Kesinlikle ailemle aynı apartmanda oturmazdım. Bir bina yanda altta otururdum ama yine de o kadar içiçe olmak istemezdim.
Yeni evlisiniz, tartışabilirsiniz, gülebilirsiniz vs vs. Ailelerle dipdibe olma taraftarı değilim.
Öte yandan yeni kiracı eve binbir hayalle orayı tutmuş, heveslenmişler onları da kırmak istemezdim doğrusu.
dediğim gibi eşim olmayacak yanımda. yoksa bende sizin gibi düşünüyorum.
Babanız ev verdiği zaman... karşı taraf karıştığında.. karıştırtmayacaktınız... Yılın 10 ayını eşinizden ayrı geçireceksiniz.. elbette ailenize yakın olması gerekir.. kendi ailenize.. Açıkçası çok zor bir durumda kalmışsınız ama kiracınız sizi anlayacaktır... Yaptıkları masraflar da varsa kendilerine ödemek koşuluyla bence sizi anlayacaklardır... Evliliklerine ne kadar süre var bu evlenecek çiftin?
Bence o eve elzem ihtiyaç duyan sizsiniz çünkü...
valla güzelim o da yeni evli çift onca heveslenmiş eğer şimdi çıkarmayıp sonra çıkaracaksınız kısa sürede ozamanda şimdide zor olur onlar için...ama ben onların yerinde olsam hep anardım sizi gayet güzel şekildesonuçta onca emek harcayıp bianda zaten evleneceğiniz ortadayken birşey demeyip sonra evi kendi istediğim şekilde dekore ettikten sonra git dense ilk sözüm ocakları yıkılsın olurdu açık net söyliim....ama eğer çık diceksen kimseyi oyalamaya hakkın yok biran önce çık demen lazım...kendini onların yerine koy
konuyla pek ilgisi olmicak belki ama nasil yani evlenincede esin 6 ay yok 1 ay var olacak yaniböyle bir evlilik düsünemiyorum acikcasi evliyim ama esim yok yanimda , iyi cesaret ediyorsun eyer böyleyse gercekten, allah yardimcin olsun
bana kızma olurmu fikrimi söylemek istiyorum sadece madem konu açtın
sen ne demeye 6 ay var 1 ay yok olan biriyle evlenmeye kalkıyorsun nişanlın kaptanmış her limanda bir sevgilisinin olacağını düşünüyormusun bu dediğim belki çk nadiren olmayabilir ama olma ihtimali %80 hiç bi erkek özelliklede evli bi erkek 6 ay karısından ayrı duracak ve cinsellik yaşamayacak sen buna inanıyormusun kendine gel derim yol yakınken dön yada nişanlın seni gittiği yerlere götürsün imkansızsa bir ha birda ha düşün sonra üzülmeni kimse istemez
hem ailenin apartmanındada oturman hiç etik değil 6 ay yanlız yaşayacaksın 1 ay adam sizin eve uğrayacak babanların bakış açısı nasıl bilmem ama yine babanın yanınada kalıcaksın ne anladım ben o evlilkten
valla ben daha çok kiracıya üzüldüüm nedense.kendimi onun yerine koydum bi an.bnm de kasımda düğünüm var ve ev bulmak çok yorucu oldu bizim için.ev hala tamiratta bitmedi ama ben o eve göre eşya aldım perde ölçülerim alındı dikiliyor.şimdi ev sahibi bana gelse böle böle dese emin ol çok kötü olurdum.sonuçta bu saatten sonra ev bulacağım ona masraf edeceğim.maddiyatı geçtim düğün, ev kurma telaşı stresi ayrı dert bi de üstüne bu....off çok kötü olurdu
eger böyleyse gerçekten ne demek anlayamadım??? tanımadıgım ınsanlara neden yalan soyleme ıhtıyacı duyayım kı???? ayrıca nısanlımın meslegı bu 7 senedır beklıyoruz unıv kazandıgındada hayatında ben vardım okurkende o bunu sectıyse ben saygı duyabılırım. 7/24 aynı evın ıcınde bende gecınırım gul gıbı onemlı olan benım gıbı kaptan hanımlarının evlılıklerını yurutebılmelerı... bence çok daha takdıre şayanız...
kimseye kızma hakkına sahip değilim. ama söylediklerine zerre katılmıyorum. sen eşin her gün eve geliyor diye seni aldatamayacağını mı düşünüyorsun? bir ilişkide güven herşeydir. aynı zamanda kendine güvenebilmekte herşeydir. Ben eşim yapmaz demem yapabilir tabiki ama kim ne yaparsa kendine yapar...
hayir yanli anlama, ben baska bir kadin anlaminda söylemedim, tabiki takdir edilecek birsey herkez yapamaz ama ben yapmazdim yani düsünemiyorum bile böle bir evliligi cünkü cok zor 1-2 sene degil devamli calistigi boyunca böyle olacak 1 ay evde 6 ay is yerinde, ben hic birsey anlamazdim bu isten evlilik bile denilemez bence buna
valla canım sana kalmış bak sende söylüyosun bizimki eve geliiyo yapmayacağı belli olmaz ama 6 ay yanında olmayacağım adamda yanımdakine kıyasla hayli hayli yapar güven meselesi deme kadında 9 nefs vardır hepsine hakim olur erkekte 1 tane vardır ona bile hakim olamaz iyi düşün derim kim yaparsa kendine yapar değil öylede düşünme olan yine biz bayanlara olur erkeğe hiç bişey olmaz yaparsa bizlere yapar
sen de haklısın cnm ama durum bu.belki en ailene yakın bi yerde ev tutarsın.aynı bina olmaz da iki yanda bi bina olur aynı sokak olur.hem aile ile aynı apartmanda turmak da zor.Allah saklasın ama evlilik bu eşinle bi konu da anlaşamazsın tarışma olur sesin ailene gider ve emin ol çok üzülürler.biraz mesafe ben ce en iyisi.yine de umarım herşey gönlünce olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?