ne yapacagim ben?

Olabilir herkesin acı çekme şekli süreci farklıdır seni gördükçe kendi şanssızlığına üzülüyor bence
Nenden ben severek birini bulmadım neden nişanım istediğim gibi olmadı vs vs kardeşim benden önce evlencek vs şu an çok sağlıksız bi ruh halinde bencw
Sevgilinize söyleyin ciddiyim ama ablanızı kötü göstermeden onun için üzüldüğünüzü düşünüp o yüzden sık aramadıpınızı düşünsün

Yok nisanlimla gezerken degilde disari ciktigim ilk anda telefona yapısıp kaliyorum onda da ablam olumca arayamiyorum. Gündüz heo gorusemiyoruz ama bazen onda da geliyor yanimiza ne bileyim daraldim herseyden.

ohooo alınma ama nişanın neden bozulduğu belli

Yok öyle degildi bu sefer ki alinmak degil..
diger tarafin ciddi bir psikolojik rahatsizliginin oldugunu ogrendik. toplumda saygin iyi bir isi olan karakterli bir iken bambaska birine donusutugunu ve hastalik derecesinde paranoyak oldugunu ogrendik. Annesi sizofreni imis ablamin yapmadigi seyler yapti gibi gosterdi falan filan vs..

Cok tesekkur ederim yapici yorumlarinizdan dolayi.. keske daha farkli olabilseydi isterdik hepimiz. nisanlim ile ablamim eski nisanlisi arkadaslardi. Ilk zaman sevgilimle aa me güzel oldu falan demistik ki. Cocugun paranoyak oldugunu farkettik bir sürü sıkıntı. Yol yakınken babam kismet degilmis deyip yüzüğü teslim etti. Tabiki zor bir sey anlayabiliyorum ama bi allah seni mutlu etsin aman sahip çıkın birbirinize demesi o kadar huzur verici olacak ki. Olmuyor ama olmuyor

Allah muhafaza evde ikinci bi ayrılık yasanılsin istemiyorsanz patlatn bombayı ne bu ya görücu den ayrılma ile böyle ise sevsey di ne olurdu bilmiyorum ablanız artık

Yok tazmistim yazayim. Nisanlisi paranoyak idi. Ciddi ciddi hastalik olarak.
Kayinvalidesi sizofren idi ve olmayam seyleri var gibi gosteriyordu. Ve nisanlisi bunun hastalik oldugunu gozrmezden gelip inanilmaz birsekilde ezmeye korkutmaya calisiyordu.
Sadece bunlar degil elbetteki sebeoler ama bunlar kaynaklari idi. Ayriliklari da sessizsedasiz idi. Babam çağırdı yuzuklerini nasip degilmis deyip teslim etti. Ne kavga ne gürültü..

Ablan çok şımarık gerçekten. Evin prensesi o sen külkedisi.. Tamam çok zor bir süreç. Dayanması elbet zordur. Sana özeniyodur kendine üzülüyodur ama abla sonuçta. Olgun davranması gerekir. Hayatı boyunca bütün çiftleri ayıracak mısınız? Dua et düğüne kadar tekrar bir nişan söz olsun.

Ablan zor bir surecten geciyor eyvallahta abartmis ama.keza annen de oyle.onun gonlu olsun olmasina da sende bir defa yasayacaksim bu nisanlilik surecini.nir daha geri gelmeyecek gunler sana da yazik.

Gercekten kendimi bencillik yapmakla sucluyordum. Normal bir durumda ben anormal davraniyor hissediyordum. Icimdeki ofke ve aglamak hissi daha da artti. Ve nisanlimla aramiz cidden iyi değil beni yaninda hissetmedigi icin..

Bu gidişle sizi nişanlınızdan ayıracak annen ve ablan. Ne kadar düşüncesizler sen evladı değil misin annenin. Ablanın psikolojik sorunları varsa hastaneye gitsin senin mutlu günlerini neden bozuyor ki.

Anneniz bu şekilde davranarak ablanıza iyilik mi ettiğini sanıyor acaba?

Ayrıca ablanızın üzüntüsünü yaşamaya tamam eyvallah ama sizin mutluluğunuzu yaşamak nerede? O onun hayatı, bu da sizin..

Hele hele nişanlınızla aranızı bu durum için sakın bozmayın, fırsat yaratın ilişkinizi zedelemeyin.
Ablanız için de ona özel bişeyler yapın kafa dağıtmasına yardımcı olun ama hayatınızı önüne sererek değil. O da ablaysa siizn mutluluğunuza ortak olmalı, nazlandıkça nazlanmış sanırım. Valla 8yıllık sevgilimden ayrıldım böyle naz yapmadım kimseye, çevremdeki mutlu insanları üzmeye ne hakkım vardı? Yoktu, kimsenin yok...

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…