha da önemlisi bu kadar katı olduğunuz bir konuda kendinizden böyle bir taviz vermenizi tuhaf buluyorum.

Bana göre insanların çizgisi net olmalıdır. Beni değiştiremediği için maraz çıkaran, ve bende aşama kaydedemeyince aynılaşmak adına kendisi zıt yönde değişen bir insana ben saygı duymazdım, çünkü karşımda ne yaptığını bilen, kendi doğrusu yanlışı olan dimdik bir insan görmek isterim, bu kadar inandığı şeyden bir çırpıda vazgeçebilecek birini değil.

Belki o kişi de böyle düşünüyordur.

'ağzıma içki koymam asla ve asla tek damla alkol alamam' demişliği var mıydı?
eğer böyle söylemiş ve bu düşüncesinden vazgeçip içmişse,kendi kararında bir değişiklik yapmış demektir..
ki kararlar değişiklik gösterebilir zamanla..
ucu kimseye dokunmayan bi karar değişikliğiyse ne sakıncası var..
yani sizinle ne gibi bi ilgisi var bu durumun!??
sizi Allah korusun aldatmışsa,sadakatsizlik göstermişse vs vs vs bu gibi durumlar önemlidir ve ayrılık sebebidir..
yani değiştirilebilecek kararlar vardır,değişmemesi gereken kararlar vardır..

Son düzenleme:
Bu huyunu bilmiyordumki bana içmedigini söylemişti.

Problemde burda zaten canım demekki sırf sana senin istediğin karekterde gözükmesi karekterindeki sorunu açığa çıkarır.Burda Şu söz insanın aklına gelmiyor mu?

Ya olduğun gibi görün
Ya göründüğün gibi ol!....

Gizli yapması gayet doğal çünkü sana görünürken oyun oynayan insan rahatlıkla yalana başvurabilir.Yalanlarda başka şeyleri peşinden sürükler.Çok sağlıklı görmüyorum bu ilişkiyi doğrusu.

e şimdi siz barışsanız , sen mektup yazdın barıştınız tamam ..
devam edecek içmeye bu çocuk , size tamam bırakırım beni bırakma , senin için bu kadar önemliyse ! dememiş ... içecek , bu size hala ters gelecek ,değil mi ?
eee ?
sonra yine bitecek , yine çocuk tamam bitsin diyecek.
sonra siz yine mektup yazıp tekrar barışıp, bunu bir kısır döngü haline mi getirmeyi düşünüyorsunuz ?
gerçekten merk ettiğim için soruyorum.

her ayrılık tabi ki çok üzücü ama sizinki epey isabetli olmuş sanki. birincisi hayata bambaşka yerlerden bakan, eğrileri doğruları birbirinden çok farklı insanlarsınız, ikincisi size karşı uzun süredir söylenen bir yalan var ortada ki böyle bir durumda ben olsam "acaba daha başka hangi konularda bana ne yalanlar söyledi" diye düşünürüm, üçüncüsü ise sizinde belirttiğiniz gibi daha önceki ayrılıklarınızda asla çaba göstermemiş, hep siz adım atmışsınız ki bu da hayatında pek bir öneminizin olmadığını gösteriyor bence. içki benden önemli mi diye soruyorsunuz ancak ben sizin yerinizde olsam "gururu benden önemli mi" diye düşünürüm çünkü ayrılıklarınızda özür dileyen sizi kazanmak isteyen kişi olmaya çalışmamış. tabi en doğru kararı siz verirsiniz ama yine de iyi düşünün derim ben

içki basit bir konu değil doğru karar vermişsiniz hayatınıza devam edin boshayallersmile

gözlemledigim ve kendi ilşikmden de yola cıkarak uzun süreli ilişkilerde.erkekler nedense ayrılmaktan pek korkmuyor. yani nasılsa barısırız gözüyle bakıyorlar sanırım..onun icin bitmesin diye pek caba harcamıyolar..

Hayır tabikide. zaten bu zamana kadar öyle oldugu için bana olan sevgisindende şüphe etmeye başladım.Mektup yazdıgımda zaten sitemli ve yine ayrılık mektupu yazıcaktım ama vazgctm zaten, dedigin gibi sessiz kalmak en iyisi

Aslında hayata bambaşka yerlerden bakmıyoruz.Sadece bu konuda öle oldu.ama diger dedikleriniz dogru ve bende aynen öle düşünüyorum.Evet 3 sorun var Oyuzden hangisini görmezden gelecegimki? .

Size göre ters diye sizin istediginiz gibi biri mi olacak?? Eger sizde sadece onun istedigi gbi olacaksanız sorun yok !!

Yada en iyisi size uygun olacak birini bulun..
:1closedeyes:

Size göre ters diye sizin istediginiz gibi biri mi olacak?? Eger sizde sadece onun istedigi gbi olacaksanız sorun yok !!

Yada en iyisi size uygun olacak birini bulun..
:1closedeyes:

e ozaman baştan söylicekti? Benım istedigim gibiymiş gibi davranmıcaktı? Benı kendine kaptırdıkdan sonra bu yaptıgı ne?yerimseniben

Hassasiyetini anlıyorum, neler hissettiğinin ne kadar üzüldüğünün farkındayım. Ben şimdi erkek arkadaşınla barışıp barışmayacağınız konusunda kesin bir şey diyemem. Ama bana barışırsınız gibi geliyor, bence o seni arar. Zaten askerdeymiş, askerde erkekler daha duygusal olur. Senin yapman gereken; kesinlikle sessiz kal, arama sorma mesaj atma mektup gönderme. Biraz kendi kendine kal, başka şeylerle oyalanıp kafanı dağıtmaya çalış. Her saniye o beni arayacak mı, acaba barışacak mıyız diye düşünmekten vazgeç. Bunları yapmak çok zor biliyorum canım. Ama en azından kendini kandır, önemsemiyorum diye kendi kendini inandır. Ve kesinlikle arama!

Tşekkür ederim cnm bunu yapıcam. Ama ya içip beni unutursa öle yapcagnı söylemişti :gitme:

e ozaman baştan söylicekti? Benım istedigim gibiymiş gibi davranmıcaktı? Benı kendine kaptırdıkdan sonra bu yaptıgı ne?yerimseniben

Canım benim erkek arkadasımda arada icer ama ben karsı degilim ailem de degil ama bu sürekli icecek anlamına gelmiyor yani. Yani sürekli olmayacaksa bence bu kadar dert etme belki bir anlık biseydir yani.

Hem içki içiyor , ben kabul edemem diyorsunuz . Sonra da , ne zaman arar diye arkadaşlardan kehanet bekliyorsunuz :bbo:

Oldu ki sizi aradı we barıştınız . Size dedik ki : Ewet içiyorum we istediğim zaman da içerim derse , ne yapacaksınız ? Bunu hiç düşündünüz mü ?

Canım benim erkek arkadasımda arada icer ama ben karsı degilim ailem de degil ama bu sürekli icecek anlamına gelmiyor yani. Yani sürekli olmayacaksa bence bu kadar dert etme belki bir anlık biseydir yani.

Haklısın tek sorun bu olsa belki yumuşamaya çalışırdım ama dedigim gibi 2sorun daha var.

Yanlış anladınız. Ben zaten öle kabul edicek olsam ayrılmazdım. Ayrılmak isteyen zaten benim. Ben pişman olması için ayrıldım. Aramasını istiyorum evet barışmak istiyorum dogru ama içmicem, içmemeye çalışıcam bana bunlarla gelip aramasını istiyorum

Sizi arayıp : Senden de wazgeçemem ama bunu da arasıra içerim derse ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…