Tşekkür ederim cnm bunu yapıcam. Ama ya içip beni unutursa öle yapcagnı söylemişti :gitme:
canim hassasiyetini anliyabiliyorum.. bazi arkadaslar kendi sevgililerinin veya eslerinin arada sirada bir kadeh icmesinde herhangi bir mahsur görmüyo olabilirler.. ama sana ters geliyorsa.. gecimsizlik, ve huzursuzluk yaraticaksa, cok üzgünüm ama ayrilman en dogrusu.. ama acik konusmak gerekirse seni takdir ettim.. hem 2 yildir süren bi iliskimiz var diyosun ama yinede geriye dönüp bakmadan böyle birsey yüzünden silip atabilmissin.. bence mantikli.. neden mantikli biliomusun?? cünkü 2 sene sonra bile beni birakma.. sensiz yapamam, icmem olur biter.. diyemediyse, ve seni kandirmissa, yalan söylemisse en dogrusunu yapmissin.. aramasinida bekleme.. eger zaten icinde varsa, icmeyi seviyorsa, firsat buldugu, ve yakalanmadigi anlarda senden habersiz yine icecektir.. ama bize ters demeni dogru bulmuyorum, önemli olan, senin dogru bulmaman, annenin veya babanin degil.. zaten aklin yolu birdir.. icenede saygi duyarim. ama kötülüklerin anasidir icki.. bunuda unutmamak gerekir.. karsina daha okadar cok insanlar cikacakki.. ömrünü sürekli sevgilini, veya ilerde esini degistirmeye calisarak harcama derim..
Adamın ne yiyip ne içeçeğinede karışıyorsunuz ya pess
Alkolik olmadığı , abartmadığı sürece ,içki içmekte bir sorun yok bence
Hoş bence erkek arkadaşınız ayrılmalı sizden , yazık oğlana
ben seni çok iyi anladım.
bir yudumuna bile karşı olan bi insan olarak şunu söyleyebilirim.
içiyorsa devam edebilme ihtimali çok fazla.
adam askerde bile içiyorsa yani...
nişanlı değilsin evli değilsin, yani risk almana değmez.
haftada 1 defayı bırak, hergün içen bir alkolik içmeyi bırakabilir.Haftada bi kez içiyorsa devam etme ihtimalı fazlamıdır? bırakmak kolay olmazmı?
.
Evet evlenmeyi düşünüyorduk. Askerden gelince evlenicektik. Bu yüzden bukadar tepkli oldum. Ve eger ben bunu ögrenmeseydım bana nezmn söylicekti bilmiyorum. Belkide eve sarhoş geldiginde ögrenicektim :). Benım ve ailemin içkiye karşı oldugunu biliyor. Eger duyulursa evlenmicegmizide biliyor. Demekki benden ayrılmayı göze almış diye düşünüyorum ben.
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum 2 senedir de devam ediyormuş.
acaba askerlik psikolojisinden mi ordaki ortamdan mı oldu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?