Ne yapacağımı bilemiyorum eşimin davranışlarına anlam veremiyorum :(

Benimle ilişkiye başladığı andan tüm kızları hayatından çıkardı ve bi daha hiç görüşmedi onlarla face hesabını dahi kapattı seni kaybetmek istemiyorum diye çabaladı hep. Gerçektende öyle davrandı tüm arkadaşları grup kurunca birbirlerinin numaralarını öğrendiler. Whatsapta ekleyip ya fotoğrafına bakıyordur yada görüşüyorlardır bilmiyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum içten içe(

o kızın yalvarmaları ilgisi falan kocanın hoşuna gidiyor belli ki

bende katılıyorum size ROSE ROSE
Ekle ,sil falan çok çetrefilli konu sahibi,
Yok siz eşinize gene güveninde çocuk bir köşede dursun,
Şöyle iyice bir gözlemleyin .
Yani sinek küçük ama mide bulandırır işte ,
güven bu bir kere tahrip olmaya dursun insanı yer bititir !!!

böyle şüpheli zamanlarda çocuğu düzeltme aracı gibi kulanmayın ya çocuğu kendinize alet etmeyin çocuk hiçbir şeyi çözmek kocanız karaktersizse karaktersizdir değilse değildir çocukla alakası yok bunun gerçekten çok sinir oluyorum böyle laflara sonra da kocam aldattı ama çocuğum var bırakamıyorum olursunuz haberiniz olsun

Öncelikle o gruptan çıkmasını isteyin bence. Muhattap olacağı herhangi bi ortam olmasın.gördükçe merak edip bakabilir nefis yani. Konuşursa büyük sorun.
Eşinizle direk konuştunuzmu bu konuyu sordunzmu?

Kocası ilgi o...usu olan kadınlar, bir kere de başka kadınlar için uçarı,hoppa,evlenilecek türde değil yazmasınlar dişimi kırıcam. Bir kere de açıkça benim eşimin gözü dışarda, eşim hoppa yazın öte beri kadınlara sıfatlar yakıştırmayın kendimi köprüden atıcam. Size ne ki diğer kız "hoppa"ysa ne olacak "evlenilcek kız"sa ne olacak? Çocuğu kızdan mı yapıcaksınız?

Son düzenleme:
Bu sıkıntı sebebiyle çocuk yapmayı düşünmüyorum zaten yaklaşık 3 aydır çocuk istiyoruz artık istemediğimi söylersem sebebini de soracak o yüzden açıkça konuşmalı mıyım bilmiyorum. Geçen sefer aynı şeyle karşılaştığımda açıkça konuştum bu kez hiçbir şey söylemedim içimde tutuyorum ama her seferinde öfke patlaması yaşıyorum ona karşı. Dediğiniz gibi beğenilmek hoşuna gidiyor eşimin. Şımarık hoppa kızlar aklını alıyor erkeklerin ben daha ağırbaşlı ciddi bi insanım o kızın rahat tavırları mı hoşuna gidiyor bilmiyorum

Yok maalesef eşinizin karakterine bağlayın tüm suç şımarık hoppa kızda değil eşinde var !!!

ciddi bi konuşun derim, anlasın ciddiyetini artık,
ne o öyle takip etmeler fln

madem kocan şımarık hoppa rahat kızlardan hoşlanıyor, sen de başbaşayken öyle davran kocana
demekki adam bir kadında ciddiyetten hoşlanmıyor

Bu whatsapp nasıl bişey? Bir kaç foto mu oluyor? Bence bişey yapacağından değil, varsa bir iki resmine bakayım, acaba zarf atarsam hala benimle igilinir mi falan diye ego tatmini peşindedir kendi çapında.

Yaş kaç bu arada? 8 ay zaten çocuk için erken bence, bu adama çocuk için daha da erken

peki bu whatsapa ekleyip silme durumunu sanırım 2. kez yapıyor. yani ilkinde konuşuyorlardı siz rahatsız olduğunuzu söyleyince sildi. sonra aradan zaman geçti ve tekrardan kızı ekleyip sildiğini gördünüz. o aradan geçen zaman ne kadar? bunun şunun için soruyorum, acaba şimdi bişey demeyip biraz beklesen ve takibe devam mı etsen? çünkü nasılsa o sildim zannediyor ama son eklediği numara kalıyor demişsiniz, yani ne zaman eklese siz bunu görebilirsiniz o zaman. bence şimdi bu konudan habersizmiş gibi davranıp gözlemlemeni öneriyorum. ben bu merakı asla masum bulmadım. sen evli bir adamsın ki daha 8 aylık üstelik! daha eşine doyamayacağın zamanlar bunlar. ne demeye elin kızını merak edip bakıyosun ki niyet ne yani?

Yani sorun kızda değil canım ya. Eşin yanlış yapıyor.

Çocuk işini erteleyebilirsin bir süre bence.

Sakın görmezlikten gelme, yeni evlisiniz nasıl alışırsa öyle gider.

Bağırıp çağırma, asla kırıcı sözler söyleme ama buna katlanamayacağını bildir. Baktın uzatıyor ben bir süre annemin yanına gideceğim de, uzun bir tatil yap. O sırada eşinle görüşme tabi. Ayağını denk alsın!

Konuyu açıkça konuşmasamda sen evli bi adamsın ona göre davran çocuk istiyorsan aile reisi olacaksan bilincinde ol diye söylüyorum bi şeyden haberim olduğunu bilmediği için anlamıyor neden söyledğimi tabi

Bir kere gördüm daha sonra bakmadım hiç eklemediğine emin olmuştum ta ki geçen seferde görene dek. Aradan 6 ay geçti bu süreç içersinde tekrar ekleyip eklemediğini bilmiyorum şuan gizlice takip ediyorum zaten ama içim içimi yiyor

Bende bu yüzden üzülüyorum ya canım. senelerce kızın adını bile anmak istemezken şimdi neyin nesi bu takip etmeler?? Belkide görüşmeler. En sonunda açıkça konuşacağım ve bi süre ayrı kalacağım bende öyle düşünüyorum.

Erkek milleti bütün kadınlar onların peşinde koşsun ister sevsede sevmesede asla hayır diyemezler zihniyetleri böle işliyor

Cocuk fikrini biraz erteleyin, Emin olmadan cocuk yapmayın. İlk evliliğim bu tarz meselelerden bitti ve cocuk asla düşünemiyordum onunla.

bide böyle insana paranoyak damgasını vuruyorlar.
valla bacım kocam oyle bı sey yapsa bu kadarını anlattıgın akdarını
onun telefonunu duvarda patlatırım
telefonsuz yasamayı ogrenır
Cutemom biraz kel alaka olacak ama rüyamda senin konu açtığını gördüm eşin tarafından şiddete maruz kalmassin filan eşim bana tokat attı diye bir konu açmışsın filan umarım bir sıkıntın yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…