ne yapacagim ben?

ya benim teyzem 2 yıllık nişanı attı teyzemin yerinde olsa ne yapardı acaba ablan hepi topu 40 gün ve görücü ne sığdırdın o 40 güne annen de ayrı acayip zaten bence ablan kıskanmış ayrıca annenin pohpohlaması hoşuna gitmiş bence

Ablan 65 yaşında ve hiç evlenmemiş biri herhalde. Genç bi kadının bu kadar karalar bağlaması anlamsız.

35-36 yaşında olup hiç nişan dahi takmamış olanlar var mutluluktan ölüyolar. Nedir bu koca merakı. Ben gülmedim o da gülmesin, ben mutsuzum herkes olsun. Fesatlıktan ölünmüyordur inşallah..

bi süre daha anlayış gösterin. bikaç hafta sonra hala böyleyse yavaştan alışması için kendinizi serbest bırakın.

Aslinda herkes ayriliktan cok memnin ve huzurlu idi. Annem hic büyümuyor herkesin annesinden belki bin kat destek idi. Ancak ablamin bu tavirlarindan dolayi bu sekilde bi koruma haline gecti.
sen direk nişanlına söyle
ablam çok üzülüyor ağlıyor nişandan dönmüştü diye o yüzden seni sık arayamıyorum de
sakın ablam seni aradığımda surat asıyor deme
ablanla annenle düzelirsin ama nişanlının aklında kötü kalırlar

Ablanız bu duruma yaşayarak alışacak iyi bari evlenme gelinlik giyme kına gecesi yapma oynama gülme ablan üzülecek diye saçma en güzel zamnını böyle tedirgin yaşama sahip çık hayatına söyle annene anne ablam düzelince bana bu Zaman'ı geri getirip yaşayamadıklarımı telafi edebilecekmisin de...

ya söyle işte ablam üzülüyor onun da elinde değil
üzülmesin diye de
nolcak böyle dersen ne ablan suçlu olur ne sen

Aynen öyle ama ters cikmaktan korkuyorum bende. Kırıcı olabilecek gibi hissediyoeum su an. Yine de terslemek biomiyorum.. uzmeden çözümü yok mu bunun
Güzellikle konuş o zaman ablan olayı fazla dramatik yaşıyor. Onun kendine getir. Abla kirk günlük biseydi zaten sevmiyordun da ee ayrılınca mutkuydun da neden böyle yapıyorsun yapma bize iliskimize zarar veriyorsun üzülüyorum ama buyugumsun anlayışlı yapıcı ol falan de inşallah anlar anne de destek vermesin ona tabii

40 günde ne paylaşmış, ne aşkı yaşamış da böyle çökmüş anlamadım. Ya benim sevgilim başkasıyla evlendi, şu hareketlerin onda birini sergilemedim yeminle.

Ya peki sürekli yanınızda geziyormuş, nişanlınız rahatsız olmuyor mu? Ben olsam yalnız kalamıyoruz, getirme derdim.

düğün de yapmayın o zaman. hatta siz de nişan atın ablanız gibi ki hanım ablamız üzülmesin.

bu kadar da olmaz yani ne bu canım herkes kendi kaderini yaşar bi yerde. tamam abladır candır ama haklı bi durum göremedim ben ortada.

Ablan yanlış yapıyor ama annen de ablana destek olayım derken size zarar veriyor.
Şuan yaşadığı ben neden mutlu olamıyorum tribi gibi.. Olayın ayrıldığı kişiyle alakası yok, sonuçta ortada bir nişan atma bir ayrılık doğru kişiyi bulamamak var.

tam tersi durum olsa ablanın ve annenin tavrı ne olurdu acaba

Ben küçüğüm ya göze gelmezdi muhtemelen. ablam heo hassas kirilgan ilgi gormesi gereken arkasini bizim topladigimizbcocuktu. Bense ortaokuldan beri doktoruma kendim giderim. Ordan var hesab edin siz

Nisanlim ablamin nisan atis surecini ayrintili biliyor. difer tarafla tanidiklardi. O farkinda ablamin surat yaptığını dikkat cekiyor ister istemez. Ilk zamanlarimizda böyle degildi. Yani 3 ay oldu nisanimiz olali. Ilk bir bucuk ayinda bir sıkıntısı yoktu ablamin. Ancak simdi..

Aynen öyle. Ya daha 26 yasinda ve ona o kadar cok görücü geldi ki.. bana o kadar cikma teklif eden olmadi ki nisani attigi haftadan itibaren hala görücüler kapısında. Bu sekilde evliligi kendisi istiyor. Onda da nasip olmayinca olmuyor. Ama anlatamiyorum. Benim mutlulugum icimde düğüm düğüm kaliyor.

Dediginiz gibi düğünüm yakin olsa ne olurdu bilemiyorum artik. Düğünümüze daha cok var atamalardan dolayi. Tez zamanda evlense de kalan nisanlilik surecimi huzurla gecirsem bari.. baska bir çözüm bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…