Ne yapacağımı bilemiyorum eşimin davranışlarına anlam veremiyorum :(

defne833

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
65
35
8
merhaba hanımlar. Yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var 8 aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Eşim okul dönemlerinde kızlarla arkadaşlığı olmuş. Hepsi bir kenara bi tanesi eşimin peşimden çok koşmuş ailesinden numarasını istemeler ortak arkadaşlarla irtibata geçip telefonlarda ağlamalar. Ama hiç bir zaman aramıza girmesine müsade etmedi ve hep ondan uzak durdu bende Eşimin kıza gerçekten dost gözüyle baktığını biliyordum çünkü kız kocamın yakın arkadaşıyla sevgiliymiş. Sıkıntı ne diyeceksiniz. Evlendiğimiz ilk aylarda eşimin bu kızın numarasını ekleyip whatsaptan takip ettiğine şahit oldum ve uygun bi dille uyardım sadece ona değil bütün arkadaşlarıma baktım dedi öyle böyle konu kapandı. Şimdi yine aynı şeye şahit oldum yine aynı numara yine eklenip silinmiş kafayı yemek üzereyim eşim sorumluluk sahibi bana gerçekten düşkün iyi bi eş iyi bi insan ama neden böyle yaptığını anlayamıyorum kız ayakları yere basmayan karşısındaki erkeği öyle yada böyle elde etmeye çalışan bi kız. Biz son zamanlarda çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz sizce bunu ertelemeli miyim yoksa çocuk aradaki sıkıntıları çözmemize yardımcı olur mu (( uzun oldu kusura bakmayın.

bide böyle insana paranoyak damgasını vuruyorlar.
valla bacım kocam oyle bı sey yapsa bu kadarını anlattıgın akdarını
onun telefonunu duvarda patlatırım
telefonsuz yasamayı ogrenır

çocuk sıkıntılı bir evliliği yerle bir eder.
o loğusa hali yok mu?? işte tam o sırada full güvenilir, yumuşak başlı, anlayışlı bir koca gerekir..

iyi giden evliliği de taçlandırır.

bence çocuk konusunu erteleyin. eşinizle açık açık konuşun.. yanında ben varken geçmişi merak etmen hata, eğer aklın geride kaldıysa neden benimle evlendin kendine çeki düzen ver diye konuşabilirsiniz..

Başka arkadaş mı kalmadı da kendisine askıntı olan biriyle arkadaşlık edecek.
Ateşle barut yan yana durmaz boş bir anına gelir erkeklerin egoları kolay okşanıyor şeytana uyar
Güven probleminiz varsa ikna olmuyorsanız çocuk düzeltir diye düşünmeyin
Aksine çocuk ilk zamanlar çok büyük uğraş sorumluluk bağlı erkeği bile yıldırabilir

Kesinlikle erteleyin. İstiyorum falan derse de böyle davrandığı için kendisine tam olarak güvenmediğinizi söyleyin.

önce sorunu kökünden çözün sonra bebek düşünün..

ya meraktan bakmıştır adam.zaten kuşkulanıyorsan hiç çocuk düşünme şimdi.hamilelikte lohusalıkta daha da can sıkıcı bir hal alır her şey.eşinin yaptığı doğru değil tabi ki ama çok üzerine gitmeden konuş ve kapat konuyu.

Kızla aynı ortamda bulunmamız mümkün değil farklı şehirlerdeyiz. Ama sosyal medyada whatsapta fotoğraflarıda yetiyor zaten. Whatsapta eklenip silinen kişiler görülemiyor kızlar eşimin telefonunda son girdiği numara kayıtlı kalıyor ve bundan haberi yok

Şu adamların gözü çöplükten kalkmıyor valla
Çok peşinden koşmuş ya egosuna iyi gelmiş demek hayatında niri varmı beni unuttumu merakındadır.
Çocuk için erken, evliliği kurtardığı adamı eve bağladığıda yok.
Öocuk kadını bağlıyor adamlar yapacaklarını her türlü yapıyorlar

Eşinin sanırım bu kıza zaafı var. Önceden arkadaşının sevgilisi olması, uçarı olması onun kafasında evlenecek kız profilinden uzak bir görüntü oluşturmuş. Ama bir zaafı varmış geçmişte bence. Şimdi merak ediyor olabilir. Bundan ilerisi olduğunu sanmıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…