- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
Ama ben istemiyorum benden dhamı önemli?
Hayır bize göre ters :S
Peki kızlar sizce tekrar ararmı beni tamam bırakıcam diye. Onun dogum gununde ayrıldıgımz için zoruma gitti.bu yüzden bi mektup yazıp göndermeyi düşünüyorum dogru olurmu :a015:
Bu huyunu bilmiyordumki bana içmedigini söylemişti.
Ya ama şöyle bişeyde var belki bırakmaya çalışır evet. Bunu biliyorum. Ama kendisi suclu oludugu halde - yalan söyleyip arkamdan iş çevirdigi- bana tamam ayrılalım diyorsa, bunun altında başka bişey arıyorum. Cunku içmeye okadar meraklı oldugunuda düşünmüyorum acıkcası.
e şimdi siz barışsanız , sen mektup yazdın barıştınız tamam ..
devam edecek içmeye bu çocuk , size tamam bırakırım beni bırakma , senin için bu kadar önemliyse ! dememiş ... içecek , bu size hala ters gelecek ,değil mi ?
eee ?
sonra yine bitecek , yine çocuk tamam bitsin diyecek.
sonra siz yine mektup yazıp tekrar barışıp, bunu bir kısır döngü haline mi getirmeyi düşünüyorsunuz ?
gerçekten merk ettiğim için soruyorum.
her ayrılık tabi ki çok üzücü ama sizinki epey isabetli olmuş sanki. birincisi hayata bambaşka yerlerden bakan, eğrileri doğruları birbirinden çok farklı insanlarsınız, ikincisi size karşı uzun süredir söylenen bir yalan var ortada ki böyle bir durumda ben olsam "acaba daha başka hangi konularda bana ne yalanlar söyledi" diye düşünürüm, üçüncüsü ise sizinde belirttiğiniz gibi daha önceki ayrılıklarınızda asla çaba göstermemiş, hep siz adım atmışsınız ki bu da hayatında pek bir öneminizin olmadığını gösteriyor bence. içki benden önemli mi diye soruyorsunuz ancak ben sizin yerinizde olsam "gururu benden önemli mi" diye düşünürüm çünkü ayrılıklarınızda özür dileyen sizi kazanmak isteyen kişi olmaya çalışmamış. tabi en doğru kararı siz verirsiniz ama yine de iyi düşünün derim ben
Size göre ters diye sizin istediginiz gibi biri mi olacak?? Eger sizde sadece onun istedigi gbi olacaksanız sorun yok !!
Yada en iyisi size uygun olacak birini bulun..:1closedeyes:
Hassasiyetini anlıyorum, neler hissettiğinin ne kadar üzüldüğünün farkındayım. Ben şimdi erkek arkadaşınla barışıp barışmayacağınız konusunda kesin bir şey diyemem. Ama bana barışırsınız gibi geliyor, bence o seni arar. Zaten askerdeymiş, askerde erkekler daha duygusal olur. Senin yapman gereken; kesinlikle sessiz kal, arama sorma mesaj atma mektup gönderme. Biraz kendi kendine kal, başka şeylerle oyalanıp kafanı dağıtmaya çalış. Her saniye o beni arayacak mı, acaba barışacak mıyız diye düşünmekten vazgeç. Bunları yapmak çok zor biliyorum canım. Ama en azından kendini kandır, önemsemiyorum diye kendi kendini inandır. Ve kesinlikle arama!
e ozaman baştan söylicekti? Benım istedigim gibiymiş gibi davranmıcaktı? Benı kendine kaptırdıkdan sonra bu yaptıgı ne?yerimseniben
Canım benim erkek arkadasımda arada icer ama ben karsı degilim ailem de degil ama bu sürekli icecek anlamına gelmiyor yani. Yani sürekli olmayacaksa bence bu kadar dert etme belki bir anlık biseydir yani.
Hem içki içiyor , ben kabul edemem diyorsunuz . Sonra da , ne zaman arar diye arkadaşlardan kehanet bekliyorsunuz :bbo:
Oldu ki sizi aradı we barıştınız . Size dedik ki : Ewet içiyorum we istediğim zaman da içerim derse , ne yapacaksınız ? Bunu hiç düşündünüz mü ?
Sizi arayıp : Senden de wazgeçemem ama bunu da arasıra içerim derse ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?