ne yapacağım ben :(

Şahsi fikrim hala eski sevgilisini unutamiyor ama sizi de iyi bir arkadas es adayı olarak görüyor. Ama size asla aşık olmayacak.
üzücü oldu bu biraz eskisi ilk ve tek sevdiği kişiydi, sonra başkası da olmamış,, unutması zor zaten biliyorum ama aşkı bitsin istiyorum sadece..

Bana iki de bir başkasından bahseden birini sevemem ben
Sana hikayelerdeki gibi pembe ve tatlı gelmiş bence
Hele adam iyi edebiyat parçalıyosa
Yani kız evlenmese tercihi hala oymuş
Bilmiyorum zor iş

şu var ki beni iyi bir dost, iyi bir de eş adayı olarak görüyor bunu biliyorum. ilk o açılamaz çekingen bi yapısı var, benim de açılmam çok zor zaten, zamanla göreceğim sanırım nasıl davranmam gerektiğini..

Bana iki de bir başkasından bahseden birini sevemem ben
Sana hikayelerdeki gibi pembe ve tatlı gelmiş bence
Hele adam iyi edebiyat parçalıyosa
Yani kız evlenmese tercihi hala oymuş
Bilmiyorum zor iş
biz tanıştığımızda kız evlemişti, bizimki de üzgün. Hala sevdiğini, unutmadığını söylüyordu. Ama şimdilerde fikri değişti sevmediğinii sadece onu saygıyla andığını söylüyor, bilmiyorum ne umutlanabiliyorum ne de beklentimi düşürebiliyorum

Ne desin
Evli kadını hala seviyorum mu
O gitti bari asend le deneriz belki diye düşünüyo olabilir
Sen eh madem kız evlendi fırsat bu fırsat diyosan devam et
Ben arkadaş olarak bile görüşmezdim, madem konuşmalarından etkileniyorum azaltıp komple keserdim sanırım
Ulaşılmaz aşkının arada bir hortlamasını çekemem

Bencede zamana bırakın. Biraz yeşil ışık yakarsa konuşursunuz.. Duruma gore karar vermek en mantıklısı

Şahsi fikrim hala eski sevgilisini unutamiyor ama sizi de iyi bir arkadas es adayı olarak görüyor. Ama size asla aşık olmayacak.

Konu sahibi üzülsün istemem ama ne yazık ki ben de bu şekilde düşünüyorum.

Bu adam eski kıza cidden aşıkmış. O öyleydi,o böyleydi şeklinde diline vurması bu yüzden.

Senden de hoşlanıyordur konu sahibesi, karakterini takdir ediyordur ama bu kadar, sana o kıza aşık olduğu kadar olmayacak bence de. Aşık olacağı varsa zaten olurdu.

İlişkiniz olsun istiyorsan bence olur. Seni beğendiğini söylemiş. Ama sana deli divane aşık olmayacağını kabul etmen şartıyla. Bunu sorun etmiceksen sorun yok.

oldukça gerçekçi bir yorum olmuş. haklısın, bana hiç aşık olmayacak, unutmam daha doğru olur bu durumda...

deneyeceğim ben de, bana aşık olmayacak biliyorum, eskisinin hisleri eskiye özlemi bitmeyecek, hislerimi içime gömmem lazım

oldukça gerçekçi bir yorum olmuş. haklısın, bana hiç aşık olmayacak, unutmam daha doğru olur bu durumda...

Asend şöyle diyeyim her aşk eşit miktarda karşılıklı değil.

Ben mesela , bana aşık birindense kendimin aşık olduğu biriyle olmayı tercih ederim.

Senin durumunda adam sürekli eski kızdan bahsedip bana aşık olmadığını kafama kakmasaydı, ben bu ilişkiye sıcak bakardım. Yani beriki kızı bilmeseydin, başkasına aşık olduğunu da bilmeseydin bence pekala bu iş olabilirdi. Sen aşıksın+ adam değer veriyor%=evlilik olabilirdi ama adamın başkasına aşık olduğunun sen de farkındasın. Bu kız bu adamın içinde sonsuza dek yaşar. Ben olsam bunu kabullenemezdim sanırım.

bak düne kadar ben de böyle düşüyordum, sabaha kadar konuştuk bugün. Bana açıklamaya çalışıp durdu, ona bişey hissetmediğini, neden ısrarla bunu söylediğimi, zorla onu sevemeyeceğini, sadece geçmişinde anılarına saygı duyduğunu, onun ilk sevdiği kız olduğunu o yüzden zor unuttuğunu, bunun o kızdan kaynaklı olmadığını yani ilk sevdiği başka biri olsaydı aynı şeyleri ona hissedeceğini söyledi. Hem o artık evli şimdi başkasıyla uyuyor diye de ekledi. Ben o kızı tanıştığımızdan bei biliyorum, o da benim eski sevgilimi,,, hatta geçen aylarda eski sevgilim bana mesaj atmıştı. Dün gece ısrarla ona o kızı sorduktan sonra bana dedi ki; yoksa sende öyle bi durum mu var o çocukla öyle bişey düşünüyorsun da dolaylı yoldan fikrimi mi öğrenmeye çalışıyorsun dedi. Tabi ki öyle bişey yok dedim.
Ben de kabullenemem ki, üstelik sevgim yeni değil aylardır var, sadece yükü ağır gelmeye başladı bana, biraz daha sabretmem lazım...

bence biraz daha sabret acılma hemen ama artık o kızdan da bahsetmek istemiyorum de , eğer bahsetmezse ve seni aramaya devam ederse onunda sana karşı duyguları vardır eğer arayıp sormazsa zaten yalnızsındır

bence biraz daha sabret acılma hemen ama artık o kızdan da bahsetmek istemiyorum de , eğer bahsetmezse ve seni aramaya devam ederse onunda sana karşı duyguları vardır eğer arayıp sormazsa zaten yalnızsındır
kız hakkında son zamanlarda hep ben açtım konuyu şimdi düşününce,, onun düşüncelerini öğrenmek için.. beni arayıp soruyor tabi ki sevgili gibi gün içinde bir iki saatte bir yazıyor ne yapıyosun diye..

çok sağolun içim rahatladı biraz,, konuşmayacağım kız hakkında, biraz zamana bırakayım en iyisi

Bence bi erkekle bi kadın dost olabilir ama sizin anlattığınız gibi gecelere kadar telefonlar mesajlar falan bunlar bana biraz fazla geldi bu kadar yakınlığın sonunda zaten başka bişey hissetmeniz gayet normal.. Bence o da sizinle bu kadar vakit geçirirken hiçbi duygu beslemiyo olamaz.. Biraz unutunca diğer kızı açılabilirsin gibime geldi

Son durumu söyleyeyim dedim; artık o kız hakkında hiç konuşmuyoruz.
Üstte bahsettiğim konuşma onun hakkında son konuşmamız oldu.
Görüşmelerimiz hala aynı hatta daha samimi,
Gece gündüz konuşmalar sürüyor,
Demiştim kpss hazırlanıyoruz, birbirimize desteğe de devam.
Ve ona açılmadım.
Ama artık o konuyu açmadığından kız ile ilgili ne düşündüğünü anlayamıyorum.
Eskiden olsa küçük bi örnekte onu verirdi, acaba artık aklına gelmiyor mu? yoksa benle mi konuşmuyor?
Hani benden hiçbir şekilde çekinmeyeceğini de biliyorum. Bişey olsa kafasına takılan, muhakkak söyler.
Ama emin de olamıyorum, of napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…