Ne yapacagim konusunda bana yardimci olabilirmisiniz?

Bu nasil bir saçmaliktir, kusura bakma. Hiç kafanda alarmlar çalmiyormu? Millet niye bilmesin evlendigini? Esini niye saklasin? Ailesi ile niye ayni ortamda bulunmasin?

Bu adam ve aileye kesinlikle bulasma. Para ve hizmetçi alma derdindeler. Baska birsey yok. Bosandin diye yada kilo aldin diye, degersiz degilsin. Gayet hepimiz gibi sende degerli bir insansin. Hatta evliligin bitmesi sana tecrübe katti. Kanma bu adamin laflarina.

Ne diyeceğimi bilemedim. Sizi çok hevesli göremedim sevgiliniz ise güven vermedi bana. İki kere evlenip beraber yaşamadan boşanmak beni ciddi düşündürürdü neden yani? Parası için vs inandırıcı gelmedi bana. Şu şartlar altında çok olumlu bulamadım

Ona kalsa sadece nikah olsun bitsin diyor. Ama benim ilk evliligimde bunlari yasamadigim icin yapmak istiyor.

Basından ıkı evlılık gecmıs ve ıkı evlılık ıcın birinde genctım dıgerıyle aynı evde bile yasamadım diyorsa korkarım.
Cunku yalandır.
Birinde mutlaka sucu vardır yanı.
Kızın ailesi parasal anlamda beni kullandı falan, kimsin sen sabancı falan mı?
Bence ıyı dusunun.

Ona kalsa sadece nikah olsun bitsin diyor. Ama benim ilk evliligimde bunlari yasamadigim icin yapmak istiyor.

Hiii canim baksana seni ne kadar düsünüyor, isteklerini bile umursamiyor. Kiziyor hatta. Mecburmusun büyük dügün istemeye? Ilk evliliginde yasamadigin halde? Daha 6 ay beraber oldugun kisi ile niye bunlari konusmak zorundasin?

Burda asıl sorun adamın sizi eskide kalmakla itham etmesi. İleride de her sorunda sizi bu tarz şeylerle itham edecek olması büyük sorun.

Eyvah eyvah... Sürekli eskileri kafaya takan sevgili takıntı yapıyordur. Size de ilişkinizi/evliliğinizi zehir eder mutlaka. Bir de, iki kere boşanmış adamdan şüphelenirim.
Ama siz ne istediğinizi bilmiyorsanız, evlilikten de emin değilsinizdir. Adam belki de isteksizliğinizi, ya da düşüncelerinizdeki belirsizliği eskiyle ilişkilendiriyor. Bence ona evlilik konusunda emin olmadığınızı söyleyin.

bir İnsanın iki kere boşanmış olması onu sorunlu biri yapmaz bir kere boşanmış kişiden farkı yoktur bana göre tek fark iki kere denemiş olmasıdır.Bir insanın karşısına iki kez sorunlu insan çıkabilir.Evli olanların çoğu imkanı olsa boşanır bence bu adamında imkanı varmış boşanmış.

Sanki gerçekten isteksiz gibisin.
İkinci evlilik aynı evde bile yasamadan neden 7 sene sürmüş merak ettim.
40 yaşında bir adamın söz nişan diye tutturması da tuhaf geldi bana. Sen istemediğini söylüyorsun sonuçta.

Adamla evlenmeye kesin kararlı mısın
Bu kadar düşünce kişiden emin oşamamakla ilgili olabilir mi?
Kişiden eminsen sal gitsin.
Daha iyi ya pandemi sebebiyle minik kutlamalar yaparsınız

Maskeyi kafanami taktın naptin havamı almıyor? şu yazdığını birine okut herhangi birine koşarak kaç der. Okurken dehşet. Resmen beni ikna edin diyorsun 3 sayfa yorum yazılmış hangisi yaa evlen demis

Son düzenleme:
Maskeyi kafanami taktın naptin havamı almıyor? şu yazdığını birine okut herhangi birine koşarak kaç der. Okurken dehşet. Resmen beni ikna edin diyorsun 3 sayfa yorum yazılmış hangisi yaa evlen demis
Biraz daha nezaketli cevap verebilirsiniz hanimefendi. Bu nasil bir uslup?

iyi düşünün ....evlendiginiz zamanda bu gibi konuşmalar olacak belki daha ilerisi .ayrica kirona sebebiyle söz nişan çok gereksiz ben olsam şimdilik sade bi nikah tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…