evlenme arifesindeyken zaten o kötü kelimeyi ağzınıza dahi almayın, aldatma vs bunlar hepimizden uzak dursun.
eşinizin geleceği zamanların heyecanıyla yaşayacaksınız, mutlaka internet vs ile görüşürsünüz.
yalnız tek tavsiyem hemen çocuk yapmayın, eşiniz yokken çok zor olacaktır. çünkü uzak mesafeni getirdiği zorluklar ile bi çocuğun sorumluluğu aynı anda ilişkiyi yıpratabilir.
yazdığın yorumu sadece ben mi yanlış anlamışım? eğer öyleyse özür dilerim...
şuan kendimize ait bir evimiz yok. annemlerle aynı binada oturmak isteme sebebim kira ödemeyip daha çok para biriktirmek istememdi. o yüzden ev almadan çocuk asla :)
asker eşlerinin parası bol karısı dul olurmuş derler. bu böyle bi mantık her limanda aşık falan eskidendi onlar. millet görücü usulü evlenirmiş sonra adam nerde belli değil. zaten senin sorduğun soru bu değiilki anlaşabilirmiyim diye sormamışın
ben bile sözlüme bazen derim evlenince ayda 1 sen annende ben annemde kalıyım özleyelim birbirimizi derim çünkü özlem ilişkiler için iyidir. evet 6 ay çok uxun bi süre ama belirli bişeyleri elde etmek için her insan sıkıntı çekiyo. hem kim ne dese boş sen kararını vermişsin.
ev meselesine gelince bende arkadaşlara katılıyorum aynı binada olmayın yakın olun yine ama evinizin yolu farklı olsun. hem kimsenin ahını almamış hemde kendinizi cidden evlenmiş hissedersiniz bencce...
yanlış anlaşıldığım için asıl ben özür dilerim kimsenin duygularını karıştırmak kimseyi üzmek değildi niyetim demekki anlaşılmadı demek istediklerim hepimiz kadınız bize bizden başkası kötülük edemez kötü olanlardan uzak etsin Allah ım
Konu nereden nereye getirilmiş,ne aldatması ! Evlilik kutsal bı kurum ve aldatılacağım korkusuyla başlarsa evlilikler bu işin sonu nereye varır? Bu korkuları yaşayan kadın adamı bunaltmaz mı paranoyalarıyla...Arkadaşım sen rahat ol,evlen ve evliliğinin tadını çıkar,eşini de kendini de mutlu etmeye bak,,,o kadar ümitsiz olmayalım lütfen, evliliğe bu kadar kötümser bakmayalım...
Yorumları okumadım yanlış birşey yazarsam yada daha önce aynı şeyleri yazan olduysa kusura bakmayın. Benimde babam kaptandı ve gerçekten babamın yüzünü çok az görebiliyorduk. öyle her limanda sevgilisi de yoktu. seven bir insan zaten aldatmayı asla düşünmez. diğer mevzuya gelince yine ailenize yakın bir ev tutun babanla konuş ve o kiraya verdiğiniz evin kirasını siz alıp kendi kiranızı ödeyin. çünkü evlenirken kiralık ev aramak gerçekten çok zor tam kendine göre ev bulursun bir problem çıkar yıkılırsın hayallerin boşa gider. siz de o yeni evleneceklerin hayallerini yıkmayın.
işin biraz zor 6ay eşinin yokluguna nasıl dayanıcaksın zor olucak senın ıcın ama bence aılene yakın oturmalısı tamam kıracı gelıcekmıs ama bısekılde babanz konuşur anlaşır dıye umuyorum
Bu kiracıya haksızlık olur. Ailenizle aynı evde oturmayı deneyın bır muddet sonra çaresıne bakarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?