sabah altıya kadar konuştuk bugün. onu artık sevmediğini söylüyo. Diyorum neden onu anlatıp duruyorsun,, "anlatıyorum da sevdiğimi mi söylüyorum sanki ya da beklediğimi mi" diyor. Ondan beklentisi kalmamış tamam ama, bana hislerinden emin olamıyorum ki.. Benim harika bir eş ve anne olacağımı söylüyor, hatta ilerde eşinin benim gibi olmasını,, ama diğer yandan arada bir dostluğumuza dayanarak; ilerde sevdiğim kişiyi onunla tanıştıracağımı söylüyor gülerek, ondan akıl alacağımı fln söylüyor.. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama :)İtiraf et diye gaz veresim var. Veriyim mi ? Hem zaten 2 seçeneğin var. Ya unut ya itiraf et. Her gün konuştuğun birini unutmak zor. İtiraf edersen dostlugunu kaybedebilirsin ama hayatından çıkarman da kolay olur ve en azından eski sevgilisini anlatmayı bırakır. Aklı eski sevgilisinde o belli ama size de yeşil yakıyor gibi hissettim. Neden olmasın ?
anladım ben :) hayır onun duygularına değil karakterine aşık oldum ben, sanırım o büyük duygularına biraz kıskançlığım tuttu, üstelik beni henüz sevmezken.. :)sen arkadaşının,o kıza aşık olmasına ve ona karşı hissettiği duygunun büyüklüğüne aşık olmuş olmayasın
biraz karışık oldu ama bana öyle geldi sanki.bence konuş duygularından bahset.
herkese merhaba.. bu konuyu hayatın içinde kısmına yazdım yeni katıldığımdan buradan habersizdim. Mevzuma geliyorum :
En yakın arkadaşım, sırdaşım, gecemi gündüzümü bilen bir insan.. Güne onunla başlayıp, gün içinde defalarca konuşup, geceyi de onun mesajıyla kapatıyorum. Geçmişine dair her şeyi biliyorum. İyi kötü günlerimiz oluyor ve ne kadar dirensem de artık dayanamıyorum çünkü onu seviyorum..
Bundan beş yıl önce bir sevdiği olmuş, ilişkileri dostlukla başlamış ve aşık olmuş,, bir buçuk yıl sonra ayrılmışlar. Bizimkisi bundan altı ay önce bile onu unutamadığını söylüyordu. Şimdi beklentisinin bittiğini, onu sevmediğini sadece kızın yüce kişiliğine saygı duyduğunu söylüyor ama.. Hatta tartışma arasında evleneceği kadının bendeki özelliklere sahip olmasını istediğini söyledi..
Vel hasıl iki gün önce gece yine o kızı anlattı o kadar iyi anlatıyor ki her kelimesi yüreğime batıyor. Bu arada geçen yıl kız evlenmiş. Evlenince bizimkisinin beklentisi de bitmiş. Bugün ilk kez kızı gördüm face ten. Ona söylemedim ama. O kadar kötü hissediyorum ki, ne yapacağımı bilmiyorumparanoya yapacağım diye de korkmuyor değilim.. bi akıl verseniz şu kardeşinize....ya da yüreğime su serpecek bir iki söz.....
ayyyyy inşallaahh :)Daha önceki de dostlukla başlamış..
Neden sizin de olmasın ki?
şüphelerim oluyor ister istemez, hani o bana herşeyi anlatır yalan söylemez bunu bildiğim halde, kafamda sorular oluyor,, ona soruyorum bende mecburen. Biraz üstelemeye başladım sanırımArkadaşlığınız da bitebilir ilişki başlayıp bitince ve o kızı da unutmamış anlaşılan. Dost kalman seviyorsan çok zor atık. . Zor bir durum gerçekten. .
kızı şu şekilde anlatıyor; aşık olduğu şeyleri söylüyor ve ben kişide şu şu özellikleri severim şeklinde anlatıyor, hani karakterden bahsediyor. Bilmiyorum anlatabilmem için, dostuluğumuzu kaybetmeyi göze almam gerek önce.. Nasıl yaparım bilmiyorumSenin durumunun bence farkında ve o yüzden kızı anlatıyor olabilir.
Bu kadar kendini yiyeceğine aç konuyu o kendini yesin yavrum
hemen bakacağım diziye :) yaş farkımız var biraz ben 24, o 33. başlarda yadırgamıştı ama artık kafamızın uyuştuğunu anlaşabildiğimizi düşünüyor.Aklıma bir Kore dizisi geldi adı: the time we were not in love
Hikayene benziyor dizi :)
Bence uygun bir zamanı bulup açıl, içinde kalmasın
Bu arada yaşlar kaç?
kızı şu şekilde anlatıyor; aşık olduğu şeyleri söylüyor ve ben kişide şu şu özellikleri severim şeklinde anlatıyor, hani karakterden bahsediyor. Bilmiyorum anlatabilmem için, dostuluğumuzu kaybetmeyi göze almam gerek önce.. Nasıl yaparım bilmiyorum
Altı aydır farklı şehirdeyiz.Sabahtan gece yarılarına kadar haberleşiyoruz.Her yaptığımdan haberdar. Kpss ye hazırlanıyorum en büyük destekçim o, kazanıp aynı şehirde olmanın hayalini kuruyoruz beraber, yapacağımız aktivitelerden bahsediyoruz. Hayatımda olanlara karışıyor, bazen kendime dikkat etmediğimde kızdığı oluyor. Çevremde kimseye söyleyemedim ki henüz, hiç kimse bilmiyorMerhaba, benimde çok çok yakın bir erkek arkadaşım vardı. Bütün günlerim beraberdi ve inanılmaz iyi anlaşırdık. Onun unutamadığı biri vardı benimde o kendi sevdiğini anlatırdı hep ama çevremdeki herkes bana aşık olduğunu düşünürdü ben inanmazdım hiç çünkü adam beni sevse unutamadığı kızı mı anlatır derdim. Neyse bir gün sevgilim oldu ve ona söyledim şoka girdi bozuldu benimle oturmak istemedi falan beni eve bıraktı. Akşam konuşmak istedi aldı beni çıktık dedim neden böylesin sevgilimi tanıyor musun yanlışını mı gördün? Hayır falan dedi sonra birden ben sana aşığım anlamıyor musun dedi. Bizim dostluğumuz bitti ama benim içimde hiç his yoktu. Şunları düşün sürekli senin yanında mı olmak istiyor? Hayatında olanlara karışıyor mu? Çevrendekiler ne diyor?
ilişkimizin dostluk boyutundan farklı olduğunu biliyorum,, muhakkak o da farkında.. kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum tabi, umarım yokturdur yani..Bu adam kafa buluyor. Hiçbir erkek böyle günde 10 defa görüşerek veya sabahlara kadar konuşarak bir kızla dostane bir ilişki kurmaz!! Bu adam senin ilginin farkında. Oyunlar oynuyor kendisini mutlu ediyor. Arada senin de ağzına bir parmak bal sürüyor. Hiç az değil haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?