hepsinden cok sikilmistim kocamdan baskasini gormedi gozum telde bile sadece onunla konusuyordumKimse yok mu evlenipte alışamayan bi tek benmiyim(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsinden cok sikilmistim kocamdan baskasini gormedi gozum telde bile sadece onunla konusuyordumKimse yok mu evlenipte alışamayan bi tek benmiyim(
En kötüsü de gizli gizli ağlamak.. eşim beni sevmiyormusun demeye başladı.. alakası yok.. sadece alışamadım diyorumTek çözüm arkadaş bulman canım. Sohbet edecek birileri olursa daha iyi hissedersin. Ben de ilk evlendigimde izmir den istanbul a gittiğimde gizli gizli ağlıyordum içim daralıyordu. Kıyamam sana
Ne güzelhepsinden cok sikilmistim kocamdan baskasini gormedi gozum telde bile sadece onunla konusuyordum
İş bulamadım henüz maalesef.. herkeste oluyormuş evet ama 1 sene olacak evleneli resmenÇalışmıyor musunuz? Bi işiniz olsa vakit geçer. Zamanla alışırsını,üzmeyin kendinizi herkeste olan şeyler bunlar
Evliliği hafife almışsınız sanırım. Evin temizliğini ve yemeğini kime yaptırıyorsunuz? Evlilik bunlardan ibaret olmasada önemli şeyler. Bir süre sonra o evi b*k götürür
Evlilikten önce askim cicim evlendikten Sonra nerede kaldi bu kelimeler.elinde telefon kumandali erkek.evlendikten Bir süre Sonra erkekler yemek istiyo.bir sey bilmezsen illaki söylüyo.hele bi yapma yemek Su bu Ev kirli olsun.hele bide calisma Evde Otur bak o zaman erkegin azi nasil aciliyo.is yapmakta sart.Evlilikte sizce yemek ve temizlik yapmak cok onemli mi? Benim aklima evlilik diyince bambaska seyler geliyor.
Asik oldugum adamla uyumak uyanmak saat siniri olmadan sonsuz keyfime gore hareket etmek...
Evlilikten önce askim cicim evlendikten Sonra nerede kaldi bu kelimeler.elinde telefon kumandali erkek.evlendikten Bir süre Sonra erkekler yemek istiyo.bir sey bilmezsen illaki söylüyo.hele bi yapma yemek Su bu Ev kirli olsun.hele bide calisma Evde Otur bak o zaman erkegin azi nasil aciliyo.is yapmakta sart.
Bende şehir değiştirmiştim evlenince. Uzun süre hissettiklerini hissettim evliliğim iyi olmasına rağmen ve çalıştığım halde.. sonra geçti.İş bulamadım henüz maalesef.. herkeste oluyormuş evet ama 1 sene olacak evleneli resmen![]()
Temizlik yemek ütü vs hiçbişey yapmıyorum. Eşimin benden beklentileri bu değil zaten. Eş ona göre evin işini yapan kişi değil. Akşama kadar yatıp akşamda yemeğe hadi nereye gidiyoruz diyebiliyorum. Evlilik kişilerin be beklediğiyle alakalı bi durum.Evlilikten önce askim cicim evlendikten Sonra nerede kaldi bu kelimeler.elinde telefon kumandali erkek.evlendikten Bir süre Sonra erkekler yemek istiyo.bir sey bilmezsen illaki söylüyo.hele bi yapma yemek Su bu Ev kirli olsun.hele bide calisma Evde Otur bak o zaman erkegin azi nasil aciliyo.is yapmakta sart.
Yemekte yapiyormussunuz ne Güzel bide esinle anlasiyorsan gerisinin ne dedigine bakma.Ben 4.5 yillik evliyim. Yemek hep yaparim. Asciyim zaten. Ama temizlik hic yapmadim. Bir sey dokulurse falan silerim tabii. Bir de bulasiklari makinaya koyarim. Aksam genelde evde olmuyoruz kış mevsimi haric. Belirli dizilerimiz var onlara bakiyoruz kısın.
Benim sorumun sebebi suydu; etrafimdan surekli elestriliyorum. Ozellikle annem (öz annemden bahsediyorum kv degil) tarafindan.
