ne yapacağımı bilemeyecek kadar çok derdim var...

Aradaki fiyat farkı ciddi bir fark.Demek ki babanız yardımcı olmak istemiş.
O nişanlı çiftler ise şimdiye kadar çoktan perde mobilya ölçülerini almışlardır.Hayallerini, kurmuşlardır, elbetteki çok zor olur onlar için.

Belki onlara aynı şartlarda alternatif ev bulup birde usulunce konuşursanız olabilir; tabii eğer eşyalarını v.s ayarlamışlarsa.

...

İlk zamanlar sizde eşinizle birlikte gidemiyor musunuz acaba ? En azından balayı gibi ilk bir yıl birlikte zaman geçirebilirsiniz.Sonra zaten çocuk v.s devreye girdiğinde kaptan eşi hayatınıza devam edersiniz.

Mesaj tekrarı.......

Son düzenleme:
Son durum ne,neye karar verıldı merak edıyorum,bır de Merve'cım kendı aılenızı durumdan haberdar ettınız mı?Onlar bu konuda ne dusunuyorlar?

Teşekkürler canım. Son durum şu babamla konuştum. Ben kimseye çık diyemem dedi. Parasını verelim ev bulsunlar yaptıralım orayı dedim bi güzel payladı. insanların emeklerini satın alamazsın dedi. bu bana ders oldu. önemli birşey daha öğrendim. en nihayetinde babam ev tutarsınız kiranıza yardımcı oluruz bizde dedi. maddi açıdan bi sıkıntımız yok çok şükür o yüzden eşimin ailesindende kendi ailemdende yardım beklemiyorum. tek sıkıntım ayrı kalmaktı onada zamanla alışacağım.

Birsen teşekkür ederim. daha önce aramızda geçen tatsız konuşma içinde özür dilerim. Eşimle gidebilirim ama bende çalışıyorum ve işimden çok memnunum. işten ayrılamam. o yüzden ev alana kadar biraz zor olacak ayrılık. ama 2-3 sene sürecek bu sırada eşimde sık sık gelir zaten. yada hafta sonları ben boğazdan geçerken gemiye katılabilirim. uçakla dönerim sonrada. hem işimi hem eşimi kaybetmemiş olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…