Ne yapacağım şimdi...

Kızlar biz ayrılmaya karar verdik ... ailelere söyleyelim dedi eşim. Olmuyor zorlamanın bir faydası yok dedi. Kafayı yemek üzereyim herşeyi düşünüyorum bebişi , aileleri , yapılan onca masrafı (evlilik için) , kendimi..10 ay evli olayım diye evlenmemiştim ben. Ama artık tahammül edemiyorum bana şu 12 gündür hamilelikte yaşattığı mutsuzluğa. Ne yapıcam ben

Üzüldüm adınıza. Eşiniz de cok hatalı, madem istemiyordu , çocuk yapmasaydı ozaman. Evliliği oyun zannetmiş heralde beyzade.
Çok mu tartışıyordunuz neden 10 ayda değişti ki bu adam böyle
Hakkınızda hayırlısı olsun, belki aile büyükleri devreye girerse aklı başına gelir biraz. İnsallah babası filan oğlum napıyorsun diye sert çıkar, bu ne böyle çocuk gibi

Valla ne desem bilemedim cok agir geliyor boyle seyler ozellikle hamileyken bende cok kusmuştum hamileligimin ilk 5 ayi kabus gibiydi benim esimde boyle bisey soylemisti yaa biraz yuzun gülsün artik gibi biseydi sinirden adami ikiye yirticaktim nerdeyse uzun bi sure babama anlatmadim yasadigim hicbir sorunu sonra eeeeeh dedim anlattim babam esimi aradi eger bi daha kizimi uzersen seninle cok fena bozusuruz ben kizimi sem mutlu et diye sana verdim gozunde yas gorursem bi daha yuzunu goremezsin falan demis aslan babam simdi babamdan cekiniyo aslinda arkanizda biri oldugunu bilmesi daha iyi bence saklamayin soyleyin babaniza eger arkanizda duracaksa babaniz durmayacaksa hic soylemeyin cunku o zaman daha cok uste cikar esiniz

Aaa yeni gordum ayrilmaya karar vermissiniz Ayrilin valla hayat o kadar kisaki mutsuz gecicek hicbir dakikayi kendinize reva gormeyin butun kadinlar onlara verilenden daha cogunu hakediyolar kendi degerinizi farkedin ve ayrilin bunlari soyleyen adamdan bi cacık olmaz bugun ayrilamazsaniz yarin ayrilicaksiniz zaten uzatmanin manasi yok

Teşekkür ederim hepinize inanın yazmak bile içimi dökmek gibi oluyor, rahatlatıyor..çaresiz hissediyorum kendimi, ama gerçekten küsme huyu hiç bir şeye yardımcı olmaması,kendini bekar arkadaşlarıyla bir tutmasını falan düşündükçe boşver diyorum bugün olmasaydı yarın olacaktı zaten 10 ayın 6 ayını küs geçirdiğini varsayarsak..böylesi belki hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…