ne yapacagim ben?

sacmalamayin Allah askina..!
tipik bir kardes kiskancligina kurban etmeyin flortoz gunlerinizi.
ve sunu da unutmayin aranizda kan bagi olmasi, karindas olmaniz sizi 'dost' kilmaz. iliskinizin nefs kavramindan muaf olacagi anlamina gelmez.
abla ise abladir, karindastir. o noktada birakin; dostunuz, arkadasiniz gibi gorup iletisim kurmayin.

Ne alaka ya duyanda 40 senelik kocasindan ayrildi sanacak ne nazli ablan varmis azicik yasini bitirsinde hayata devam etsin. 1 ay nisanli kaldigi adamin arkasinda kac ay yas tutacakmis acaba ? ayrica uzgun bile olsa ne olursa olsun seni ve nisanlini bu sekilde kisitlamaya hakki yok ister aglasin ister catlasin ne yaparsa yapsin takma bence. Kac yasinda senin bu ablan baska sevgilimi bulamayacak neyin hirsi kiskancligi fesatligi bu insan kardesine bu sekilde davranirmi ya cok ayip cok mantiksiz anneni de kiniyorum ayrica.

Eee yarın dugun olunca aman kızım gorunme mi diyecek anlamadım yani ablanızda kendi istemis ayrılmayı psmanlk duyuyorsa sizin ne sucunuz sonucta bu gunleri daha nerde bulacaksınız

Kimsenin kompleksleri yüzünden kisitlama kendini

Millet yillarca evli kalip cocukla bosaniyor onlar ne yapsin?

Ablann 40 gün görüsmüs bukadar Drama yapmasina gerek yok...

Sende taviz verme nisanlilik sürecinin tadini cikart...

Bence ablanla çok duzgun bir sekilde konusmalisin. Sakin konuyu nisanliya getirme basta. Sen benim arkadasimsin yarimsin de . belki ablan sana ihtiyac duyuyordur ama sen bunun farkinda olmayabilirsin. Nisanlinla daha cok ilgilendigini ve onu onemsemedigini düşünüyor olabilir. Ayrica annenin yaptigi da cok yanlış. Ablanin cani can da seninki patlican mi. Annenin de ablanin kulagini cekmesi lazim.

Öfff ben daraldim
Abla da saglam catlakmis ha
Ne var bu kadar kiskanacak? Kismet olur kendi de nisanlanir evlenir bir gun, bu kadar sacmalayacak ne var?

Off bu ne ya Allah sabırlar versin.. nişanlanmışsın kaçak köçek bu ne diye elbet bozulur.. ben olsam ben de bozulurum anlayışla karşılancak bi durum değil çünkü mantıklı değil.. sanki eşi ölmüş 5 tane çocukla ortada kalmış gibi yas tutuyo ablanız.. nişanı siz mi attırdınız sanki.. ayrılmasaydın derler adama.. karşına alıp konuş bence.. bunu yapan görümcen falan olaydı olacakları düşünmek bile istemiyorum.. demediğin kalmazdı herhalde

Ayyy görücü usulü tanışıp 40 gün nişanlı kaldığı biri için mi bu eziyet? Ben olsam hiç takmam gayet normal davranırım. Kıskançlığını bastırsın bir zahmet ablanız. Utanmasalar düğününüzde gelinlik giymenizi değil siyah yas elbisesi giymenizi isteyecekler sizden.

Ablan fazlasıyla şımartılmış canım. En mutlu zamanlarında hanımefendinin keyfi için kendine ket vuramazsın. Annende kızını pohpohlayacağına bir zahmet tutsun elinden psikologa götürsün çünkü kızın gidişi gidiş değil. Sana karşı bile bu kıskançlığa giriyorsa durum vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…