merhaba hanımlar. Yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var8 aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Eşim okul dönemlerinde kızlarla arkadaşlığı olmuş. Hepsi bir kenara bi tanesi eşimin peşimden çok koşmuş ailesinden numarasını istemeler ortak arkadaşlarla irtibata geçip telefonlarda ağlamalar. Ama hiç bir zaman aramıza girmesine müsade etmedi ve hep ondan uzak durdu bende Eşimin kıza gerçekten dost gözüyle baktığını biliyordum çünkü kız kocamın yakın arkadaşıyla sevgiliymiş. Sıkıntı ne diyeceksiniz. Evlendiğimiz ilk aylarda eşimin bu kızın numarasını ekleyip whatsaptan takip ettiğine şahit oldum ve uygun bi dille uyardım sadece ona değil bütün arkadaşlarıma baktım dedi öyle böyle konu kapandı. Şimdi yine aynı şeye şahit oldum yine aynı numara yine eklenip silinmiş kafayı yemek üzereyim eşim sorumluluk sahibi bana gerçekten düşkün iyi bi eş iyi bi insan ama neden böyle yaptığını anlayamıyorum kız ayakları yere basmayan karşısındaki erkeği öyle yada böyle elde etmeye çalışan bi kız. Biz son zamanlarda çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz sizce bunu ertelemeli miyim yoksa çocuk aradaki sıkıntıları çözmemize yardımcı olur mu (( uzun oldu kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?