ne yapacagim ben?

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Yine uzuuun uzum yazdim
Arkadaslar, yillarca bekledigim sevgilimle nisanlandik ancak dert tasa gercekten bitmiyor.
Ben nisanlanmadan cok kisa bir süre önce ablam nisandan ayrilmisti. Görücü usulü ve 40 gün süren bir nisanlilik süreci idi onunki. nisani attigi ilk surecte cok rahat ve huzurlu idi.
Ayrılıktan bir süre sonra sevgilimle biz nisanlandik. Ablam hep arkamizdaydi destekti. Buna gercekten gönülden inaniyorum. Ancak bir süre sonra bizim telefonda konusmalarimiz basta olmak üzere gözüne batmaya basladi. Biz mesajlasamiyoruz o yuzden günde bir kac kere konusuyoruz. Bazen uzun bazen kisa belli olmuyor. Nisanlim bizdeyken cikmayip oda da aglamalar, yada nisanlima soğuk davranmalar ve hatta günün neredeyse 24 saatini gecirdigi bana kötü soguk davranmalar.. ciddi ciddi kötü bir süreç..
Çünkü biz ablamla kardesligimizin yaninda bi arkadasligimizda var. Simdi bir sey oluyor güzel onu anlatsam kötü hissediyor, kötü bir sey olsa anlatsam kötü hissediyor. Insanin da ister istemez diline geliyor anlatmak istiyor birine..olmuyor..
annem ablanin yaninda telefonda konusma falan diyor ki ben zaten dikkat etmeye calisiyorum.evimiz cok buyuk degil kimin ne yaptigi hemen belli olur. Telefonda konusmaya baska odaya cekiliyorum o bile gözlerine geliyor. Disari çıktığımda rahat konusacagim diye umut ederken annem ablana da iyi gelir diye sürekli yanima gönderiyor. Ama surekli. Evde disarida her yerde birlikteyiz. Telefonda gorusmemekten cildiracagim. Dün uyumasini bekledim. Tam konusurken uyandi kapattim o zamana kadar da benim uykum geliyor. Nisanlimin zor sureclerinde dahi yaninda olamiyorum. Bu da bizim huzurumuzu ve aramizi bozuyor.
gecen nisanlim bana hediye bir gömlek aldi.ki hediye almaz cok fazla o yüzden cok mutlu olmustum cok begendim birde. Hevesle bile gosteremedim. Annem kaldir eli yüzü bozuldu ablanin yaninda giyinme dedi. bu neredeyse asla giyinme demek..
Tamam onun icin belki kolay bir süreç degil ama bu huzursuzluklar icimde büyüyor ablama iyi davranamiyorum. Ister istemez nisanlima yansiyor bir seyden kacar gibi konusuyorsun benimle diyor. Hafifden citlattim ona durumu ama ayni evde olmayinca anlamak mümkün olmuyor. Herseyide alenen anlatmak dogru olmuyor. O kadar üzülüyorum ki cikmazlarda hissediyorum.

Öööf anneniz kabak tadı vermiş. O evlat da sen nesin? O mutlu olmalı da sen nolucaksın? Ablanın yanında giyme ablanı da götür.

Bu ne rezalet sana günah değil mi evlenecek yaşa gelmiş kocaman insan triplere giriyo.

Üzülür anlarım ben de çok acı çektim ama allah ayırmasın aaay ne güzel diye mutlu olanın mutluluğunu paylaştım. Sen kendin içinden geleni yap.

Gözüne sokacak ablaya nispet yapacak kadar karaktersiz bi insan olsan şuan farklı konuşurdum ama suçsuzsun sadece kendi halinde mutlu olmak istiyosun.

Amma baymışlar be.

1. Ayy ne saçma ya sanki boşandı annende maşallah ablaniza destek oluyor çok saçma içinizden geldiği gibi yaşayın ne bu ölü mu var evde de bi yas havası ne gereksiz
Aslinda herkes ayriliktan cok memnin ve huzurlu idi. Annem hic büyümuyor herkesin annesinden belki bin kat destek idi. Ancak ablamin bu tavirlarindan dolayi bu sekilde bi koruma haline gecti.

Haklisin canim
ama ablanida anlamaya calis suan bence kendi iliskisindeki gunleri hatirliyor sizin yasadiklarinizi gordukce ...
ben olsaydim ablamla oturur konusurdum ...nereye kadar kacak gocek konusup gorusuceksiniz ... hatta nisanlimin arkadas cevresinden bildigi ettigi adam gibi arkadaslari varsa nisanlimla konusup ablamla tanistirtirdim ...boylelikle ablamin da bu sikintiyi atlatmasina belkide katkida bulunurdum...

