- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlına anlatma canım. Ablana yeter ama de. Annene de anne bu ne böyle de. Kimseyi de dinleme. Baban hayatta mı? Ne diyor?Bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki bende.. kendimi yanlis ve eksik goruyorum bazi tavirlarindan dolayi..hic tadini alamiyorum.
Şimdi bile eze eze mutlu olmaya çalışan ekip mutluluk ayaklarına gelmişken hergün düğün yemeği verirdi usagi nolcak.tam tersi durum olsa ablanın ve annenin tavrı ne olurdu acaba![]()
bence deŞimdi bile eze eze mutlu olmaya çalışan ekip mutluluk ayaklarına gelmişken hergün düğün yemeği verirdi usagi nolcak.
sen direk nişanlına söyleAslinda herkes ayriliktan cok memnin ve huzurlu idi. Annem hic büyümuyor herkesin annesinden belki bin kat destek idi. Ancak ablamin bu tavirlarindan dolayi bu sekilde bi koruma haline gecti.
ya söyle işte ablam üzülüyor onun da elinde değilAblamla ilgili ileriye dönük kötü dusunmesin diye cekiniyorum.
nisanlimda sogukluktan öte söyle bir his var. Nasilsa durumumuz garantiledik ileride evlenince sıkıntılı bir animda arkani dönüp uyursun yanimda olmak bile istemiyorsun iyor.
Güzellikle konuş o zaman ablan olayı fazla dramatik yaşıyor. Onun kendine getir. Abla kirk günlük biseydi zaten sevmiyordun da ee ayrılınca mutkuydun da neden böyle yapıyorsun yapma bize iliskimize zarar veriyorsun üzülüyorum ama buyugumsun anlayışlı yapıcı ol falan de inşallah anlar anne de destek vermesin ona tabiiAynen öyle ama ters cikmaktan korkuyorum bende. Kırıcı olabilecek gibi hissediyoeum su an. Yine de terslemek biomiyorum..uzmeden çözümü yok mu bunun
tam tersi durum olsa ablanın ve annenin tavrı ne olurdu acaba![]()
sen direk nişanlına söyle
ablam çok üzülüyor ağlıyor nişandan dönmüştü diye o yüzden seni sık arayamıyorum de
sakın ablam seni aradığımda surat asıyor deme
ablanla annenle düzelirsin ama nişanlının aklında kötü kalırlar
Ablan 65 yaşında ve hiç evlenmemiş biri herhalde. Genç bi kadının bu kadar karalar bağlaması anlamsız.
35-36 yaşında olup hiç nişan dahi takmamış olanlar var mutluluktan ölüyolar. Nedir bu koca merakı. Ben gülmedim o da gülmesin, ben mutsuzum herkes olsun. Fesatlıktan ölünmüyordur inşallah..
Ablanız bu duruma yaşayarak alışacak iyi bari evlenme gelinlik giyme kına gecesi yapma oynama gülme ablan üzülecek diye saçma en güzel zamnını böyle tedirgin yaşama sahip çık hayatına söyle annene anne ablam düzelince bana bu Zaman'ı geri getirip yaşayamadıklarımı telafi edebilecekmisin de...