- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
+1Her şey bitmiş, boşuna zorlama bence. Anlattıklarından benim bile midem bulandı. Adamda aşağılık kompleksi var belli. Böyle biriyle kızına yazık edersin.
Bu kadar net görünüyor değil mi?? Ben ne safmışım meğer. Ki daha hepsini anlatmadim bile. Annesi dogum yaptiimda bebegime benden habersiz sekerli su verdi soylediimde de nolacak diyor cahil kafa. O kadar karsi olduumu bile bile, ve bana bebegime mama verdirmediler cocugum sarilik oldu. Bi gece isik tedavi gorduk. Esim de abartma dedi. Kv sakayla kizima s. git uyumadin gene dedi. O saka yapmis oldu , kendisiyle insan gibi konustun yine de ve esim bana sen abartiyosun koskoca kadina ders vermissin dedi. Dogum yaptim, dogumum cok zor gecti ve gelip alnimdan bile opmedi, iste sonucta her kadin dogurur. Simdi bebegimi buyutuyorm gunduz hic uyumuyor, 4 ay zaten hep kucagimdaydi hic is yapamadm eve ki zaten eve kadin geliyordu normalde. Ayda bir bari gelsin dedm sen ne yapiyosun evde dedi. Kanguruya koyup bebegimi yemek yaptm yemeklerime bi ekre eline saglik demedigi gibi hep elestirdi. Bi kere haftasonu suraya gidem hadi diye alip goturmedi. O kadar sosyal bi insandim baya kisitladi. Abimin dugunune bile kavgayla gittik geldik. Bi pazara markete gidiyor bebek var diye nasil soyleniyor nasil bana bebek arabasiyla pazara gidenleri ornek gosteriyo. Artik bu kdari ayip yhu. Ne kadar degersiz goruyorms meger beni. O kadar degerli insanim ne hale getirmis benikizimla cok guzel bi hayatimiz olacaktir bence de. Sadece anne baba ayilinca ilerde cok sorun yasar mi onun icn en iyisi olan olsn diye dua ediyorm. Kizim icin her seyi yaparim.
Esinizle konuşmayı denediniz mi hiç??
Dolup dolup sonunda aceleci bir karar vermektense önce konuşmayı denemenizi öneririm..
Sakin bir dille sorunlarınızı dile getirin ve dinleyin,izleyin..
Bazen konuşmadan dolup karar almak ileri de "acaba"lara sebep olabilir..
Acabanız kalmasın derim..
Hep birlikte psikolojik şiddet uygulamışlar.
Sizin paranız tabiki değerli olmasa alırlar mıydı ? Birikim yapıp siz kendinizi yırtarken nenesine dolap mı alabilirdi ?
Niçin bukadar ezmelerine izin verdiniz ahh niye ?
O size gösterdiği örneklerde siz niye göstermediniz neden yok yardımcı alıyım diye bir pişirimlik kahve gibi karışmalarına izin verdiniz ?
Siz onlara çoksunuz onlar size azlar bebeğiniz onlarla mutlu olmaz aksine onlar gibi kompleksli birey yetişme ihtimali var .
Hiç durmadan boşanın hepsinin de ağzının payını verin içinizi boşaltmadan gitmeyin ordan .
canım bence hic arkana bakma.
ailenin yanina git.
bu adam sana değer vermiyor
Yapacak başka birşey kalmamış sanırım..Cok denedm inanin. Konusmamizin sonu hep bagris cigris oldu.
Onceki sefer baktim cikmazdayiz dedim ki biraz ayri kalalm babamin evine gideyim. Gidersen gelme dedi. Babama da abime de cekemezligi var zaten cunku biz Allaha sukur guzel bi aileyiz. Ve de ben ailemin ynindayken aradi ilk soyledigi ee ne zamn donmeyi dushnuyosun artik oldu. Yani bosanma esiginde oldugumuzun bile farkinda degildiZ bana gelmis nenem ne kadr uzuldu diye anlatiyordu.. acaba demekten cok korktugum icn her yolu denedm saniyorm ama tabi ki yine de dusunup dua edecegim ancak bu sefer sanirm baska cikis yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?