Ne bicim kadinsin? Evi otel gibi kullaniyorsun. Bu sizinki nasil aile? Bi duzen oturtamadiniz, evine biraz sahip cik, aksam biraz evde oturun hala evlilige alismadiniz vesaire...
Arkadaslarim surekli "siz evli misiniz brlikte yasayan sevgili gibisiniz" "eviniz aile evine benzemiyor" "evet mutlusunuz ama hayat boyle bir sey degil ayaklariniz yere bassin"
Acaba diyorum, ben bir seyleri kaciriyor muyum? "Evime bagli olmak"tan bahsediliyor surekli. Bu büyülü bir his de ben hic yaşamadıgım icin mi bilmiyorum?
Temizlik yemek ütü vs hiçbişey yapmıyorum. Eşimin benden beklentileri bu değil zaten. Eş ona göre evin işini yapan kişi değil. Akşama kadar yatıp akşamda yemeğe hadi nereye gidiyoruz diyebiliyorum. Evlilik kişilerin be beklediğiyle alakalı bi durum.
Temizlik hiç yapmadım derken? Temizlikçi mi yaptı tam anlamadım. 4.5 yıldır bir evde hiç temizlik yapılmasa sonuç korkunç olabilir çünkü ... evlilik temizlik demek değil tabi ki sadece ama sen de acaba çok mu abarttın ki bacım? Ailen ve arkadaşların haklı olabilir gibi geldi bana...Ben 4.5 yillik evliyim. Yemek hep yaparim. Asciyim zaten. Ama temizlik hic yapmadim. Bir sey dokulurse falan silerim tabii. Bir de bulasiklari makinaya koyarim. Aksam genelde evde olmuyoruz kış mevsimi haric. Belirli dizilerimiz var onlara bakiyoruz kısın.
Benim sorumun sebebi suydu; etrafimdan surekli elestriliyorum. Ozellikle annem (öz annemden bahsediyorum kv degil) tarafindan.
Ne bicim kadinsin? Evi otel gibi kullaniyorsun. Bu sizinki nasil aile? Bi duzen oturtamadiniz, evine biraz sahip cik, aksam biraz evde oturun hala evlilige alismadiniz vesaire...
Arkadaslarim surekli "siz evli misiniz brlikte yasayan sevgili gibisiniz" "eviniz aile evine benzemiyor" "evet mutlusunuz ama hayat boyle bir sey degil ayaklariniz yere bassin"
Acaba diyorum, ben bir seyleri kaciriyor muyum? "Evime bagli olmak"tan bahsediliyor surekli. Bu büyülü bir his de ben hic yaşamadıgım icin mi bilmiyorum?
Ben aileme kırk dakka uzaktayım; ayda bir yada iki anca görüşüyorumdur. Ailemi çok severim yani aramız da çok iyidir. Siz biraz git gelleri abartmışsınız gibi geldi bana; yarısı ailemin yanında geçti demişsiniz on aylık evliliğin yazılarınızda. Acaba eşinizi yeterince sevmiyor musunuz? Adamcağız alınmakta haklı diye düşinüyorum...Merhaba kızlar, 10 aylık evliyim .. ailemden 6 saat uzaklıkta bir şehire evlendim.. eşimle severek evlendik.. herşey çok güzeldi.. ama evlendikten sonra ben çok değiştim. Evliliğe alışamadım.. ailem arkadaslarım çevrem hiç kimse yok.. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki... evliliğe alışamadım ne yapayacağımı bilmiyorum.. siz nasıl alıştınız? Yardım edin ne olur?
Eşimi seviyorum ama ... başka bir şehire evlenmek çok zormuş..Ben aileme kırk dakka uzaktayım; ayda bir yada iki anca görüşüyorumdur. Ailemi çok severim yani aramız da çok iyidir. Siz biraz git gelleri abartmışsınız gibi geldi bana; yarısı ailemin yanında geçti demişsiniz on aylık evliliğin yazılarınızda. Acaba eşinizi yeterince sevmiyor musunuz? Adamcağız alınmakta haklı diye düşinüyorum...
Ne kadar sürede alıştın?Bende şehir değiştirmiştim evlenince. Uzun süre hissettiklerini hissettim evliliğim iyi olmasına rağmen ve çalıştığım halde.. sonra geçti.