- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
- 33
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
İki kere boşanmış, sebepleri nelermis sordunuz mu?
İlk esiniz öldü mü
Birde bu adam neden 2 evliligi bitrmis
İyice arastirdiniz mi
bence iki evlilik sonlandirmis adami iyice arastirinHayir eski es ölmedi. Kizkardesi öldü. O yüzden kina, dügün vs yasayamadim.
Eski evliliğinizle ilgili kıskançlık yaşamasından kastınız nedir? Birlikte yaşadığınız şeyleri, daha once başkasıyla yaşamış olmanız mı? Buna olan tepkisini nasil belli ediyor mesela?
Onun dışında bana cok yanlis gelmedi. Ben de planı programi severim. Nişan olmadan nikahi en azindan kafamda çizmek isterim. Devamli isteksizseniz, bu onu rahatsiz ediyor olabilir. Evlenme teklif etmis ve kabul etmissiniz. Bundan sonra bi planlama yapmanız lazım. Acele etmek istemiyorsanız, bunu da söyleyebilirsiniz. 1 sene evlilik düşünmüyorum agirdan alalim deyin mesela. Itirazi olacak mi bakalım
Ve siz de isteksiz oldugunuzu düşünüyorsanız, cok uzatmayın bence. Ikiniz icin de zaman kaybı olur
Bunlardan emin misiniz? Ben temkinli yaklaşın derim. 5-6 ay erken bir süre sizin içinBirinci evliliginde cok gencmis, ikiside evli gibi yasamamislar. 7 yil sürfürmeye calismislar olmamis. Ikinci evliligindede kiz tarafinda sürekli parasal olarak kendisini kullanmislar. Nikah olmus ama hic beraber yasamadan ayrilmis.
Ben basindan eski yasadiklarimizi konusmayalim istedim. Cünkü illaki kafaya takar erkek kadin. Ancak bazi konusmalarda ben konusuyorssm konustugum herseyi eski evliligime dayandiriyor. Mesela suanda ayni evde oturuyorum, mobilyalar onunlayken mi aldin? Vs gibi seyler soruyor ve derhal kurtulmami. Ben burayi evim gibi hissedemem diyor. Ve sürekli keske on yil önce tanissaydik diyip duruyor. Ve tepkili basit olmuyor alinganlik yapiyor.
plan program yaparim ancak kenfisi herseyi banabirakiyor. Icinde hicbirsey kalmasin istiyorum diyor. Ben kac kere sade birsey istedigimi söyledim ama sanki söylediklerimde bosa. Bir arayüzüklere baktik, sonrada öyle kaldi. Yani herseye benim atak davranmami bekliyor. Hissiyatimi glstermiyormusum, isteksiz algiliyormus beni.
Ben de kocama diyorum keske besik kertmesi olsaydikBen basindan eski yasadiklarimizi konusmayalim istedim. Cünkü illaki kafaya takar erkek kadin. Ancak bazi konusmalarda ben konusuyorssm konustugum herseyi eski evliligime dayandiriyor. Mesela suanda ayni evde oturuyorum, mobilyalar onunlayken mi aldin? Vs gibi seyler soruyor ve derhal kurtulmami. Ben burayi evim gibi hissedemem diyor. Ve sürekli keske on yil önce tanissaydik diyip duruyor. Ve tepkili basit olmuyor alinganlik yapiyor.
plan program yaparim ancak kenfisi herseyi banabirakiyor. Icinde hicbirsey kalmasin istiyorum diyor. Ben kac kere sade birsey istedigimi söyledim ama sanki söylediklerimde bosa. Bir arayüzüklere baktik, sonrada öyle kaldi. Yani herseye benim atak davranmami bekliyor. Hissiyatimi glstermiyormusum, isteksiz algiliyormus beni.
Tek bir cümleye takılmak istemedim ama elimde değil.Baska kadin olsa yüz tane fikirle gelmisti sen hic konusmuyorsun diyor. Sanki ben seni ikna etmeye calisiyormusum gibi hissediyorum diyor. Hevesimi öldürüyorsun diyor.
Ay bana çok rahatsız edici geldi açıkçası.Ben basindan eski yasadiklarimizi konusmayalim istedim. Cünkü illaki kafaya takar erkek kadin. Ancak bazi konusmalarda ben konusuyorssm konustugum herseyi eski evliligime dayandiriyor. Mesela suanda ayni evde oturuyorum, mobilyalar onunlayken mi aldin? Vs gibi seyler soruyor ve derhal kurtulmami. Ben burayi evim gibi hissedemem diyor. Ve sürekli keske on yil önce tanissaydik diyip duruyor. Ve tepkili basit olmuyor alinganlik yapiyor.
Bende bunu merak ettim kadını sıçluyorsa adam değildir. Çok var öyle kadını suçlayan anlaşamadık ikimizin kararı olarak boşandık derse düşünülür bence.İki kere boşanmış, sebepleri nelermis sordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?