Annen saçmalıyor

Annesi daha garip. Ablanı da götür diyomuş. Bu kadar düşünüyosan sen çık kızınla dışarı? Küçük kız da nişanlısıyla gitsin.

Ablam annemle cikmak istemiyor. Surekli cikartio gezdiriyordu ozellikle ablamin sevecegi yerleri. Ama öyle tersleyince onu ben zeynonesle cikacagim deyince ne yapacagimizi bilemiyoruz da.

Aslinda herkes ayriliktan cok memnin ve huzurlu idi. Annem hic büyümuyor herkesin annesinden belki bin kat destek idi. Ancak ablamin bu tavirlarindan dolayi bu sekilde bi koruma haline gecti.
Bence annenle konus alt tarafı görücüden ayrılmış üstelik bir aylık mevzuu. Annen yüz verdikce ablanizda abattmista abartmjs ben şahsen bi fırça çekerdim ablama kocan mi oldu abla neyin eziyeti bu diye size de yazık bi gorusme bi konuşma bile zehir oluyor

Alt tarafi 40 gunluk gorucu usulu bir nisanlilik yasamis. Cok sevip oyle nisanlansalar anlarim. Tamamen sana naz yapiyor.

Ben olsam nisanlima enine boyuna anlatir bu durumun aramizi acmasina firsat vermezdim. Ondan sogudugunu dusunebilir.

Anlamaya calisiyorum ancak o nisanlisiyla ne gezdi tozfu bir sey olmadi. Yani degisik bir surecti bizim yasadiklarimizlanhic ilgisi yoktu. Nisnalimin arkadas cevresi bizim mezun oldugumuzfakulteden arkadaslarimiz. Yani o yuzden biz tanistimak istemedik pek. Herkes taniyor birbirini diyerek..
ablamla konuaursam terslermisim gibi gwliyor çünkü üzüntüm artik sinire dönüşüyor

Yapabilecek pek birsey yok. Al ablanı karşına konuş. Bariz kiskaniyor seni. Annen de ayrı alem. Benim mutlu olmaya hakkım yok mu size göre mi hareket edeceğim ben de. Anlar belki ayrım yaptigini.

Söyledim ama biraz idare ediverin dedi. Onu da anlayin dedi. Ama bizim en tatli gunlerimiz buz gibi geciyor..

Aynen öyle ama ters cikmaktan korkuyorum bende. Kırıcı olabilecek gibi hissediyoeum su an. Yine de terslemek biomiyorum.. uzmeden çözümü yok mu bunun

Ablam annemle cikmak istemiyor. Surekli cikartio gezdiriyordu ozellikle ablamin sevecegi yerleri. Ama öyle tersleyince onu ben zeynonesle cikacagim deyince ne yapacagimizi bilemiyoruz da.
İnanki sana çok üzüldüm. Ablanı da anlıyorum ama gerçekten sana yazık oluyo. Ablan bence ben gülemedim kimse gülmesin kafasında. Şimdi benim kardeşim nişanlansa ben nasıl salça olabilirim yanlarında gidip? Ben üzüldüm mutsuz oldum bari onun yüzü gülsün. Çocuk muyum da kardeşime hediye alınınca kıskanıym? İçim burulur ağlarım ama ne güzelmiş ablacım allah ağzınızın tadını bozmasın. Kıymetini bil falan derim bide sarılırım. Saçmalığa bak aşırı gıcık oldum şuan kusura bakma da hem annene hem ablana. Nazı geçen için sesi çıkmayanı ezdiklerinde uyuz oluyorum

Alt tarafi 40 gunluk gorucu usulu bir nisanlilik yasamis. Cok sevip oyle nisanlansalar anlarim. Tamamen sana naz yapiyor.

Ben olsam nisanlima enine boyuna anlatir bu durumun aramizi acmasina firsat vermezdim. Ondan sogudugunu dusunebilir.

Ablamla ilgili ileriye dönük kötü dusunmesin diye cekiniyorum.
nisanlimda sogukluktan öte söyle bir his var. Nasilsa durumumuz garantiledik ileride evlenince sıkıntılı bir animda arkani dönüp uyursun yanimda olmak bile istemiyorsun iyor.

Bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki bende.. kendimi yanlis ve eksik goruyorum bazi tavirlarindan dolayi.. hic tadini alamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…