Annesi daha garip. Ablanı da götür diyomuş. Bu kadar düşünüyosan sen çık kızınla dışarı? Küçük kız da nişanlısıyla gitsin.40 günlük bir görüşme bir insanı ne kadar yıkabilir? Bence kıskanıyor.
Ayy ne saçma ya sanki boşandı annende maşallah ablaniza destek oluyor çok saçma içinizden geldiği gibi yaşayın ne bu ölü mu var evde de bi yas havası ne gereksiz
40 günlük bir görüşme bir insanı ne kadar yıkabilir? Bence kıskanıyor.
Annesi daha garip. Ablanı da götür diyomuş. Bu kadar düşünüyosan sen çık kızınla dışarı? Küçük kız da nişanlısıyla gitsin.
Bence annenle konus alt tarafı görücüden ayrılmış üstelik bir aylık mevzuu. Annen yüz verdikce ablanizda abattmista abartmjs ben şahsen bi fırça çekerdim ablama kocan mi oldu abla neyin eziyeti bu diye size de yazık bi gorusme bi konuşma bile zehir oluyorAslinda herkes ayriliktan cok memnin ve huzurlu idi. Annem hic büyümuyor herkesin annesinden belki bin kat destek idi. Ancak ablamin bu tavirlarindan dolayi bu sekilde bi koruma haline gecti.
Haklisin canim
ama ablanida anlamaya calis suan bence kendi iliskisindeki gunleri hatirliyor sizin yasadiklarinizi gordukce ...
ben olsaydim ablamla oturur konusurdum ...nereye kadar kacak gocek konusup gorusuceksiniz ... hatta nisanlimin arkadas cevresinden bildigi ettigi adam gibi arkadaslari varsa nisanlimla konusup ablamla tanistirtirdim ...boylelikle ablamin da bu sikintiyi atlatmasina belkide katkida bulunurdum...
Yapabilecek pek birsey yok. Al ablanı karşına konuş. Bariz kiskaniyor seni. Annen de ayrı alem. Benim mutlu olmaya hakkım yok mu size göre mi hareket edeceğim ben de. Anlar belki ayrım yaptigini.
Bence annenle konus alt tarafı görücüden ayrılmış üstelik bir aylık mevzuu. Annen yüz verdikce ablanizda abattmista abartmjs ben şahsen bi fırça çekerdim ablama kocan mi oldu abla neyin eziyeti bu diye size de yazık bi gorusme bi konuşma bile zehir oluyor
İnanki sana çok üzüldüm. Ablanı da anlıyorum ama gerçekten sana yazık oluyo. Ablan bence ben gülemedim kimse gülmesin kafasında. Şimdi benim kardeşim nişanlansa ben nasıl salça olabilirim yanlarında gidip? Ben üzüldüm mutsuz oldum bari onun yüzü gülsün. Çocuk muyum da kardeşime hediye alınınca kıskanıym? İçim burulur ağlarım ama ne güzelmiş ablacım allah ağzınızın tadını bozmasın. Kıymetini bil falan derim bide sarılırım. Saçmalığa bak aşırı gıcık oldum şuan kusura bakma da hem annene hem ablana. Nazı geçen için sesi çıkmayanı ezdiklerinde uyuz oluyorumAblam annemle cikmak istemiyor. Surekli cikartio gezdiriyordu ozellikle ablamin sevecegi yerleri. Ama öyle tersleyince onu ben zeynonesle cikacagim deyince ne yapacagimizi bilemiyoruz da.
Alt tarafi 40 gunluk gorucu usulu bir nisanlilik yasamis. Cok sevip oyle nisanlansalar anlarim. Tamamen sana naz yapiyor.
Ben olsam nisanlima enine boyuna anlatir bu durumun aramizi acmasina firsat vermezdim. Ondan sogudugunu dusunebilir.
İnanki sana çok üzüldüm. Ablanı da anlıyorum ama gerçekten sana yazık oluyo. Ablan bence ben gülemedim kimse gülmesin kafasında. Şimdi benim kardeşim nişanlansa ben nasıl salça olabilirim yanlarında gidip? Ben üzüldüm mutsuz oldum bari onun yüzü gülsün. Çocuk muyum da kardeşime hediye alınınca kıskanıym? İçim burulur ağlarım ama ne güzelmiş ablacım allah ağzınızın tadını bozmasın. Kıymetini bil falan derim bide sarılırım. Saçmalığa bak aşırı gıcık oldum şuan kusura bakma da hem annene hem ablana. Nazı geçen için sesi çıkmayanı ezdiklerinde uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?